- 30 Mart 2013
- 1.597
- 433
Ben şurup kullaniyorum ama ne faydaaa cikamadim wc ye sonra nasıl yapacaksam dikislerle6 haftayi buluyo cnm rahmin inmesi. Kabizlik dogumdan sonra bndede oldu dr surup yazdi. Sende yazdirsana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şurup kullaniyorum ama ne faydaaa cikamadim wc ye sonra nasıl yapacaksam dikislerle6 haftayi buluyo cnm rahmin inmesi. Kabizlik dogumdan sonra bndede oldu dr surup yazdi. Sende yazdirsana
E bugün8 gün kalmış bebis zamaninda gelse bile artık uzamaz yaniiGunaydinnnn canolarrrr
Nasilsinizzz???bebitolar napiyoo??
Bugun agdaya gitcem.beklucektim daha ama korkuyom galiba artik
Aynı benmki de öyle yaa memeler yara zaten bide orayı niye bosyere mesgul ediyorsn.git yerinde uyuMesela benimkide dün gece aynı öyleydi. Emiyo gaz çıkarıyor yada zorluyor sonra uyumadan ttekrar meme istiyo. Sabaha kadar uğraştım en sonunda 6 da uyudu. İnsan da üzülüyor sürekli meme isteyince. Birde benimki istiyo memeyi verince 5 dakika olmadan memede uyuyo o sürekli istediğinde.
Aynı benmki de öyle yaa memeler yara zaten bide orayı niye bosyere mesgul ediyorsn.git yerinde uyu
Yok aman bosuna para verme manuel cöp. Bende manuel aldim ilk sonra hic bi ise yaramayinca elektrikli aldmElektrikli pompam var ama manuel daha cok boşaltır diyorlar bide ondan mi alsamki
baktım canım süte geçip geçmediği bilinmiyor
Evet emmese bile memeler sızlıyor çok.
Aynı benmki de öyle yaa memeler yara zaten bide orayı niye bosyere mesgul ediyorsn.git yerinde uyu
8Bebisin pisik kremi bepantholden surun bana iyi geldi.
Anaaa sürüm kız iyi gelir belki
8
Nisan olabilir cnm sancin varmi?İyi aks hanımlar bugün saat 15:10 gibi cok afedersiniz kahverenkli akıntı geldi 2 gündür hafif vardı bugün arttı nette aradım ama bulamadım aklıma takıldı. Crs günü randevum nisan dedikleri sey olabilir mi cevap veren olursa cok sevinirim. Bu arada gögüs uclarım cok sızlıyor ve soyuluyordu. Sarı kantaron yagıyla masaj yaptım soyulma bitti yaralar ve soyulmalar icin cok iyi.
Kizlartt naptinizz??gittim geldim artik agda yaptirdim hazirim artik.
Ya ben de sut sagma makinesi bakiyorum avent alicam elektrkli kullanan var nii??
Bugun humanayla lactamili de aldim ne zamn gelcekkkk
Aa iyilestiriyo mu? Gerci bepanthol iyi geldi ama onuda deniyim. Nabiyon gizzz?Kantaron yagini bliyorum on uzerinden bes yildiz yara yapistirma ozelligi var duyguya demistim
ii bacim nasil olayim uykusuz yorgun ik cocuk anasi olaraktan merhaba hepinize tableti elime aliorum tam yazicamm useniyorum zaten viyakliyo hemen bisiler yiyip onla ilgileniyorum off cnm senn velet nasilAa iyilestiriyo mu? Gerci bepanthol iyi geldi ama onuda deniyim. Nabiyon gizzz?
Sür bacim. Benim uclari kabuk olmustu onlari toparladi sol gogusume dokunamiyodum simdi iyi ama sukur. Meme verirken yikamayi unutma
ii bacim nasil olayim uykusuz yorgun ik cocuk anasi olaraktan merhaba hepinize tableti elime aliorum tam yazicamm useniyorum zaten viyakliyo hemen bisiler yiyip onla ilgileniyorum off cnm senn velet nasil
Tamam canım. tam kapıyo Göğüs ucunu yanıyor valla o zaman