Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol cnm darısı başınızaAnam ne yani dogum yapmayan bi benle bahar mı kaldı ... Mervecim cok sevındîm guzel bi dogum olmus Allah analı babalı buyutsün inşallah
Kolay olur inşallah kötü düşünme kendini dr una emanet et benm 4 gün geç geldi canm ne zman gelirse kabulumuzGunaydin canlar
Dogurmadim hala evet @dilek2014 bi ikimiz kaldik kuzum.dun gece kotu bi geceydi cok sancim oldu dedik geliyo.ustune bi de kustum deli gibi.gitmedik ama iyiyom simdi.daha agda yaptircammm gelmesinnn diye zirlauip durfum yani DuyguS87 cumm
Ev kalabalik annemler ablam.yegen..curcunayiz yani
abc3 kuzum gozunnn aydin.ne kolay olmus masallah.benim de oyle olsa keskeee ama baksaniza hicc niyeti yok.gibi gelmeye
Bende hiç tartilmadim ama 7 aylık göbişim varBen halen tartilmaya cesaret edemedm. Bi ara bakim lan bosver dedim Allahtan tartinin pili bitmis 40im cikana kadar alma dedim
Huuu süper bende merak ediyorum ama tartilmiyorum :) bende 15 gün bekleyim dr öyle tartiliyim ama gerçi daha çok kilo almis da olabilirim istahim deliKızlar 52 ile hamile kalmıştım bugün 15. Günümüz ve ilk kez tartıldım 55 e düşmüşüm ha buarada 62 ile doğuma girmiştim :)
Yalnız idare edebilecek msn canm yaa ben normal doğurdum ilk zamanlar çok iiydim ama iki gündür fenayim dikişlerim ayrı ağrıyor göğüslerim ayri sırtım belim ayrı bugün başladım ağlamaya sıkıldım çünkü offfAnnem gitti kaldık oğlumla gün boyu baş başa
Yalnız idare edebilecek msn canm yaa ben normal doğurdum ilk zamanlar çok iiydim ama iki gündür fenayim dikişlerim ayrı ağrıyor göğüslerim ayri sırtım belim ayrı bugün başladım ağlamaya sıkıldım çünkü offf
Ya kızlar sütüm yoktu ama bugün goguslerime dokunamiyorum sagiyorum ama yine inmedi hala yatamiyorum hiç bi türlü
Annem gitti kaldık oğlumla gün boyu baş başa
Yalnız idare edebilecek msn canm yaa ben normal doğurdum ilk zamanlar çok iiydim ama iki gündür fenayim dikişlerim ayrı ağrıyor göğüslerim ayri sırtım belim ayrı bugün başladım ağlamaya sıkıldım çünkü offf
Ben dogurdugumdan beri yanlizm kiz. Allahim guc veriyo merak etme
Ben de hala tartılmadım ama kilo kafama girdi verecemm tabi verebilirsem daha tartılmadan nasıl vereceksemBen halen tartilmaya cesaret edemedm. Bi ara bakim lan bosver dedim Allahtan tartinin pili bitmis 40im cikana kadar alma dedim
Göbeğin 4 parmak kadar aşağıdaysa düşmüş olabilir... Sancıların başlaması da bünyede bünyeye göre değişir daha 14 günün var yazıyor takviminde.. O 14 günde her şey olabilir diye düşünüyorum canım:))Cicegi burnunda annecikler göbegimin asagı indigini nasl anlarım yada kacıncı haftada iner sancılar tam olarak kacıncı haftada baslar. Pek kayda deger sancım yok benim?
Ayy duygum yaa valla birilerinin benim gibi yalnız olduğunu duymak güç veriyo gerçekten.
Cicegi burnunda annecikler göbegimin asagı indigini nasl anlarım yada kacıncı haftada iner sancılar tam olarak kacıncı haftada baslar. Pek kayda deger sancım yok benim?
Ben de hala tartılmadım ama kilo kafama girdi verecemm tabi verebilirsem daha tartılmadan nasıl vereceksem
Benim şişkinlik de var hala o da gitmedi normaldir ama dimi kilo değil şişkinlik olduğuna inanıyorum ama gerçekten de kilo değil o kabızlık da var ondan galibaCok yiyorum hamileligimde kendime dur diyebildim ama simdi diyemiyorum tamam yarin baslicam dur demeye