Maşa,puzzle,telefon,kitap..İndirmli fiyatlar

1)Oriflame sedefli beyaz kalem far 1 tl

2)Cottonland atkı 3 tl

3)Lcw 44U pantolon 8 tl

4)Boynerden alınmış sıfır ayarında sıfır kollu dantelli badi 25 tl (büyük beden 3 numara)

5)Lcw xl badi 5 tl

6)Collezione yarım kol badi 7 tl

7)Standart beden yeşil boğazlı badi 2 tl

8)Lcw pembe beyaz çizgili xl badi 7 tl

9)Ev botu 7 tl

10)Ayıcıklı ev terliği altında aşınma var 5 tl

11)Ağda sonrası bakım jeli 6 tl

12)Isıtıcılı ağda makinası ve 3 ağda 20 tl

13)Philips saç maşası 30tl

14)Ruby rose allıklı far seti 10

15)Nivea concealer 8 tl

16)The bodu shop göz kalemi 4 tl

17)Simli kalem,oriflame pembe sedefli far,turkuaz göz kalemi tanesi 1tl

18)Kırmızı cüzdan iç tarafta minik leke var 5 tl

19)Parfümler 1 er kez deneme amaçlı kullanılldı full dolu 6 tl (orjinal olarak isimleri givenchy,Lancome LaVie Est Belle,roberto cavalli)

20)Yandan takma çanta iç tarafta düğmesi yok 4 tl

21)Avon saat hiç kullanılmadı 20 tl

22)Maybelline ruj 2 tl

23)Kağıt törpü 1 tl

24)Eveline slim selülitler için ve inceltmek için.Sürünce sıcaklık hissi veriyor yakıyor.Ben çok fazla stok yaptım.Bitiremeyeceğimden satıyorum tanesi 30 tl

25)Essence jel eyeliner 4 tl kesik uçlu fırçası 2 tl

26)Tırnak süsleme seti 7 tl

27)Takma tırnak yapıştırcısı yok 6 tl

28)Samsung wave 525 cep telefonu 150 tl

29)Nokia lacivert telefon her şeyi çalışıyor yeni kapağa ihtiyacı var sadece 10 tl

30)Nokia açık mavi telefon sorunsuz çalışıyor 10 tl şarjıyla gönderilecek

31)Yanlış hatırlamıyorsam colleziondan alındı sadece fermuarının sapında soyulma var 5 tl

32)Resim koymayı unutmuşum 1000 parçalık mona lisa puzzle 20 tl

Son düzenleyen: Moderatör:
saç maşası almayı düşünüyorum. maşa kalınlığı nedir bir de model kodu verir misiniz internette bir araştırayım.

Merhaba,
Takas düşünmüyorum çünkü nakit ihtiyacım var bu ara
Ama isterseniz fiyatında biraz yardımcı olmaya çalışırım.

şimdilik teşekkür ederim öyleyse.
Nakit ihtiyacınız sona erer de takas yapmayı düşünürseniz buralardayım bir süre daha. :)
-Bu ihtiyaç sona erer mi hiç bilemiyorum gerçi :) hoşçakalın şimdilik. Mutlu günler görün.

teşekkür ederim, ürünü inceledim ama bana göre değil. maşa kalınlığı 16 mm sizinki ben en az 25 mm kalınlıkta arıyorum. saçlarım çok gür ince maşa ömrümü yer benim yap yap bitmez

:)) Benimde gür ve belimden aşağı saçlarım :)) Çok ince yapmıyor ben 10 dk da bitiriyorum ama tercih sizin :))

:)) Daha sonra almak isterseniz ben de fiyatta yardımcı olmaya çalısırım aklınızda bulunsun.Teşekkür ederim siz de mutlu günler görün :)

fiyatlar da indirim yaptım hanımlar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…