Ben de merakla bekliyorum psikolog iele gorusmenizin sonucunu.insallah faydali olur.psikiyatr mi gideyim psikolog mu bilemedim.Benim de durum aynı canım bir de bana cyclo isimli bir ilaç verdi onu kullanıyorum bitince regl olucam ve tekrar süreç başlayacak ben hala ara ara ağlıyorum sinirlerim bozuk. Yarın tedavi olduğum merkezin psikoloğu ile görüşmem var bakalım neler der. İşe yarar bisiler söylerse sana da söylerim canım. İnş 2. Aşılama da bebekler bizimle olur.
Ve tekrar söylüyorum lütfen şuraya birileri aşılama ile hamile kaldım yazsin umuda ihtiyacım var hem de çok ... isteyen herkesin bebisi çabucak gelsiiiiinnnnn diliyorum
Kızlar bugün aşılama işlemi yapıldı. Aşılama yapılmadan 2 saat kadar önce bir ağrı başladı karnımda. Aşılama dan sonra da iyice arttı. Sanki gaz sıkışması gibi basınç var. Bildiğiniz ayağa kalkınca özellikle kıvrandırıyor beni. Bu normal mi[/QUOT
Hayirli olsun arkadasim.insallah guzel sonuclanir.normal gaz sksması bende de oluyor.ilaclardan.
Kızlar bugün aşılama işlemi yapıldı. Aşılama yapılmadan 2 saat kadar önce bir ağrı başladı karnımda. Aşılama dan sonra da iyice arttı. Sanki gaz sıkışması gibi basınç var. Bildiğiniz ayağa kalkınca özellikle kıvrandırıyor beni. Bu normal mi
Günaydın kızlar... Dün aşırı ağrım vardı. Normalde hayatımda hiç regli ağrısı çekmedim o yüzden regli olacağım onun ağrısı mı, yoksa hayırlı haberlerin ağrısı mı bilmiyorum. Geceye doğru ağrı belime vurup, bacağımı da uyuşturmaya başladı. Bugün işten izin aldım, evde çalışıyorum. En azından bir şey varsa işe gidip 10 saat sandalye başında kendimi yormak istemedim. Ayaklarımı uzatıp çalışıyorum. Bugün 9. günüm. Cuma günü yani 13. gün akşam iş çıkışı kan vereceğim, varsa çıkar dimi 13. gün doktor 15. gün demişti ama Cumartesi günü şirket pikniği var eğer bir şey varsa piknikte atlayıp zıplamayacağım :)
Kızlar bugün aşılama işlemi yapıldı. Aşılama yapılmadan 2 saat kadar önce bir ağrı başladı karnımda. Aşılama dan sonra da iyice arttı. Sanki gaz sıkışması gibi basınç var. Bildiğiniz ayağa kalkınca özellikle kıvrandırıyor beni. Bu normal mi
14. günüm piknik günü olduğu için 1 gün önceden kan testi yaptırıp duruma göre piknikteki aktivitelerimi ayarlarım diye düşündüm. Ama o kadar korkuyorum ki yine negatif sonuçtan...Canim benim doktorum 14. gunu evde hamilelik testi yap dedi. Pozitif cikarsa (insallah) kan testi yapilcak. Yani 14. gunu yapabilirsin testi.
Geçmiş olsun sana da. Korktum bir anda ama içim rahatladı resmen.Canım ilk 2 gün bende de oldu. Bugün 9. günüm şiddeti azalmakla beraber hala kasık ağrım devam ediyor.
Aynen bildiğin gaz sancısı ilaçların yan etkisi olabilir. İnşallah hepimiz adına hayırlısı ile sonuçları sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olur da. Bu çekilenler geçer gider.Hayirli olsun canim. Bende gaz kullandigim ilaclardan oldu (Femara, Ovitrel), hemde nasil oldu anlatamam. Davul gibi sistim. Sancisi da cabasi oldu.
