Merhaba.ne kadar suredir istiyorsunuz kacinci asilamaydi ve hamile kalmaniza engel bir sebep var mi ya da sebepsiz mi once onu bilmek lazim.bunlari yazmis olabilirsiniz muhtemelen de onca mesaj arasindan belki bulmak zor olur diye soruyorumAşılamanin 11. Günü kan testi yaptırmıştım yani dün negatif bugün de regl oldum 12.gün inşallah sizlerden birileri güzel haberler verir de umudumuz olur. Şimdi ne yapmalıyım devam mı etsem artık bu işin peşini bıraksam mi bilemiyorum .
Anladim canim.ben olsaydim 2 ve 3.asilamayi da denerdim ki 2. asilamami oldum ben de kismetse ayin 24 unde bakilacak hcg ye.bizde sperm hareketliliginde dusukluk vardi.en son kac spermle asilama yaptik ogrenmek bile istemedim.olacaksa 1 tane bile yetiyor.madem bir probleminiz yok ve asilamaya basladiniz sabirla 3 asilama ardindan olmazsa tup bebege gecin.ama en onemlisi doktorunuz ne sekilde yonlendirecek onu dinleyin.allah yardimcimiz olsun.2 buçuk yıldır istiyoruz, ne eşimde ne ben de bir problem yok. Bir süre klomen çatlatma iğnesi tedavisi oldum onda da pozitif görmedik hiç. Sonra tedavilere ara verdim bu ilk aşılama. 3 yumurtam vardı yani 3 şans vardı yine olmadı yine olmadı. Bu arada bugüne kadar 3 ayrı Dr a gittim onlarca test yaptırdık rahim filmi de çektirdim. Aşılamami özel bir merkezde çok da güvendiğim sevdiğim bir doktorla yaptık.
Sizi cok iyi anliyorum.ilk asilamamda negatifi gordugumde ben de birden mucadele etmekten vazgecmistim.ama adet olunca hemen 2.gun gittim doktora:)fsh im sinirda oldugu icin vakit kaybetmemem lazimmis.tup bebek diye gittim 2.asilamaya yonlendirdi.o an icim ferahladi desem inanir misiniz.belki tup bebekte olumlu sonuc alamamanin yikimi daha agir olacagi icin.bi kac gune su an oldugunuzdan daha iyi olursuniz insallah ve en hayirli karari verirsiniz.guzel dileginiz icin cok tesekkur ederimAmin canım hepimizin allah yardımcısı olsun dualarımız kabul olsun. O kadar içim kırık dökük oldu ki doktoru arayıp regl oldum bile demedim. Pazartesiye kadar düşünüp devam etmeye karar verirsem ararım. Tüp bebek hiç düşünmüyorum bile . Eğer yaptırıp onda da hamile kalmazsam yıkımım ağırdan da ağır olur toparlanamam
İnşallah senden güzel haberler alırız bebisin tutunur inşallah
uzmee kendini, hayirlisi herseyin.. mucadeleye devammm.12. Gun nugun idrar testi yaptim negatif, zaten adet belirtilrrim de basladi.
Merhaba adacinar, ben de seninle ayni durumdayim. Biz de 2.5 yıldır istiyoruz. Bizde de bir problem yok. Klomen tedavileri, 1. Asilama sonuç vermedi. 2. Asilamayi yapacagiz yarin. Uzme kendini cnm benim. .. Birakma, mucadele et. Sonucta cok buyuk bi skntimiz yok.2 buçuk yıldır istiyoruz, ne eşimde ne ben de bir problem yok. Bir süre klomen çatlatma iğnesi tedavisi oldum onda da pozitif görmedik hiç. Sonra tedavilere ara verdim bu ilk aşılama. 3 yumurtam vardı yani 3 şans vardı yine olmadı yine olmadı. Bu arada bugüne kadar 3 ayrı Dr a gittim onlarca test yaptırdık rahim filmi de çektirdim. Aşılamami özel bir merkezde çok da güvendiğim sevdiğim bir doktorla yaptık.
Ne yazık ki infertilitenin %20'sinde sebep olmuyormuşMerhaba adacinar, ben de seninle ayni durumdayim. Biz de 2.5 yıldır istiyoruz. Bizde de bir problem yok. Klomen tedavileri, 1. Asilama sonuç vermedi. 2. Asilamayi yapacagiz yarin. Uzme kendini cnm benim. .. Birakma, mucadele et. Sonucta cok buyuk bi skntimiz yok.
