- 30 Kasım 2012
- 5.829
- 1.403
Yani seçenek olsa bende seçerim aradan en kolayını Bende ne zaman sorsam farketmez diyo. Benim için fark ediyor ama
hehe kadın için herşey farkediyo ki,kıyafet makyaj o bu şu erkek için hepsi aynı nerdeysee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani seçenek olsa bende seçerim aradan en kolayını Bende ne zaman sorsam farketmez diyo. Benim için fark ediyor ama
İnş olumlu gecer.sıkıntı cıkmaz zannedersem 8 kişiyiz burda cunku
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar 8 haftalik hamileyim tansiyonum bi düşüyor bi yükseliyor. Kalp atislarimda artıyor hemen ama carpinti hissetmiyom gozlerim karariyor basim dönüyor bayginlik hissi yasiyom sizce normal mi lutfen cevap verin
Evet bebiş için daha sağlıklı besleniyosun. Dikkat ediyosun. Aman yarabbim minicik bebişler için nasıl çırpınıyoruz yaamann aç kalmayın yaaa en azından atıştırın,bebiş olunca düzene giriyo hayat sankii
Evet bebiş için daha sağlıklı besleniyosun. Dikkat ediyosun. Aman yarabbim minicik bebişler için nasıl çırpınıyoruz ya
Ohh iyi o zaman. Ben yıllık izinde bir gidiyom ortalık karışıyor. Yerime bakacak kimse yok.
Kan şekerin düşüyor olabilir. aç kalma. Ama kesinlikle bir doktor ile görüş ihmal etme canım.
Evet bebiş için daha sağlıklı besleniyosun. Dikkat ediyosun. Aman yarabbim minicik bebişler için nasıl çırpınıyoruz ya
Yarin gidecem doktora insallah hersey normaldir
Ohh iyi o zaman. Ben yıllık izinde bir gidiyom ortalık karışıyor. Yerime bakacak kimse yok.
Kan şekerin düşüyor olabilir. aç kalma. Ama kesinlikle bir doktor ile görüş ihmal etme canım.
oh ne güzel akşama kadar muhabbet ediyosunuz kızlarr :))
oh ne güzel akşama kadar muhabbet ediyosunuz kızlarr :))
sende katılaydın ya..şu an pasifleşti sen bizi 2 saat önce görecektinn
Aynen yarın devam kızlar😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tabi kocisler geldi herkes cevrimdisi sizi gidiler siziii :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet kaldığımız yerden tam gaz devamm
ben haftada 4 gün çalışıyorum o yüzden giremiyorum nete gündüz :)) ama akşam gelince bir bir okuyom kim ne demiş ne yapmış die
anladım canım,olsun akşmları takipdesin en azındann
aynen aynen takibi bırakmıyom :) siz bol bol konuşunn
anladım canım,olsun akşmları takipdesin en azındann
hehheeh konuşuyoz sende katıl gündüz fazla konuşulmuş ki akşam kimsenin çıtı çıkmıyo
bende bir uyku var sorma sürekli uyuyasım geliyor :) yarı uykulu kelimelik oynuyorum azcık sona hoopp yatıyorum. zaten az kaldı kontrole şükürler olsun pazartesi randevum. seninki de çarşamba görelim artık bebişlerimizi
Kizlarrr yaa bn annemlere geldim ama aklim bebiste 45 dk yol surduu biseyy olur mu acaba yaa hafiff sancimda oluo acaba psikolojik mii