Hayir asilama hsg gibi agrili degil.ama spekulum her ikisinde de ortak aparat.vajina darligi yok ise kasmadigimiz surece canimiz yanmiyor.kisiden kisiye de degisiyorArkadaşlar aşılama hsg gibi acılı mı oluyor ?
speculum canımı çok acıtmıştı bu işlemde de takılıyor mu acaba ?
anladım canım inşallah gerek kalmaz bu ay yumurta takibiyle hamile kalırımHayir asilama hsg gibi agrili degil.ama spekulum her ikisinde de ortak aparat.vajina darligi yok ise kasmadigimiz surece canimiz yanmiyor.kisiden kisiye de degisiyor
Insallahanladım canım inşallah gerek kalmaz bu ay yumurta takibiyle hamile kalırım
0.77 çıkmıştı özel bir hastane de yaptırdığımda ama bu hastanede 1.1 çıktı. Bilemiyorum hangisi doğru. Ama doktorun dediği değer önemli değil. Yumurta takibinde az mı çok mu anlaşılır dedi bana son ultrasona baktığında. Benim ki düzensizmiş mesela.Arkadaslar amh inizi biliyor musunuz
Ben de aylardir baktirmaya korkuyordum.bugun mecbur ettiler:)tedavi gordugum egitim arastima hastanesinde sonuc 10 gun sonra cikarmis orda kan verdim dayanamadim ankara duzen laboratuarlarinda verdim bir de.1.72 cikti.yasim 33.bakalim hastanedeki ne cikacak.siz de mi ankaradasiniz0.77 çıkmıştı özel bir hastane de yaptırdığımda ama bu hastanede 1.1 çıktı. Bilemiyorum hangisi doğru. Ama doktorun dediği değer önemli değil. Yumurta takibinde az mı çok mu anlaşılır dedi bana son ultrasona baktığında. Benim ki düzensizmiş mesela.
Ben de merakla bekliyorum psikolog iele gorusmenizin sonucunu.insallah faydali olur.psikiyatr mi gideyim psikolog mu bilemedim.
Valla sıpalar kendiliginden gelseydi biz de korkulu kaygili stresli olmazdik.kisir dongu icine girmezdik.ben de bi gideyim yrn randevum falan yok ama hastaneye gitmisken arastirayim.kafamda deli sorular.bugun adetin 2.gunu.3.asilamaya start vermek icin gittik.basta gonalf ile yapulacak dediler.simdi klomen mi gonalf mi diye kafami karistirdi doktorlar.amh istediler.3 yildan az evli oldugum icin devlet karsilamiomus gonalf. Biz odemeyiz demedik ama onlar bizim adimiza klomene donus yapar gibi oldular.gel de cildirma.hem kafa karistirip hem karar vermemizi istiolar.bakalim yrn ne olacak.Görüşme beni rahatlattı kısmen de olsa ama.çok çok da büyük bir etki yaratmadı doğrusu zira derdimin devası bebek
Sabırla o güzel günü beklemedeyim artık çok fazla da düşünmemek gerek nasıl olacaksa artıkkkk
Psikiyatri ilaç ile tedavi ediyor canım ama şu durumda ilaç da kullanamiyoruz. Psikologa gitme imkanın veya benim gittiğim merkez gibi kendi bunyesinde varsa böyle bir alternatifin kullan derim ama iyi dostların varsa ayni sey işte konuş konuş rahatla deşarj ol. Sadece aklıma şunu iyice yazdım bir bebek olsan kaygılı korkulu gergin stresli bir anne karnında mı olmak isterdin dedi evet istemem e bebek de istemez tabi pozitif olmak güzel şey.
Valla sıpalar kendiliginden gelseydi biz de korkulu kaygili stresli olmazdik.kisir dongu icine girmezdik.ben de bi gideyim yrn randevum falan yok ama hastaneye gitmisken arastirayim.kafamda deli sorular.bugun adetin 2.gunu.3.asilamaya start vermek icin gittik.basta gonalf ile yapulacak dediler.simdi klomen mi gonalf mi diye kafami karistirdi doktorlar.amh istediler.3 yildan az evli oldugum icin devlet karsilamiomus gonalf. Biz odemeyiz demedik ama onlar bizim adimiza klomene donus yapar gibi oldular.gel de cildirma.hem kafa karistirip hem karar vermemizi istiolar.bakalim yrn ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?