- 4 Nisan 2011
- 3.045
- 1.705
Bende aralik annesiyim varmi kizlar cinsiyet öğrenen yada benim gibi meraktan Çatlayan :)
cinsiyet öğrenen de var, senin gibi çatlayan da
Şahsen ben yarın da öğrenemezsem çatlayabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aralik annesiyim varmi kizlar cinsiyet öğrenen yada benim gibi meraktan Çatlayan :)
cinsiyet öğrenen de var, senin gibi çatlayan da
Şahsen ben yarın da öğrenemezsem çatlayabilirim
:)) kac haftaliksin :)
Ben de 8 Aralık doğum yapacak gibi gözüküyorum hala cinsiyeti öğrenmedim. Oğlu olacaklar canınız ne istiyor tatlıya alerjiye musunuz bu günler de ya kızı olacaklar ekşi mi yiyorsunuz hala bu tez doğru mu anlayalım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:)) kac haftaliksin :)
Sende 14+ lardasın sanırım. 15. hafta içinde gösteriyor. İlk bebeğin mi ? Hangi şehirdesin. Ben bursa'dayım.
Bende bugün itibariyle 14+1 :)
evet ilk bebegim antalyadayim :))
Cinsiyet icin bende 15 de gidicem onumuzdeki hafta inşallah
Hadi inş Allah gittiğinde gösterir. Cinsiyetleri belli olsun da ona göre hazırlıklara başlıyacağız
Göstermezse kızdır zaten
Gösterirse erkek
Kocakarı söylemlerine uyarız bizde artık ne yapalım.
aynen kocakarılar bilir bu işi erkek hemen gösterir kız saklar
günaydın :) sevindim canım güzel heberler almak hepimizin hakkı öğrenirsin yaa daha doğuma çok var
Ben de 8 Aralık doğum yapacak gibi gözüküyorum hala cinsiyeti öğrenmedim. Oğlu olacaklar canınız ne istiyor tatlıya alerjiye musunuz bu günler de ya kızı olacaklar ekşi mi yiyorsunuz hala bu tez doğru mu anlayalım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkdaşm bn şunu diyebiliirm canın sürekli et türü şeler istiyorsa erkek... ekşiyi tatlıyı bilmiyıorum wala... beni soracak olursan ne ekşi ne tatlı ne et hiçbişi canm istemio buz gb şeler istio sadece bu durumda ne oluyor acep 1: