- 30 Mart 2013
- 1.597
- 433
Bilmiyorum ki canmCanim pusetle getircez artik.portbebe almadim ki.kucaga da aliriz arada.bisi olmaz heralde dimi??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki canmCanim pusetle getircez artik.portbebe almadim ki.kucaga da aliriz arada.bisi olmaz heralde dimi??
Bilmiyorum ki canm
Insallah kuzum.ben o zaman da baysn probleminiz olurum heralde kizlarrrr yemiyo uyimuyoo gazi varr napcammm cokk zormuss falan
Uyuyamiyorummmm !!!
Bendeee eee.... Midem yanıyoooo
Benimkide kipir kipir durmuyo ittiriyo asagi asagi canim yaniyo tuvaletim geliyo sicak basti komple cikardim ustumu. Cam cerceve accam walla
Aman canım üşütme birde sıcak basıyor diye. Benimki durgun bu akşam ama şu tuvaletim geliyo gibi olma bende de var sürekli. Sanki her An altıma kaçırcam
Önce ben önce ben :))Senin pabucun dama bahaarr.. sende daha panik hamile arkdas gelmis sayfaya sen en sonunda kusarak cikarcan Seninle gunlerimiz ayni bakalim kim dogurcak
Ay yok fena benim ki dönerse bu gece ters donmustur walla oyle bi hareketli anlamadim bi sagda toplaniyo bi aolda toplaniyo asagi itiyo mideme itiyo. Uyumadi sipa. Yine kalktim tuvalete. Sabahi ettim yine. Doguraydik ta rahatlasaydik
Kizlar yorumlarinizin altinda tahmini dogumlar yaziyo ya onu nerden yapiyoruz. Yardimci olur musunuz? Siteyi yeni yeni cozmeye calisiyorum da :)
Teşekkür ederim :)Bizim yazıların en altında hamilelik Takvimi ekle diyo ordansende eekleyebilirsin
Evett cnm ben varım :) çok şükür bebisim kucagimda 36+3 günlük doğum yaptım çok şükür Rabbimize bu günlere geldim erken olsa da bebişim sağlıklı biraz minnak oldu aşkım amaa sağlıklı yaa o yeter Rabbimiz acilarini göstermesin tek sen erken dogmasindan mi korkuon ayrica 38 in icindesin. Hem ben normal doğum yaptım erken olmasına rağmen dogumumda Rabbimize şükür güzel oldu21 Aralık civari doğum yapacak olup önceden doğum yapan var mı
Allah bagislasun canim :) aksine bende erken olsun istiyorum hemde normal yolla :))Evett cnm ben varım :) çok şükür bebisim kucagimda 36+3 günlük doğum yaptım çok şükür Rabbimize bu günlere geldim erken olsa da bebişim sağlıklı biraz minnak oldu aşkım amaa sağlıklı yaa o yeter Rabbimiz acilarini göstermesin tek sen erken dogmasindan mi korkuon ayrica 38 in icindesin. Hem ben normal doğum yaptım erken olmasına rağmen dogumumda Rabbimize şükür güzel oldu
Evet kuzum cidden benden panik ben de yazmistimSenin pabucun dama bahaarr.. sende daha panik hamile arkdas gelmis sayfaya sen en sonunda kusarak cikarcan Seninle gunlerimiz ayni bakalim kim dogurcak
Evet kuzum cidden benden panik ben de yazmistim
Benim okulda arkadas vardi sat bizimle ayni.bugun acil doguma alindi.karaciger enzimleri yukselmus.ayy daha olmadin kuzum ya acik daha kilo alsinlar.daha annem grlck evimi temizlicekk off