saolsn bizim gbi acemileri de düşünmüş milyan aletle milyon video çekip koymuş
bize büyük faydası var saolsun
Bir nevi kamu hizmeti görüyor valla kız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saolsn bizim gbi acemileri de düşünmüş milyan aletle milyon video çekip koymuş
bize büyük faydası var saolsun
Ayy başlığa koptum yaaa...
120ytl verdim aldım 2ay sonra ilk defa kullandım fiyatı düşmüştü...
babam keşke dün alsaydık demişti
benim gibi maşası olan ama yapamayan arkadaşlar mutlaka vardır. burda beğendiğimiz maşa videolarını veya resimlerini paylaşmaya devm edelim derim:13:
yapamıonmu kız sn hala maşa bna gelioki maşan kalın ya belki ondan yapamıosundr 19mm fln alsaydn keşke ion özelliğine fln aldanmasaydn n biliim saçlarına gereken bakımı yapıosan her türlü maşa yaparsan yap genede parlak olur die düşünüorum ben :)
yok kııız yaptım yaptım mutluluğum 5.sayfada mı ne
hatam şuymuş ben kocaman 3parmak kalınlıında alıomşm bide az tutuomşm.
1-2parmak kalınlıında alıp çok tutunca tam istediğim gibi oldu bukleler yukardan yaptım bide
saolasn canm sennde çok faydan oldu
kalıcı olması için sprey arıom sadece
loreal studio termo bukle sprey i çoooook tavsiye ederim rengi pembe :)
Saç Videoları - Saç Videoları - Anasayfa ya bu sitedeki videolar açılmıyor.çatlıycam meraktan.siz nasıl izleyebildiniz?
ah canııım aynı ben
baştan sona oku bence bu konuyu, arkadaşlar baya güzel yaptı, ben bile yapabiliyorum artık. yaptıktan sonrada down unders yeşil sprey sıkıyorum
nasıl yaptığıma gelince..ilk başta maşayı normal tutup saçımın ucundan sarıodum dibine kadar. 5-6sn sonra bırakıodum. eneee bi baktım sadece ucunda hafif bi kıvrık oluo hiçbşi yok gbi. baya denedim öyle yapamadm sonra öğredm işte
saçını 2ye ayır. sonra mesela soldan başla. maşayı sağ eline al sol taraftaki saçını dipten uca kadar sar. maşanın sapı yukarda olcak yani. elin yorulcak biraz ama bi 20ye kadar filan sar sonra bırak, bak nasıl güzel oluo:13:
al maşayı eline okuyarak yap bi(umarım sağlaksındr:) ) solaksan tam tersni yapcaksn. yine olmazsa önerilen videoları izle