Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ha gayret en sonunda doğurcan kızz gerçekdennn günaydınnnnnnGunaydinnn
Ruyamda yine doğuruyodum
Oyy cok guzel sipa buyucekte o halida trınnnn trınnn diye araba surucekkızlarrrr bu da oğluşumuzun halısı, babamız illa böle olsun bebekken zaten anlamaz az büyüyüncede arabalarla oynar diyee böle seçti. başta pek hoşlanmamıştım ama oynaması için mantıklı geldi
hehehhe aynen yyaa onu orda oynarken düşünemiyorumm duygucummOyy cok guzel sipa buyucekte o halida trınnnn trınnn diye araba surucek
Walla zeynom ya cok cabuk gecti. Daha 4 aylikken besigi erken kurmussun diyodun bana
Gunaydinnn
Ruyamda yine doğuruyodum
Bu arada kızlar günaydın :) bnm kocis dün geldi amaa anasinin yanında bnm yanima gelmedi hiihh.. Bende dün biraz tartistim. Sabah erken gel dedim neymis çok yorgunmus daa gec uyanirmisda falan filan. Benim dünden beri canim sıkılıyor bunuda bilio insan bi karısının yanında olmaya calisir dimi yaa tamam gelemio ama sabahinada adam rahatını hiç bozmak istemio ins anasinin horlamasindan uyuyamamistir daha bide kızdı kapat da birgün rahat uyuyayim dedi. Hem üzüldüm hemdee ben buu adami rahat mii uyutmuomm yaaa. Amaa durunn kızlar gelip alma dedim amaa gelir bugün. Ben biliyorum yapacagimii
Ay çok güzel halı :) Bayildimmmkızlarrrr bu da oğluşumuzun halısı, babamız illa böle olsun bebekken zaten anlamaz az büyüyüncede arabalarla oynar diyee böle seçti. başta pek hoşlanmamıştım ama oynaması için mantıklı geldi
teşekkür ederim canımmm,daha güzelleri bebişinin olsunn inş.Ay çok güzel halı :) Bayildimmm
Tam oyun halısı babanız düşünceli aylacım .. Bizimkide şimdiden oyuncakları soyle olsun böyle olsun demeye basladıkızlarrrr bu da oğluşumuzun halısı, babamız illa böle olsun bebekken zaten anlamaz az büyüyüncede arabalarla oynar diyee böle seçti. başta pek hoşlanmamıştım ama oynaması için mantıklı geldi
birazcık öledirr allahhh oyuncaklara kadar karışıyolar canımm yandık deseneeTam oyun halısı babanız düşünceli aylacım .. Bizimkide şimdiden oyuncakları soyle olsun böyle olsun demeye basladı
kızlarrrr bu da oğluşumuzun halısı, babamız illa böle olsun bebekken zaten anlamaz az büyüyüncede arabalarla oynar diyee böle seçti. başta pek hoşlanmamıştım ama oynaması için mantıklı geldi
aynen canımmm,inşallahh büyücek de oyunlar oynucak yaaa yirimmÇok hoş bence hiç aklına gelmez böle birşey iyi düşünmüş eşin.güzel güzel arabalarıyla oynar
evett bugün 2 kişi doktora gidecekti onlardan da haber yokkBugün kimsecikler yok nerdesiniz kızlar.sıkıntıdan patlıycam
inşallah gezmelerdedirlerr :) offf bi ben evde pinekliom herhaldeee, yağmur soğukda var 2 gündürrHerkescikler kayıp inş kızlar iyi haberlerle gelir .gezmedeler galiba
maşallah canım bebitoya tarihde süper yani. Hayırlısıyla seninde bebişini alacağın gün belli oldu.darısı bize.benimkide 10.12.14 de gelse ne güzel olur.
Masalllah bebisine canim kilosu cok iyi.bakalim benimki ne jadar oldu yarin ogrwncez cokk merak ediyorumm