- 10 Mayıs 2012
- 1.296
- 681
Kizlarr dr acd verdi bize kac damla bilen var mi ?? Gunde bir 3damla diye kaldi aklimda ama
Günde 1 defa 3 damla canım doğru hatırlıyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlarr dr acd verdi bize kac damla bilen var mi ?? Gunde bir 3damla diye kaldi aklimda ama
Canim simdi kuzenimle konustum hensire 10 damla dediGünde 1 defa 3 damla canım doğru hatırlıyosun
Temiz bezi daha çok seviyor sıpalarTaze olmasi lazim cnm cisinin. Bizde simdi verdik 2 saat surdu resmen pasamin keyfi. 3 defa sicti tam bez degisirken isedi. Torbaya isemedi bi sipa. Hemen aliyolar orda.
Bilmemki benim doktor bu şekilde kullan dediCanim simdi kuzenimle konustum hensire 10 damla dedi
Zeynepcim bende dun ogrendım tahini bıgun sürdüm umarım işe yarar göğüsler fena oldu çünkü benım emziremıyorum sağıyorum
Ayy inşallah kız denemekte fayda var. Deneyin bakalım olacak mı
Günaydın tatlı anneler ve gazlı bebisleri
Ben gaz için damla kullaniyorum tam olarak gecirmiyor ama az da olsa rahatlatıyor
Bide d vitaminine başladık sizde kullaniyormsnz
Kizlarrrr
Birakn yazmayi gecmisi bile okuyamiyrm.
Cok yogun geciyo zaman.10gunluk olduk.yavasstan basladi gaz sancilatimiz.Dr u arayip ilac soracm.
Bu arada mama olayi bitti.sutum geldi sukur.
Sizler nasilsiniz??
Ozledim sohbetiii
D vitaminimi o? D ise evet 3 damla banada 3 damla dediler devit isimli vitaminiKizlarr dr acd verdi bize kac damla bilen var mi ?? Gunde bir 3damla diye kaldi aklimda ama
Vala ne zaman var ne halim. Bu günler geçecek diye ben şafak sayıyorum. Bize de bugün verdi gaz için damla mestil. İşe yarayacak mı bilmiyorum inş yarar.
Denedin mi bacim damlayi?
Vitamin o 15 gunlukken verılıyo 15 damla tatlım biz basladık cay kasıgına damlatıyorumKizlarr dr acd verdi bize kac damla bilen var mi ?? Gunde bir 3damla diye kaldi aklimda ama
Bio giai bende kullandım bi faydası olmadı infacol azda olsa rahatlattiKafanızı karıştırmayım ama 2 doktora gittik ikisi de devit dedi özellikle ACD yi önermediler sağlık ocağındaki ebe de ACD bıngıldağın erken kapanmasına neden oluyo onu kullananlarda sıkıntı yaşadığımız çok oldu dedi aklınızda bulunsun
Gaz sıkıntısı bizde de var maalesef akşam8 den 12 ye kadar kıvranıyor yavrum sab simplex diye bi damla kullanıyoruz dün de bio Gai önerdi doktorumuz bakalım şimdilik pek fayda yok ama hayırlısı
Bio giai bende kullandım bi faydası olmadı infacol azda olsa rahatlatti
Zorluktan nelere başvuruyoruz Ya. Biri de şu anneleri düşünelim gaza kesin bi çözüm bulalım dememiş. Zalımsın hayat
aylacim ilk denememiz basariyla sonuclanmistir, elhmadulillah arka arkaya pirtlati :) tabi bizim sanci nöbetlerimiz gece oluyordu, bakalim tetikte bekliyoruz gece baslicakmi, gecede denersek olumlu sonuc alacakmiyiz :)
sen denedinmi?