Martta hamile olup aralıkta doğum yapacaklar...

Ayy evet çok az kaldı. çok heyecan ve korku bi arada. Aynen Son günler zor geçiyo yürümek işkence Gibi. Hemen belim ayaklarım ağrıyor. :KK49:
şimdi sana yazıcaktım bende aylacım yaa .. yaa okuyorumgenelde ama yazmıyorum .. sinir oldum3-4 gundur kkya girerken tel donuyo kırk saatte giriyom . gıcık oluyrum bende .. amanın aylacım 2 gunun kaldı geliyor beşir bey ... ben baya bi hantallastım ya kıcımı kaldıramıyorum .. dun gezmeye gittim bi kaç eksiği alıyım diye gezerken iyiyfi aksamdan berı kendime gelemedim . cok cabuk yorulmaya basladım :KK43:

Her okuduğum yerde aynı dert var ya. Bu bebekler sarılık olmadan atlatamıcak mı bu dönemi. Allahın izniyle bişi olmaz canım sıkma canını
Kızlar iyi akşamlar :) kızlar dun yudufumum kontrolleri yapıldı ve sarilik 20 çıktı :KK43: yarın dr umuz yine görecek ins geçer duaniza ihtiyacım var yaa Rabbimiz korusun meleklerimizi seviyorum oglusumu.. Bu arada aylacim çok az kaldı sanaaaa ins sağlıkla geçer doğumlarınız :) bu arada fitifitim doğurdu muu

Kızlar iyi akşamlar :) kızlar dun yudufumum kontrolleri yapıldı ve sarilik 20 çıktı :KK43: yarın dr umuz yine görecek ins geçer duaniza ihtiyacım var yaa Rabbimiz korusun meleklerimizi seviyorum oglusumu..
geçmiş olsun canım benim kuzumda da vardı 20.7 ydi değeri... bir gün fototerapi görüp gelmiştik evimize... bol bol emzir canım benimki o zaman sürekli uyuyordu uyandırmak için binbir takla atıyordum düşün... uyandığında da az emiyordu sen öyle olmasına izin vermemeye çalış... ne kadar emzirirsen o kadar çabuk geçer sarılığı inşAllah...

Benim kuzucumda sarardi azcik isildak koyduk bas ucuna ii geliomus beyaz isik aklinizda olsun mememde karbonatli su sayesinde catlamadi ve de lansinoh kremi de suruyorum kizlarrr yaa ama ama cok guzel kokuyo taham az kaldi acilari unutcaksiniz suanda melek gibi uyuyo bizde kizimla cizgifilm yatak keyfindeyiz

Heyecanla dorukta canım. Korku da var tabi. Nasıl olacak nasıl bitecek. Bebeğime kavuşma anı düşünmekden aklıma başka birşey girmiyo.
Aylacım seninde sayılı günün kaldı heyecan durumu nasıl ?sarılık suan bebeklerin çoğunda çıkıyor canım .

Benim kuzucumda sarardi azcik isildak koyduk bas ucuna ii geliomus beyaz isik aklinizda olsun mememde karbonatli su sayesinde catlamadi ve de lansinoh kremi de suruyorum kizlarrr yaa ama ama cok guzel kokuyo taham az kaldi acilari unutcaksiniz suanda melek gibi uyuyo bizde kizimla cizgifilm yatak keyfindeyiz

Ohh ne guzel yaaa sefan olsun sekerim. Dua et bize de hayirlisiyla kavusalim artik cennet kokulularimiza.. Zaman gecmek bilmiyor...

Heyecanla dorukta canım. Korku da var tabi. Nasıl olacak nasıl bitecek. Bebeğime kavuşma anı düşünmekden aklıma başka birşey girmiyo.
Ne güzel bir heyecandır.korkma canın hayırlısıyla oda gececek.sen doğueki sıra bizede gelsin yatamıyorum sırt ağrısından 2 gündür .sola yatmakdan sol tarafımı hissetmiyorum artık:KK51: yarun inşallah doktor iyi birşey söler artık artık doğurmak istiyorummmmm

Ya benim annemde beni sıkıştırıyor çocuk sarılık olmasın diye ışık açık yatır diyor yeni doğduğunda.yiğenimde sarılık vardı onlarda geceleri ışığı açtılar 40 ı çıkana kadar şükür sıkıntı olmadan geçti.. ben şimdi kararsızım inş.sarılık falan olmazda ışıklımı ışıksız mı ortzm savaşına girmeyiz

İnşallah canım ya. Hakkımızda hayırlısı. Sırf sıra Size gelsin diye doğursak bak. Yoksa içimde tutarım:KK49:
Ne güzel bir heyecandır.korkma canın hayırlısıyla oda gececek.sen doğueki sıra bizede gelsin yatamıyorum sırt ağrısından 2 gündür .sola yatmakdan sol tarafımı hissetmiyorum artık:KK51: yarun inşallah doktor iyi birşey söler artık artık doğurmak istiyorummmmm

Gunaydinnnn canlarrrr nasilsinizz??ben yuvarlaniyom :p gobegimi kontrol edemiyom hiccc bu kadar buyucegi aklima gelmezdi.bi de minnak benimki :p
K keinetraene canim senin gunun bitti yaa ay hadi hayirli haberlerini ver bugunn

Günaydın canım.benimde önümde kocaman bir top duruyor valla ordan oraya yuvarlanıyoruz.gecelerim son iki gündür berbat sol omzum tutmuyor düştüğümden galiba bakalım bugün kontrolümüz var ne söleyecek doktor.canlı canlı yazarım.artık nst de bebiş değil ben uyucam esnemekten ölcem ya. Yatmada problemin var mı canım senin kitapda sola yatın kesinliklediyor.

Günaydın canım.benimde önümde kocaman bir top duruyor valla ordan oraya yuvarlanıyoruz.gecelerim son iki gündür berbat sol omzum tutmuyor düştüğümden galiba bakalım bugün kontrolümüz var ne söleyecek doktor.canlı canlı yazarım.artık nst de bebiş değil ben uyucam esnemekten ölcem ya. Yatmada problemin var mı canım senin kitapda sola yatın kesinliklediyor.
Kuzum hep sola yatamiyom valla yuzustu de yatiyom arada saga da yatiyom.nr bilim ya o kadardan bisi olur mu ki??
Simdi okula gudiyom.son iki gunum.ayy o kuzucuklarima da uzuluyom cok agliyolar izne ayriliyomdiye:KK43:
Kizlarr bu arada bizim bebitonun adi kesin cihangir olcak artik.esimi kirmaya gonlum el vermedi.adiyla guzel bi yasami ilur insallah...hepimizin bebislerinin :)

X