Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Martta aşılama olanlar hcg paylaşımı
- Konu Sahibi ceydap
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- aşılama #aşılamatedavisi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Eylül 2023
- 2.403
- 613
- 43
- 26
Bende 7 martta aşılama oldum kaşık ağrım çok nadir hatta hiç yok batma oluyor arada bel ağrım oluyor, ayaklarım üşüyor çok nadir de göğüslerin sızlıyor ve çok idrara çıkıyorum hamilelik olabilir mi acabaSelamlar ben de 5 martta aşılama oldum bugün bel ve karın ağrım çok fazla böyle bulgular olan oldu mu acaba
Sizinki daha tam arada genelde 9. Günde negatifleşip 12. Gün de tekrar pozitif olduğunu söylüyorlar
Olabilir ama olmayadabilir canım kendimizi bu süreçte çok dinliyoruz insalalh vardiir senin de bende senden bı gün önce iğne vuruldum iki gün kaldı reglimeBende 7 martta aşılama oldum kaşık ağrım çok nadir hatta hiç yok batma oluyor arada bel ağrım oluyor, ayaklarım üşüyor çok nadir de göğüslerin sızlıyor ve çok idrara çıkıyorum hamilelik olabilir mi acaba
- 1 Eylül 2023
- 2.403
- 613
- 43
- 26
Kaç günde bir oluyorsun adet ? Hiç belirtin yok mu canım ? Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsinOlabilir ama olmayadabilir canım kendimizi bu süreçte çok dinliyoruz insalalh vardiir senin de bende senden bı gün önce iğne vuruldum iki gün kaldı reglime
19 u beklenen adet tarihiAdetin ne zaman peki
İnşallah canım senin de öyle 27 28 günde bir oluyorum sali Çarşambaya denk geliyor yani ara ara regl sancısı geliyor belim ağrıdan kopuyor göğüslerim şişti sanki regl olacağım gibiKaç günde bir oluyorsun adet ? Hiç belirtin yok mu canım ? Rabbim hayırlı haber almayı nasip etsin
Olabilir ama olmayada bilir. Keşke testim olsaydı diyorum yarın yapardım yarın 13. Gün oluyor ama almadım hiç adeti beklicem diye şimdi stres yapıyorum stres de olmaması için bir sebep sonuçtaBende 7 martta aşılama oldum kaşık ağrım çok nadir hatta hiç yok batma oluyor arada bel ağrım oluyor, ayaklarım üşüyor çok nadir de göğüslerin sızlıyor ve çok idrara çıkıyorum hamilelik olabilir mi acaba
İşte mens de gebelik de aynı belirtiler inşallah gebeyizdir hepimizİnşallah canım senin de öyle 27 28 günde bir oluyorum sali Çarşambaya denk geliyor yani ara ara regl sancısı geliyor belim ağrıdan kopuyor göğüslerim şişti sanki regl olacağım gibi
- 1 Eylül 2023
- 2.403
- 613
- 43
- 26
Amin canım çok sağol benimde normalde çok karnım ağrır bu ay hiç ağrım yok karnımda belim ağrıyor çoğunlukla bugün ve ayaklarım üşüyor ısıtamadım bi bide çok tuvalete giriyorum idrar olarakİnşallah canım senin de öyle 27 28 günde bir oluyorum sali Çarşambaya denk geliyor yani ara ara regl sancısı geliyor belim ağrıdan kopuyor göğüslerim şişti sanki regl olacağım gibi
- 1 Eylül 2023
- 2.403
- 613
- 43
- 26
Hiç stres yapma Allah ne derse o olur yapsan çıkar ama beklemek istiyorsan bekle tabiOlabilir ama olmayada bilir. Keşke testim olsaydı diyorum yarın yapardım yarın 13. Gün oluyor ama almadım hiç adeti beklicem diye şimdi stres yapıyorum stres de olmaması için bir sebep sonuçta
- 24 Temmuz 2021
- 53
- 18
- 38
- 31
Merhaba herkese 6 Mart'ta aşılama yapıldı 4 Mart'ta catlatma iğnesi yapıldı. 10. Ve 11. Günler evde kaset test yaptım çok silik çizgi gördüm. Bana hastanede 18inde kan ver dmislerdi kan verdim 16.8 çıktı sonucum. Daha evvel 3 kez kimyasal gebelik yaşamıştım. Umarım bu sefer sağlıklı bir şekilde devam eder ama bu kadar düşük olması da korkuttu biraz beni
- 12 Ocak 2021
- 383
- 135
- 53
Sabah test yaptim negatifti canim.Siz yaptınız mı test
Ah inşallah kimyasal olmaz ve sağlıkla ilerlerMerhaba herkese 6 Mart'ta aşılama yapıldı 4 Mart'ta catlatma iğnesi yapıldı. 10. Ve 11. Günler evde kaset test yaptım çok silik çizgi gördüm. Bana hastanede 18inde kan ver dmislerdi kan verdim 16.8 çıktı sonucum. Daha evvel 3 kez kimyasal gebelik yaşamıştım. Umarım bu sefer sağlıklı bir şekilde devam eder ama bu kadar düşük olması da korkuttu biraz beni
Hadi ya Allahtan umut kesilmez en kısa zamanda bizlere de nasip etsinSabah test yaptim negatifti canim.
Benim bugün gelmezse yarın test yapıcam ama bakalım
- 24 Temmuz 2021
- 53
- 18
- 38
- 31
İnşallah çok sağ olun Rabbim aratmasin isteyene nasip etsin inşallah
Ah inşallah kimyasal olmaz ve sağlıkla ilerler
- 12 Ocak 2021
- 383
- 135
- 53
Allah yardimcimiz olsun canim bizede nasip olsun insallahHadi ya Allahtan umut kesilmez en kısa zamanda bizlere de nasip etsin
Benim bugün gelmezse yarın test yapıcam ama bakalım
Umarım sağlıkla ilerler 2 gun sonra tekrarlayin insallah bebegin seninledir :)Merhaba herkese 6 Mart'ta aşılama yapıldı 4 Mart'ta catlatma iğnesi yapıldı. 10. Ve 11. Günler evde kaset test yaptım çok silik çizgi gördüm. Bana hastanede 18inde kan ver dmislerdi kan verdim 16.8 çıktı sonucum. Daha evvel 3 kez kimyasal gebelik yaşamıştım. Umarım bu sefer sağlıklı bir şekilde devam eder ama bu kadar düşük olması da korkuttu biraz beni
- 24 Temmuz 2021
- 53
- 18
- 38
- 31
İnşallah iki gün sonra tekrarlaması istedi doktor da, şu an bir şey diyemeyiz çok muallakta dedi. Zaten 2 gün sonra da regl tarihim bakalım ne olacak
Umarım sağlıkla ilerler 2 gun sonra tekrarlayin insallah bebegin seninledir :)
Sen bol bol dua et :)İnşallah iki gün sonra tekrarlaması istedi doktor da, şu an bir şey diyemeyiz çok muallakta dedi. Zaten 2 gün sonra da regl tarihim bakalım ne olacak
- 24 Temmuz 2021
- 53
- 18
- 38
- 31
Sen bol bol dua et :)