- 30 Mart 2013
- 1.597
- 433
Nasıl kavusacaimi cokk merak ediyorum hiç belirti yok :)Oyyy sende kavusucannnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl kavusacaimi cokk merak ediyorum hiç belirti yok :)Oyyy sende kavusucannnn
Aslında bende korkuyorum da 1,5cm açılma var inşallah devamı kendiliginden gelir çünkü suni sancı nefes bile aldirmiyor diyorlarCanim senin gun doldu artik ya heyecann doruktaaa...cok da bekleme versin suni.son zamnlae kakadini yiyo falan diyolar ya korkuyom ben
Bende öyle düşünüyorum neyimiz eksik umarım sagsaglim kavusuruz kuzucuklarimizagünaydın canımmm, aynı korkular bende de var,şimdi korkmuyorum diyorum herkese ama eşim farkında korktuğumun ikide bir hemen olcan çıkcan diyo ben hep ordayımm diyo ama işte korkuları yenmeye yetmiyo,ancak kendime geldiğimde doğum korkusu geçecek,sonrada bebeğime bakabilecek miyim korkusu başşlayacak,ama düşünüyorum herkes bakıp büyütüyorsa bizim neyimiz eksik onlardann
tabi yaaa,korkular olucak ama her bebiş büyüyo allahın izniylee,bizde güzel güzel büyütücez inşBende öyle düşünüyorum neyimiz eksik umarım sagsaglim kavusuruz kuzucuklarimiza
:=))))) ahh ahh bi halimi gorseniz kafamda kalemle toplanmis topuzum mutfakta kimin oldugunu bilmedigim tabaklar evimin yeri baska yere kaymis bi haber bebek emerken anneee beni yedir diyen ufakligim utu isteyen koca ac ben yorgum ben ustumden bi tir gecmis ben :))Olsun cnm hayirlisi sen panik olursan zaten epiduralin bi anlami olmaz. Bol dinlenirsen cabucak toplarsin insallah. Cumartesinden sonra da seni goren cennetlik artik yani. Baksana simaya kayboldu :)
Korkma dicemm bos olucak ama bitcek gidicek cok acimicak tamammi bil yeter dis agrisindan daha az bi agri benceevet görüştüm anestezi yapacak, ben çok korkuyom yaa en iyisi benim için uyumak uyandığımda bitmesi herşeyin,cumartesi 7:30 da hastanedeyim 8:30 gibi alıcak beni ameliyata bebişimde 3230 gram olmuş hala dönmemiş inatçı bebeğim annesi illa kesilsin istiyo ona kavuşmama bu kadar az kalması ve kilosunun iyi olması ile avunuyom ameliyatı düşünmeyip
ayy ciddi misinn, inşallah canımm bitcek gitcekkKorkma dicemm bos olucak ama bitcek gidicek cok acimicak tamammi bil yeter dis agrisindan daha az bi agri bence
Anammm sonrasio daha zorr yaniii:=))))) ahh ahh bi halimi gorseniz kafamda kalemle toplanmis topuzum mutfakta kimin oldugunu bilmedigim tabaklar evimin yeri baska yere kaymis bi haber bebek emerken anneee beni yedir diyen ufakligim utu isteyen koca ac ben yorgum ben ustumden bi tir gecmis ben :))
Anammm sonrasio daha zorr yaniii
uyuzcan kuzum genel en iyisi panik olmamak icin.sezeryan olursa ben de oyle dusunuyorum.ayy 2gun kaldi kuzum yaa:)
Fitifitim nasil oldu acaba haber varmi
:=))))) ahh ahh bi halimi gorseniz kafamda kalemle toplanmis topuzum mutfakta kimin oldugunu bilmedigim tabaklar evimin yeri baska yere kaymis bi haber bebek emerken anneee beni yedir diyen ufakligim utu isteyen koca ac ben yorgum ben ustumden bi tir gecmis ben :))
şimdi sana yazıcaktım bende aylacım yaa .. yaa okuyorumgenelde ama yazmıyorum .. sinir oldum3-4 gundur kkya girerken tel donuyo kırk saatte giriyom . gıcık oluyrum bende .. amanın aylacım 2 gunun kaldı geliyor beşir bey ... ben baya bi hantallastım ya kıcımı kaldıramıyorum .. dun gezmeye gittim bi kaç eksiği alıyım diye gezerken iyiyfi aksamdan berı kendime gelemedim . cok cabuk yorulmaya basladımdilek2014 nerelerdesin canımmm,yazmıyosun bayağı zamandırr
Çok geçmiş olsun canım baya yüksek çıkmış sarılık sen bol bol emzir yusuf'u her yarım saatte bşr emzirmeye çalış benim yiğeniminkide yüksekti biz sık sık emzirdik zorla uyandırırdık. Fitifşti doğurdu canım durumuda iyiydi bebişin kuveze almadılar 2500 kg dı.darısı bizlere . Korkma genelde yenidoğan sarılığı bebişlerin çogunda çıkar.sen sadece sık sık emzir.rabbim yusufu biran önce iyileştirsin.Kızlar iyi akşamlar :) kızlar dun yudufumum kontrolleri yapıldı ve sarilik 20 çıktı yarın dr umuz yine görecek ins geçer duaniza ihtiyacım var yaa Rabbimiz korusun meleklerimizi seviyorum oglusumu.. Bu arada aylacim çok az kaldı sanaaaa ins sağlıkla geçer doğumlarınız :) bu arada fitifitim doğurdu muu
Anneler slmlar , bende 38+3 um we son 1 haftadir el yuz sismelerim basladi , hantallastim , 11 kilo aldim totalde ama tasiyamiom kendimi , yuruyusum penguene benzedi , yarin kontrol war bakalim ne dicek ? Sizlrde de bu durum warmi ? Bide su gelmesi nasil olur bilmiom ilk gebeligim , kanama anlarim da , suyu bilmiom nasil anlarim !
Ohh maasallah iyidir ins cnm benim ya ne guzelDogurmustu cnm o 2500 kg. Iyi demisti en son kuveze falan girmemis. Sonra ses cikmadi bidaaa.
ah duygum ahh halim harap her bos vaktimi bi yeri toplamakla geciriyorum ufakliim sayesinde heryer barbie doldu gelen giden de cabasiBilemiyorm artik ihmal ediyosun bizi
meltem cnm benmkide bence sarilik ama sık sık meme veriyorum yuzunden anlasiliyomu ben bugun az bisey gunes cikti yuzunu guneslendirdm cam onunde ii geldi sanki kontrole goturcem gerciKızlar iyi akşamlar :) kızlar dun yudufumum kontrolleri yapıldı ve sarilik 20 çıktı yarın dr umuz yine görecek ins geçer duaniza ihtiyacım var yaa Rabbimiz korusun meleklerimizi seviyorum oglusumu.. Bu arada aylacim çok az kaldı sanaaaa ins sağlıkla geçer doğumlarınız :) bu arada fitifitim doğurdu muu