• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Marvel clean kullananlar..

mathsdaisy

minikare
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2010
1.203
1.162
333
34

kızlar bugün bi kozmetikçi de marvel clean diye bi krem gördüm.oradaki bi bayan kullandığını ve çok faydasını gördüğünü söyledi.bir ay kadar bi süre kullanmış ve artık hiç tüyleri çıkmıyomuş.haftada bir kere kullanılıyomuş.aramızda kullanan varsa düşüncelerini yorumlarını yazsın lütfen.yoksaa kurtulacak mıyız tüylerden :) kaydirigubbakcemile5

kimse bilmiyo mu arkadaşlar.bende burada herkes duymuştur diye düşünüyodum.bu kremi bana o kozmetikçi önerdi.kendisi hem estetik uzmanıymış hemde kendisi kullanmış ve çok faydasını gördüğünü söyledi.marvel yeni çıkmış bundan önce farklı bi kremmiş yani içeriği ve bileşeni aynıymış yalnız o kötü kokuyomuş.kendisi onu kullanmış.bi duyan bilen bi yorum yazsın lütfen.şimdiden teşekkürler:sm_confused:

valla canım bnde şimdi internetten baktım her tuy dokucu gibi marvell clean sitesindede baya etkılı oldugu yazılıyo ama bilemiyorum ne kadar dogru kullanan yok mu acaba yaa ? bnde tuy azaltıcı krem arastırıyorum bu aralar .. bilgisi olan bişeler yazsın gercekten :1:

dediğim gibi bu kremi kullanan bayan çok faydasını gördüğünü söyledi bana.bekarken jilet kullandığı halde yani tüyleri kalın ve çok olduğu halde çok faydalı olmuş.bende bu hafta sonu alıp deneyeceğim.bir ayda etkisi görülüyomuş.sonuçlarını yazarım.

bizim de çok güvendiğimiz güzellik uzmanı bi komşumuz var, öve öve bitiremedi. ben de aldım bakalım işe yarayacak mı... ama varya ablaya dedim kesin nete düşmüştür ismi ben sana söyleyeyim dedim, mümkün değil demişti. kkdan kaçmıyo tebrik ederim :)

bizim de çok güvendiğimiz güzellik uzmanı bi komşumuz var, öve öve bitiremedi. ben de aldım bakalım işe yarayacak mı... ama varya ablaya dedim kesin nete düşmüştür ismi ben sana söyleyeyim dedim, mümkün değil demişti. kkdan kaçmıyo tebrik ederim :)

bende nete düşmüştür diye düşündüm nette sadece ürünün kendi sitesinden bulabildim.bana da bu ürünü tavsiye eden kişi güzellik uzmanıydı.ayrıca kendisi de kullanmış.o da sizin dediğiniz gibi öve öve bitiremedi.kk da bulamadım bununla ilgili bilgi.duyan bilen vardır diye konu açtım ama doğrusu daha çok yorum bekliyodum.yerimseniben

valla canım bnde şimdi internetten baktım her tuy dokucu gibi marvell clean sitesindede baya etkılı oldugu yazılıyo ama bilemiyorum ne kadar dogru kullanan yok mu acaba yaa ? bnde tuy azaltıcı krem arastırıyorum bu aralar .. bilgisi olan bişeler yazsın gercekten :1:

özel msj atamıyorum :S çok gereksiz bi kural bu ama neyse...
ben henüz alamadım maalesef.ancak alınca marvel dan önceki bi ürün olan ve yine aynı firmanın çıkardığı bi ürünü alıcam.o da aynı fakat sadece kokusu var ki çok kötü kokuyormuş.alınca buraya mutlaka yazıcam olumunekankayizsmile. ancak etkisini bir ay kadar bir sürede gösteriyormuş yani beklemek şart yerimseniben

özel msj atamıyorum :S çok gereksiz bi kural bu ama neyse...
ben henüz alamadım maalesef.ancak alınca marvel dan önceki bi ürün olan ve yine aynı firmanın çıkardığı bi ürünü alıcam.o da aynı fakat sadece kokusu var ki çok kötü kokuyormuş.alınca buraya mutlaka yazıcam olumunekankayizsmile. ancak etkisini bir ay kadar bir sürede gösteriyormuş yani beklemek şart yerimseniben

hmm anladım cnm bende almak istiyorum ama kımse kullanmıyo heralde bunu yada adı duyulmamış olabilr belkide hanı tecrube eden bırılerı olsaydı ona göre alcaktım bnde..
ama bu gıdısle en ıyısı alıp kendım denemek :bbo:

