- 10 Mayıs 2012
- 1.296
- 681
Neden hala haber gelmedi merakdan ölcem ya .Jellybelly88 bekliyoruz haberlerini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden hala haber gelmedi merakdan ölcem ya .Jellybelly88 bekliyoruz haberlerini
Benimkinde farklı fiyat olduğunu biliyorum özel siğorta yaptırmazsan .ayrıca isteğe bağlı sezeryanda farklı ücretlendiriliyor diye biliyorum.Fiyatları hastaneye göre değişir benm gittiğim hastane de sezeryanda normal doğum da aynı fiyat
Ay evet yaa bende merak ediyorum internet paketimi yoktur belki diye ii dusunmeye çalışıyorumNeden hala haber gelmedi merakdan ölcem ya .
Olabilirmi acaba inşallah en kısa zamanda yazar bize.inşallah herşey yolundadır.Ay evet yaa bende merak ediyorum internet paketimi yoktur belki diye ii dusunmeye çalışıyorum
yaa aklım benımde onda canım yaa umarım guzel gecmıstır bugun dogum yapacaktı
ayyy hadi inşallah ya meraklandım bende şimdiiçokdan kavuşmuştur bebeğine canımm inşallah sağlıkla almıştırr bebeği
kızzz sende mi doğum yaptın yoksaabenim hiçç haberim yokkGözün aydın o zaman Allah analı babalı büyütsün inşallahKizlaaaR iyi geceler :) kız anooom alacim ins son andaa bebisin döner yaa hani öyle olanlar çok yaaa :) bende 3 gecedir uykusuzumm 2 saatlij bi uyku üzerineyim. Bebisim sürekli kucagimda olduğu için benden ayrılmıyor herkes kokuna alışmış dioo Rabbimiz esirgesin. Günlük misafirim var. Babamizda ins yarin gelicekk.
gözün aydın canım çok sevindim Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah merak etmiştikSlm kızlar kızımda ben de çok iyiyiz epudral oldum saat 1 de çıktım ameliyattan daha yeni geçti uyuşukluğum birazdan yürütecekler. Kızım 2500 gr 47 cm. Çok şükür küveze girmedi emmesi gayet ii ama sütüm gelmedi daha ayrıntıları yazarım yine
Slm kızlar kızımda ben de çok iyiyiz epudral oldum saat 1 de çıktım ameliyattan daha yeni geçti uyuşukluğum birazdan yürütecekler. Kızım 2500 gr 47 cm. Çok şükür küveze girmedi emmesi gayet ii ama sütüm gelmedi daha ayrıntıları yazarım yine
36+4 de 2670 gr ve 46 cm doğdu benim kuzum maşAllah iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canımm ultrasondaki ölçümden eksik çıktı amacanım benim herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim, Sen kaç haftalıkken doğum yapmıştın acaba ve bebişin kaç kg doğdu sakıncası yoksa paylaşırmısın?
Fiyatları hastaneye göre değişir benm gittiğim hastane de sezeryanda normal doğum da aynı fiyat
Ya doğumuna bi hafta var ne misafiri
Evet ya bende bugün DuyguS87 göremedim hiç.iyidir inşallah belki ablasında yada kız kardeşindedir gerçi ordanda yazardı.ay birde doğurdum diye mesaj ataydıJellybelly88 gözün aydın canımm. Oyy ne güzeldirşimdi bbebişle. DuyguS87 nerelerdesin canım yaaa seni de merak ettim sesin çıkmıyo
Evet ya bende bugün DuyguS87 göremedim hiç.iyidir inşallah belki ablasında yada kız kardeşindedir gerçi ordanda yazardı.ay birde doğurdum diye mesaj ataydı