Hayırlısı olsun. En zor beklemek. 1. hafta çabuk geçiyor da adet günü yaklaştıkça günler geçmek bilmiyor. Bugün 13. günüm. Karın ağrım devam ediyor, her an adet olabilirim. Olmaz isem salı günü kan vereceğim.Arkadascanlar, ovitrelle catlatma ignemi vurdum az once. Bende de cok heyecan var. Ahh biraz dusunmesek, oraya odaklanmazsak hersey cok guzel olacak ama maalesef olmuyor
Sebep var ya da yok aslinda hepimizi belirsizlik bunaltiyor.tedavi surecine bir kere baslandi mi sebebi olan da yipranio olmayan da.morali yuksek tutmak lazim ama is becerebilmekte.dusunmemeye odaklanmamaya calisayim diyorum kendimi kaptirmis dua ederken buluyorum ya da uykumdan uyaniyoruma:)dua etmesem mi acaba:)allah hepimizin yardimcisi olsun hakikaten zor sinav.Ne yazık ki infertilitenin %20'sinde sebep olmuyormuş
Insallahh hayirlisiyla pozitif sonuc alirsiniz. Rabbim bizi evlatla sinamasin insallah. Nerede yaptirmistnz Asilamayi? Bi de yaptiktan sonra dinlendiniz mi evde. Ben calisiyorm,asilamadan sonra 2 gun izin almak istyorumHayırlısı olsun. En zor beklemek. 1. hafta çabuk geçiyor da adet günü yaklaştıkça günler geçmek bilmiyor. Bugün 13. günüm. Karın ağrım devam ediyor, her an adet olabilirim. Olmaz isem salı günü kan vereceğim.
İnşallah 2. De güzel haberler olur. Tüm isteyenlerin bebekleri çabucak gelsin diliyorum. Aslında 2. Denemeyi yapmak istemiyorum ama eşim için denemeye karar verdim.yarın doktoru arayip görüşecem. Hayırlısı hepimiz içinMerhaba adacinar, ben de seninle ayni durumdayim. Biz de 2.5 yıldır istiyoruz. Bizde de bir problem yok. Klomen tedavileri, 1. Asilama sonuç vermedi. 2. Asilamayi yapacagiz yarin. Uzme kendini cnm benim. .. Birakma, mucadele et. Sonucta cok buyuk bi skntimiz yok.
Izmirde yaptirdim, yaklasik 40 dk yattim asidan sonra. Istirahat almadim.Insallahh hayirlisiyla pozitif sonuc alirsiniz. Rabbim bizi evlatla sinamasin insallah. Nerede yaptirmistnz Asilamayi? Bi de yaptiktan sonra dinlendiniz mi evde. Ben calisiyorm,asilamadan sonra 2 gun izin almak istyorum
Ins bebisine kavusursun Allahin izniyle.bende 2,5 yillik ewliyim 9 aydir istiyorum ama olmuyo.galiba banada asilama yolu gorundu.onuda yaptirmaya cok kirkuyorumm.nasil bi islem cok canin yaniyo mu..Kızlar ben de Cumartesi aşılamamı yaptırdım. Cumartesi Pazar olabildiğince dinlendim yattım ani hareket etmedim, doktorum aşılama günü ve ertesi gün ilişki olsun dedi yaptım. Cumartesi gününden beri sağ kasık ağrısı yaşıyorum. Yumurtam sağ taraftaydı zaten. Pko hastasıyım ben de. Sadece 1 yumurtam gelişti. Bilmiyorum ne olacak, içimde hem bir umut hem bir umutsuzluk var. Hayırlısı olsun, inşallah vakti zamanı gelmiştir...
Ins bebisine kavusursun Allahin izniyle.bende 2,5 yillik ewliyim 9 aydir istiyorum ama olmuyo.galiba banada asilama yolu gorundu.onuda yaptirmaya cok kirkuyorumm.nasil bi islem cok canin yaniyo mu..
Asilama gunu iliski yok sonraki gunler gunasiri iliski dedi bana da canim. 14. Gune kadar iliski olacak mi sizde?Kızlar ben de Cumartesi aşılamamı yaptırdım. Cumartesi Pazar olabildiğince dinlendim yattım ani hareket etmedim, doktorum aşılama günü ve ertesi gün ilişki olsun dedi yaptım. Cumartesi gününden beri sağ kasık ağrısı yaşıyorum. Yumurtam sağ taraftaydı zaten. Pko hastasıyım ben de. Sadece 1 yumurtam gelişti. Bilmiyorum ne olacak, içimde hem bir umut hem bir umutsuzluk var. Hayırlısı olsun, inşallah vakti zamanı gelmiştir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?