- 21 Mayıs 2014
- 698
- 118
sorma ekonomik olarak biraz sıkıdayız.. biraz borca girdik bankaya maalum ev alırız diye ama evi de alamadık şimdi tek dayanak eşimin maaşı birde k.peder sağolsun.. ufak tefek destekte bulunuyor ben de umutluyum destekleri açısından ama benim adam fazla gururlu istemiyor ben kendim alırım çocuğuma her şeyini diyor ama tabii benim gönlümden geçen orta kalıte ürünler.. sanırım zar zor yeticek dediğin gibi Ben Allah a sığınıyorum elbet bereketiyle gelir evlatlarımız kimi bilsem doğuran elleri de bollaşıyor maşallah.. darısı başımıza :)
siz hangi şehirdesiniz ?
anliyorum canim yeni evli olupta borcu olmayan yok su devirde galiba sen esine adetendir erkek tarafi alir besigni fln, ilk torunlari oldugu icin masrafin cogunu onlar yapar tarzinda kandirmaya caliski gurur yapmasin.
esimde calismiyor bende, esim ögrenci partime is bulursa insAllah iyi olucak issizlik parasiyla geciniyoruz suan, bende en son calistigim is yerinden tazminatimi alamamistim, mahkeme gecenlerde sonlandi, taksit taksit heray ödicek, o parayi biriktiriyoruz suan ve insAllah Rabbim nasip ederse o parayla bebegin masraflarini karsilicaz, besigni vs.
ben aileme kiyamadim onlar alsin, hani adetendir fln diyorlarya, karsi taraftan hic istemem, yarin birgün basima kalkarlar ne olur ne olmaz, halbuki ilk torunlari ama yinede. kendi kismetiyle geliyor cok sükür.
Rabbim sizede bir kapi acar gülüm baksana daha dogmadan gögüslerimiz süt doluyor, onlar kendi kismetleri kendi bereketiyle geliyor elhamdulillah yüce Rabbim ne büyük...
ben yurtdisinda yasiyorum canim