- 8 Temmuz 2014
- 2.958
- 1.541
Aynen canım ayrı kalınca değerini daha ii anlıyorsun öncedenolsa erken uyudu die Trip atardım ama şimdi kokusu bile yeter sabaha kadar onu izleyebilirim
Oyyy yerimmm sizi yaa. Allahim bozmasin insallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım ayrı kalınca değerini daha ii anlıyorsun öncedenolsa erken uyudu die Trip atardım ama şimdi kokusu bile yeter sabaha kadar onu izleyebilirim
Âmin canım inş hepimiz bebişlerimiz ve eşlerimizle mutlu Mesut yaşarız yarın güzel haberlerinizi bekliyorum çıkınca mutlaka yazOyyy yerimmm sizi yaa. Allahim bozmasin insallahhh
Afiyet olsun canm cokk heyecanlıKıZlarrr suan cicibebe sut ıcıyorum aclıktan gebercem ama yemıcııımmm kı bagırsaklar yarın rahat olsun 12 den sonra su bıle yasak heyecanlıyım
Âmin canım inş hepimiz bebişlerimiz ve eşlerimizle mutlu Mesut yaşarız yarın güzel haberlerinizi bekliyorum çıkınca mutlaka yaz
Ayy mutlu mesut nice yıllara :)Slmm bugün bizim evlilik yıldönümümüzdü ama eşim yanımda diil die pek umursamıyordum ama geldi çok mutluyum hoş yol yorgunuyum dedi ve uyudu ama yanımda uyuması bile yeter
Ayy mutlu mesut nice yıllara :)
24 kasim da kocamin bana evlilik teklif ettigi gün keşke oda gelsede yanımda uyusa
Ah canım benim inş o da olur seni üzmek istemeZdim ama mutluluğumu paylaşmak istedim sadece senin eşin nerdeydi ne zaman gelecekAyy mutlu mesut nice yıllara :)
24 kasim da kocamin bana evlilik teklif ettigi gün keşke oda gelsede yanımda uyusa
Dikkat et kuzum pozisyon değiştir bak bakalım yalancı mı diil miAyy kasiklarma sanci giriyo oturdugum yerde bile. Yalanci kasilmalar basladi
Simayimm güzellikler içinde al yavrunu kucaginaa maşallah yaa :) artık gelio bebisler kiymetlilerr :) ins güzel gecer herşeyAynen duygum ya hayırlısıyla bıttı ınş yarın
Benim kocisde ins yarına gelcekk ma artık gitmemesini istiyorum yaa onsuz doğumum baslarsa cok mutlu yıllara cnmAynen canım ayrı kalınca değerini daha ii anlıyorsun öncedenolsa erken uyudu die Trip atardım ama şimdi kokusu bile yeter sabaha kadar onu izleyebilirim
Aylaci bana da hala karnın midendee diolar amaa bebiss doğum seklindeeİnşallah canım dönsün ler yaaa. Benimde ablam dün senin karnın aşağı inmiş dedi ama bana geç öyle gelmiyo
Hayal edemiyorum yafBende yanlizim cnm yanliz degilsin. Bebisler olsun koca falan gelmicek aklimiza:)
Bebiş hazırlık yapıyor gelmek içinAyy kasiklarma sanci giriyo oturdugum yerde bile. Yalanci kasilmalar basladi
Yok canm.benm.olur mu öyle şey çok ii yaptın senn adına gerçekten sevindim ben kocasizliga alıştım :)Ah canım benim inş o da olur seni üzmek istemeZdim ama mutluluğumu paylaşmak istedim sadece senin eşin nerdeydi ne zaman gelecek