• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler maşa kullanamayan kızın dramı

Ayy başlığa koptum yaaa...
m08vt1.gif

gerçekten okadar para veripte maşayı kullanamamak çok kötü bişey:1: trajikomik :3:

120ytl verdim aldım 2ay sonra ilk defa kullandım fiyatı düşmüştü...
babam keşke dün alsaydık demişti:1:
benim gibi maşası olan ama yapamayan arkadaşlar mutlaka vardır. burda beğendiğimiz maşa videolarını veya resimlerini paylaşmaya devm edelim derim:13:

120ytl verdim aldım 2ay sonra ilk defa kullandım fiyatı düşmüştü...
babam keşke dün alsaydık demişti:1:
benim gibi maşası olan ama yapamayan arkadaşlar mutlaka vardır. burda beğendiğimiz maşa videolarını veya resimlerini paylaşmaya devm edelim derim:13:

yapamıonmu kız sn hala maşa :D bna gelioki maşan kalın ya belki ondan yapamıosundr 19mm fln alsaydn keşke ion özelliğine fln aldanmasaydn n biliim saçlarına gereken bakımı yapıosan her türlü maşa yaparsan yap genede parlak olur die düşünüorum ben :)

yapamıonmu kız sn hala maşa :D bna gelioki maşan kalın ya belki ondan yapamıosundr 19mm fln alsaydn keşke ion özelliğine fln aldanmasaydn n biliim saçlarına gereken bakımı yapıosan her türlü maşa yaparsan yap genede parlak olur die düşünüorum ben :)

yok kııız yaptım yaptım mutluluğum 5.sayfada mı ne:62:
hatam şuymuş ben kocaman 3parmak kalınlıında alıomşm bide az tutuomşm.
1-2parmak kalınlıında alıp çok tutunca tam istediğim gibi oldu bukleler yukardan yaptım bide:10:
saolasn canm sennde çok faydan oldu
kalıcı olması için sprey arıom sadece

yok kııız yaptım yaptım mutluluğum 5.sayfada mı ne:62:
hatam şuymuş ben kocaman 3parmak kalınlıında alıomşm bide az tutuomşm.
1-2parmak kalınlıında alıp çok tutunca tam istediğim gibi oldu bukleler yukardan yaptım bide:10:
saolasn canm sennde çok faydan oldu
kalıcı olması için sprey arıom sadece

loreal studio termo bukle sprey i çoooook tavsiye ederim rengi pembe :)

down under's natural ın yeşil olan saç spreyini aldım. saçımı hiç sertleştirmedi çok doğal:80:

merhaba kızlar bence ilk kural yapamıyorum diye kestirip atmamak çünkü maşa yaptıkça el beceriniz artıyor kusurlarnız gittikçe azalıyor ben de babyliss 19 mm olanı var çokda memnunum kendimce bişiler yapıyorum ama bugün işi biras çözdüm eğer dipten sararsanız öyle tutarsanız bukle bukle oluyor düğün saçı gibi hatta kuaförde bile bana bu yapılmıştı ama ben dalda olmasını istiyordum bugün sabah denedim işe gelmeden kısa bir vaktim vardı vede çok hoş oldu saçları ucundan dibe sarıyosunuz dik tutuyorsunuz bu sayede dalga oluyor bazı yerleri güzel ayrılmadı ama zamanla oda olcak pes etmeyin kızlar bol bol deneyin [[/B]

evet evet denemek şart bide videolalrın çok faydası var:6:

bend eşimdi oturup aglıcam sinirdne bende beceremiyorum bu maşa işini şimdi yaptım görmeniz laızm rezzilllll
arkaları naısl yapıyorsunuz kızlarrrr ya
ben yapmasam daha ii birde hemen düşüyor benimkiler bişiyler sürüyormusunuz düşmesin diye

kızlar önce saçınızı ikiye ayırın ve ayırdığınız kısımdan birini tokayla tutturun...diğer kısım yani açıkta kalan kısmı tutam tutam yapıyoruz...ilk tutamı alın ve kulağınızın hemen üsünden sarmaya başlayın maşa dik olsun..yukardan sarmaya başlarsanız sonuç cok vahim olur...iki kısmıda bu şekilde yapın aslında çok kolay...arkalarıda yapmanın en kolay yolu saçı böle ayırmak hatta 3 e 4e 5e ayırın saaçınızı nasıl daha klay yapabilirseniz ve en sonunda sprey sıkın bu kadarcık

yok ben beceriksiizm sanıırm ya valla aglıycam şimdi sinirden nidennn yapamıyorum yahuuu
aslındagerçekten basit duruyor okurken ama ben bu işii ugraşıp becericemmm çok sinirlendim çokkk

ilay maşa dik sursun iyorsun yaaa
maşanın sapı yukarda duracak degilmi ben yan sarıyorum ondamı olmuyor acabaa

ah canııım aynı ben:1:
baştan sona oku bence bu konuyu, arkadaşlar baya güzel yaptı, ben bile yapabiliyorum artık. yaptıktan sonrada down unders yeşil sprey sıkıyorum
nasıl yaptığıma gelince..ilk başta maşayı normal tutup saçımın ucundan sarıodum dibine kadar. 5-6sn sonra bırakıodum. eneee bi baktım sadece ucunda hafif bi kıvrık oluo hiçbşi yok gbi. baya denedim öyle yapamadm sonra öğredm işte
saçını 2ye ayır. sonra mesela soldan başla. maşayı sağ eline al sol taraftaki saçını dipten uca kadar sar. maşanın sapı yukarda olcak yani. elin yorulcak biraz ama bi 20ye kadar filan sar sonra bırak, bak nasıl güzel oluo:13:
al maşayı eline okuyarak yap bi(umarım sağlaksındr:) ) solaksan tam tersni yapcaksn. yine olmazsa önerilen videoları izle

ah canııım aynı ben:1:
baştan sona oku bence bu konuyu, arkadaşlar baya güzel yaptı, ben bile yapabiliyorum artık. yaptıktan sonrada down unders yeşil sprey sıkıyorum
nasıl yaptığıma gelince..ilk başta maşayı normal tutup saçımın ucundan sarıodum dibine kadar. 5-6sn sonra bırakıodum. eneee bi baktım sadece ucunda hafif bi kıvrık oluo hiçbşi yok gbi. baya denedim öyle yapamadm sonra öğredm işte
saçını 2ye ayır. sonra mesela soldan başla. maşayı sağ eline al sol taraftaki saçını dipten uca kadar sar. maşanın sapı yukarda olcak yani. elin yorulcak biraz ama bi 20ye kadar filan sar sonra bırak, bak nasıl güzel oluo:13:
al maşayı eline okuyarak yap bi(umarım sağlaksındr:) ) solaksan tam tersni yapcaksn. yine olmazsa önerilen videoları izle

sanırım bu benim içindi tşk ederimmm deniycemm yarın
ben eskidne kendime hiç bakmazdım
şimdi 23 kilo veridm vee şimdi kendime bakma zamanı diyip maşa ve düzleştirici aldımm
ama maşa yapamadım inşş ögrencem tşk ederim

Back