- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
Sagol cnm. Çok şükür hallettık şimdilik yeni bir sorun cıkmazsa Cıkarmazlarsa tabi inşallahOyy kiyamam yaa..insallah sorunlarınızı bi an önce halledersiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol cnm. Çok şükür hallettık şimdilik yeni bir sorun cıkmazsa Cıkarmazlarsa tabi inşallahOyy kiyamam yaa..insallah sorunlarınızı bi an önce halledersiniz
sekerler gecmıs yapamadım henuz bellı olan varmı doktor bana erkek bu dedı bakalım hayırlısı:)
Benmde kızım olacakmissss :))
Meraba annişler Şimdi kontrolden geldim doktorum vazgecti 3 lü taramadan ,168 gr geldi kızım.doktor ismini sordu bize kal geldi bir daha geldinizde isim istiyorum dedi. Acil isim konusunda yardım gerekli.Güzel anlamlı ve farklı olsun istiyorum.Boyunu ölçemedi bizim kız ayaklarının üzerine oturmuştu.kafa ölçümü yaptı güzel dedi.allahım hep böle iyi gitsin.1 ay sonra ayrıntılı ultrasonda tüm organlarına bakcaz dedi doktorumuz bende dedimki 1 hafta sonra gelsem kızımı görsem dedim tamam gel dedi çünkü bayramdan sonra ayrıntılı ultrason.Doktorumu çok seviyorum )
Sagol cnm. Çok şükür hallettık şimdilik yeni bir sorun cıkmazsa Cıkarmazlarsa tabi inşallah
Benimde PRENSESİM olcak inş
İnşallah cikmaz canm sen sakin olmaya çalış duymamazliktan gel bazen umursamaz olmak cookkk ise yarıyor
Ayy cokk şükür :) saglikli sihhatli meleklerimiz olsun insallah :)
Bende lierac paris kullaniyorum cokk memnunumBende 1 aydır lierac kullaniyorum ve eczacının tavsiyesiyle aldım. Kullandım ve cok memnun kaldım en iisi bu dedi. İnandım bende. Bakalim ins. Güzeldir de boş yere vakit harcamiyorumdur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aminnn inşallah. Rabbim kucagımıza almamızı nasip etsin inşallahh
Ah ah ben sivri dilliyim hemde fena sinirlennce kımse tutamıyo benide çenemide😃😃😃
Bende lierac paris kullaniyorum cokk memnunum
Dün dr a gittim bebegimiz sırtını dönmüştü dr git biraz çikolata ye yürü sonra bakalim dedi gerçekten ise yaradiHaklısın aslında ama işte :) evet çikolata durumunu cok duydum muayene zamanı bunu dikkate alıcam kesinlikle .. Bu arada sizde oğluşunuzu hayırlısıyla kucagınıza alırsınız inşallah.
Ayy benmde yeni yeni cikmaya basladi artik disaridan farkediliyor :)Benimde 15 hafta karnım hiç çıkmadı bebeğide hissetmiyorum dye üzülüyordum ama normal bişeymiş :)
Benimde karnim yeni cikmaya basladi. Kilomsa herhangi bir oynama yok fakat genisledigimi olmayan pantolonlarimdan anliyorum. Alışveriş yapmanın zamanı geldi :)
Insallah hayırlı bebeklerimiz olur okuyacaimhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz?İSİMLER YUKARDAKİ LİNKİMİZDE.ALLAH RAZI OLSUN
Evet öyleymiş bende simdi hic catlak yok ama popisime sürmek aklıma gelmemisti yeni basladim orada hafif catlaklarim varİnt. Okuduğum kadariyla %96 koruduğu söyleniyor. Bakalım görücez. Bu arada gunde 1 kere uygulanmasi gerekiyor ve meme ucuna sürülmesi onerilmiyor. Biliyorsun değil mi tatlım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz?İSİMLER YUKARDAKİ LİNKİMİZDE.ALLAH RAZI OLSUN
Link açılmıyor canm
Dün dr a gittim bebegimiz sırtını dönmüştü dr git biraz çikolata ye yürü sonra bakalim dedi gerçekten ise yaradi
Ayy benmde yeni yeni cikmaya basladi artik disaridan farkediliyor :)
Insallah hayırlı bebeklerimiz olur okuyacaim
Evet öyleymiş bende simdi hic catlak yok ama popisime sürmek aklıma gelmemisti yeni basladim orada hafif catlaklarim var
Benimde 15 hafta karnım hiç çıkmadı bebeğide hissetmiyorum dye üzülüyordum ama normal bişeymiş :)
Benimde karnim yeni cikmaya basladi. Kilomsa herhangi bir oynama yok fakat genisledigimi olmayan pantolonlarimdan anliyorum. Alışveriş yapmanın zamanı geldi :)
Demek sizde hissetmediniz işte insan kendiyle aynı durumda olanları duyunca rahatlıyo :) Oo ben 4 kilo aldım :) geçenlerde alışverişe gittim biraz bol almaya başladım bluzları
Ayy süper inşallah hep böyle güzel haberler alırız dun bizim kizda boyunu gostermedi 1ay sonra ayrıntılı ultrason var bizimde