- 4 Nisan 2011
- 3.045
- 1.705
Çok güzel bir enerjisi var bence bu ismin. Allah gönlünüze göre isim bulmanızı nasip etsin. İnsanın içine sinmesi önemli olan.evet adaş olabilirlerr bende ilk görünce çok beğendim,özellikle anlamı çok güzel...o zamana kadar eşim bi isim bulmazsa ki inşallah bulmaz eymen olur allahın izniyle
Adaş olurlarsa güzel olur
İnş Allah boş yere değildir. Çatlamayız.Bende 1 aydır lierac kullaniyorum ve eczacının tavsiyesiyle aldım. Kullandım ve cok memnun kaldım en iisi bu dedi. İnandım bende. Bakalim ins. Güzeldir de boş yere vakit harcamiyorumdur.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet fiyatı pahalı. Pregnacare yi bana doktorum önermişti. Çatlarsan al çatlamassan zeytin yağı ve katı kakao yağı ile devam et demişti. Ben daha krem falan almadım. alırmıyım bilmiyorum. Yağlarla devam edeceğim sanırım. Çatlamaya meğilliysem ne yaparsam yapayım çatlayacağım.(ki popom çatladı. oraya yağ sürmek aklıma gelmedi ki ) Bol bol su içip nemli tutmaya çalışıyorum. Bakalım doğumdan sonra göreceğiz değişiklikleri.Lierac çok pahalı ama kullananlarda memnun birde pregnacare var bu interntte 27.50 buda iyi bir kremmiş ben şuan arastırıyorum lierac 200 ml+200ml var fiyatıda cok uygun getirtip deniycem