hmm anladım cnm bende almak istiyorum ama kımse kullanmıyo heralde bunu yada adı duyulmamış olabilr belkide hanı tecrube eden bırılerı olsaydı ona göre alcaktım bnde..
ama bu gıdısle en ıyısı alıp kendım denemek :bbo:

aynen öyle canım.ben kullanan kişiden dinledim aslında ama birde buraya danışayım demiştim.büyük bi ihtimal yarın alıcam.aldığım kremin adını yazarım buraya.inşallah kurtuluruz bu sorudan bu kreme güveniyorum ben kaydirigubbakcemile2

evet kızlar bugün o kremi aldım.daha doğrusu marvel clean den önce olan kremi.zaten marvel clean 2 haftalık bir ürünmüş sanırım.bundan önceki ürünün adı bodyclean.ürünü yarın denemeye başliicam.yeni başlık açıcam.belki onun adını duyup bilen biri vardır yardımcı da olurlar.

merhaba arkadaşlar.kusura bakmayın bi kaç haftadır yoğun olduğum için siteye yazmayı unutmuşum.ben kremi kullandım.ancak marvel dan önce çıkan türünü.aslında marvel ile aynıymış tek farkı bodyclean ın berbat bir kokusunun olması ve kil şeklinde olması.sulu bir kıvamı var.bacağımda küçük bir bölgeye deneme amaçlı uyguladım.sürdükten sonra biraz bekledim ve hemen kurudu.çamur sürünce kurur ya hani.sertleşir onun gibi oldu.sonra eldivenle ovalamaya başladım.tüyler hemen döküldü.altta yalnızca batıklar kaldı.ben 13 gün önce kullanmıştım.kille giden tüyler henüz çıkmadı yada çok az çıktı .sadece kalan batıklar uzadı.şimdilik bu kadar.bende bekliyorum.biraz daha uzayınca tüyler,yine deniycem.tekrar yazarım.herkeslere tertemiz tüysüz dertsiz günler :82: :64:

merhaba arkadaşlar.kusura bakmayın bi kaç haftadır yoğun olduğum için siteye yazmayı unutmuşum.ben kremi kullandım.ancak marvel dan önce çıkan türünü.aslında marvel ile aynıymış tek farkı bodyclean ın berbat bir kokusunun olması ve kil şeklinde olması.sulu bir kıvamı var.bacağımda küçük bir bölgeye deneme amaçlı uyguladım.sürdükten sonra biraz bekledim ve hemen kurudu.çamur sürünce kurur ya hani.sertleşir onun gibi oldu.sonra eldivenle ovalamaya başladım.tüyler hemen döküldü.altta yalnızca batıklar kaldı.ben 13 gün önce kullanmıştım.kille giden tüyler henüz çıkmadı yada çok az çıktı .sadece kalan batıklar uzadı.şimdilik bu kadar.bende bekliyorum.biraz daha uzayınca tüyler,yine deniycem.tekrar yazarım.herkeslere tertemiz tüysüz dertsiz günler :82: :64:

yanı cnm batıklar uzadı dedıgıne göre tam kokunden almıyo yanı ağda gıbı

hayır almıyo, bildiğiniz anam babam tüy dökücü. kokusu bile aynı. gitti cağnım 35 tele.

bana satan kadın söylemişti altında kalanların olacağını.ağda gibi değil tabiiki.ancak benimkiler geç uzadı.eskisine göre. @december seninki nasıl normal zamanında mı uzadı?

evet hiçbi fark yok. hoş şimdiye kadar 2 kez kullandım. ama dikkat ettim kökünden falan almıyo. tüy dökücü gibi yumuşatıyo tüyleri o kadar. bu arada benimki öyle kireç gibi kurumadı, 20 dakka beklememe rağmen. krem gibiydi başından sonuna kadar. yine de devam edicem kutu bitene kadar.

benimki aynen öyle kurudu.kadın 1 ay kadar kullandığını söyledi bana.tamamen bitmiş onda.özellikle bikini bölgesinde çok işine yaramış.ben baacağımda denedim ilk ama orda da deniycem.inş iyi bi sonuç alırız.

ama sizin kullandığınız marvel clean değildi öyle değil mi? yeşil yayvan kutuda, sarı bi krem?

evet ben marvel i kullanmadım.benim kullandığım ondan daha önce çıkmış olan bi ürün.ikisinin de etkisi aynı ama.benim kullandığımın adı bodyclean di.

etkilerinin aynı olduğundan şüpheliyim doğrusu.

Back