Benimde inanilmazdi bel agrim ara ara da kasiklarima agri giriyodu asilamam negatif oldu ama hala bel agrisi az da olsa cekiyorum12 mart iğne 14 mart aşılama yapıldı standar iğne belirtilerim vardı 5. Gün belirtiler yok gibiydi canım sıkılmıştı ama sırt ağrusı ara ara devamdı bu arada ilk günden beri sırtım ağrıyor anlamadım ama bu bugün sabah 6. günündü inanılmaz bir bel ağrım var 7. ye bağlayan geceden yazıyorum uyuyamıyorum bel ve sırt ağrısından bu şekilde sırt ağrısı yaşayan var mı allah aşkına ilaçda içemiyorum
Cnm naptın nasıl gidiyo artışlar
Cnm sonucunu aldin mi umarim pozitiftirAllah yardimcimiz olsun canim bizede nasip olsun insallah
Dün sağlık ocağında kan verdim bugün çıkacak sonuç bekliyorum henüzCnm naptın nasıl gidiyo artışlar
Regli oldum canim.malesef.Cnm sonucunu aldin mi umarim pozitiftir
Hadi insallah guzel sonuçlar alirsinDün sağlık ocağında kan verdim bugün çıkacak sonuç bekliyorum henüzevde test yaptım dün 2. Dakikada silik çıktı hemen ama değerler ne alemde bilemiyorum tabi. Bugün de regl olacak gibi bacağımda ağrım var, bekleyip gorecegiz, yazarım sonuç çıkınca
Hayrlsi cnm nasip degilmisRegli oldum canim.malesef.
tabiki de canımHayrlsi cnm nasip degilmis
Hadi yaa bakalım şuan 7. günü tüm belirtiler ağrılar bugün yok oldu sadece göğüsler düne göre şiş. İğnenin etkisi yedi günde geçiyor diyorlar var mı bilginizBenimde inanilmazdi bel agrim ara ara da kasiklarima agri giriyodu asilamam negatif oldu ama hala bel agrisi az da olsa cekiyorum
Maalesef değerim düşmüş, regl olmayı bekleyeceğim. İkinci aşılama için tekrar hastaneye gideceğimHadi insallah guzel sonuçlar alirsin
Kac yillik evlisin bnce asilamayla ugrasma hic direk tup yaptirMaalesef değerim düşmüş, regl olmayı bekleyeceğim. İkinci aşılama için tekrar hastaneye gideceğim
4 yıllık evliyim, devlet Hastanesi'nde başladım eşimde de bende de bir problem yok, o yüzden aşılamayla başlıyorlar, 2. Aşılama olmazsa şayet tüp bebeğe geçiyorlar diye biliyorum.Kac yillik evlisin bnce asilamayla ugrasma hic direk tup yaptir
Evet öle bi prosedur var bnde tupe geceyim diye 2.yaptirmistim oğluma hamile kalmisim darisi basina insallah :)4 yıllık evliyim, devlet Hastanesi'nde başladım eşimde de bende de bir problem yok, o yüzden aşılamayla başlıyorlar, 2. Aşılama olmazsa şayet tüp bebeğe geçiyorlar diye biliyorum.
Ben bi kuruluk yaşamadım aksine sürekli akıntım vardı ilacla alakalı olabilir belki hayrlsi olsun insallahKızlar 14 martta aşılama yaptırdım gonolf kullanırken akıntım oluyordu hep şeffaf. Aşılamadan sonra duphaston verdi ama vajinal kuruluk var aşılamadan sonra kuruluk yaşadınız mı peçeteyi zorla iterken az ıslanıyor sadece
İnşallahEvet öle bi prosedur var bnde tupe geceyim diye 2.yaptirmistim oğluma hamile kalmisim darisi basina insallah :)
Sonuç nedirSuan bi belirtim yok. 12 martta aşılamanın 8.gününde negatife döndü takip etmistim ertesi gunde negatifti.bir daha da test yapmadım bugun 11.günüm.az bi bel ağrım var sadece.
Adet oldum. Tutmadi bu ay.Sonuç nedir
Olsun kısmet. Benimde perşembe test günüm beklemedeyimAdet oldum. Tutmadi bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?