- 5 Ocak 2014
- 2.315
- 531
- 34
Bakmışken tıcarete cevırıyım diyosun yani😀😀😀😀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yokk kizz ne ticaretii caniniz sagolsun:) bebeklerlee aramm iyidirr ondan oyle dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakmışken tıcarete cevırıyım diyosun yani😀😀😀😀
yokk kizz ne ticaretii caniniz sagolsun:) bebeklerlee aramm iyidirr ondan oyle dedim
Ben onceden sevmezdim yegenim olana kadar.şimdi nerde bebek gorsem sevesim geliyo
kızlarr eşim tutturdu netten bi yemeği yapmamı da yemeğin içinde safran var,baharatçılarda vardır demi,en pahalı baharatmış birde baktım da netten,nerden buluyo bu abidik gubidik şeyleri yaa
kızlarr eşim tutturdu netten bi yemeği yapmamı da yemeğin içinde safran var,baharatçılarda vardır demi,en pahalı baharatmış birde baktım da netten,nerden buluyo bu abidik gubidik şeyleri yaa
Evet canım vardr aktarda. Ama o keskin bi baharattr. Fazla kacrdıgın zaman yemegn tadını bozar ölçüye gore kullanmaya dıkkat et
ah bi bozsada benim aşçı olmadığımı anlasaaa saol canımm
eeee cok yapmanii istiosa alsin gelsin kizz degisikk :)
yok efendim benle tartışıo onun için, arayıp bulcakmışım
yok efendim benle tartışıo onun için, arayıp bulcakmışım
😃😃😃😃deliya.nette olmasa napardık bilmiyorum
yine felaket basim agriyor hamileligin tadini bile cikartamiyorum, hep hastayim hep hasta
Ooo seninkide fenaymiş. 😀😀benimki göndermezdi akşam alim yarın yaparsın derdi😃
aynenn,,eşim taraf gürcü de tuhaf yemekleri var biraz karışık, ben dedim bak bu da varmış siz yapmıyosunuz nerden dedim akşama istiyorum demez mi ben kaşındım yanii bilmeliydim ne görse istiyo yemek olarak
kizz netten baktim 2 gr 20 lira kargo falan belesss:) ayy deli kiz bu adamlar
Valla kaşınmışsın şekerim kolları sıva sen
Doktor bana çayı yasakladı.bende caya baylırım ve içmedgm zaman başım agrır di.bi yudum alsam agrım gecerdı. Şimdi o yuduma bile hasretim
dur senn alıp gelcem ne kadar tutarsa akşama paramı istiyorum dicem heheheh 2 gram neye yeter yaa