Martta aşılama olanlar hcg paylaşımı

Suan bi belirtim yok. 12 martta aşılamanın 8.gününde negatife döndü takip etmistim ertesi gunde negatifti.bir daha da test yapmadım bugun 11.günüm.az bi bel ağrım var sadece.
Yap bi test bakalm bn bugun yapicam bnm de negatife dönmüştü

Suan bi belirtim yok. 12 martta aşılamanın 8.gününde negatife döndü takip etmistim ertesi gunde negatifti.bir daha da test yapmadım bugun 11.günüm.az bi bel ağrım var sadece.
Benim endometrioma var öyle olduğu için solda ağrım çok dün daha çoktu bugün azaldı biraz ara ara belimde var benim de ama çok subjektif oluyo belirtiler

Benim endometrioma var öyle olduğu için solda ağrım çok dün daha çoktu bugün azaldı biraz ara ara belimde var benim de ama çok subjektif oluyo belirtiler
Gecmis olsun.insallah guzel sonuclar aliriz benim 2.aşılamamdi.gecen ay olumsuz oldu.

Sabah yapmak lazim ilk idrarla belki yarin yaparim ama uzulmekte istemiyorum.var mi sizde de belirti?
Gaz siskinlik ara ara kasik batmasi var bnde az once test yaptm tek cikti cizgi hayrlsi adetimi beklerim artik ilac tamamen gitmis vucudumdan

Gaz siskinlik ara ara kasik batmasi var bnde az once test yaptm tek cikti cizgi hayrlsi adetimi beklerim artik ilac tamamen gitmis vucudumdan
Üzülme erken daha pozitif için bu Arada doktorun yanındaki ebe havuç brokoli marul ye bol bol dedi siz de yiyin limon yeme dedi

4 5 gundur gaz ve siskinlik ara ara kasiklarimda batmalar var bnde regl olcak gibi hissediyorum 4.81 betayi görünce de beklentim gitti yani sen test yapmadin mi hic :)
Valla bende 9 Mart'ta aşılama oldum bugün 7 günüm gece test yaptım senin belirtilerinin aynısı var bende de gaz ağrı batma hissi ama erken diye düşünüyorum inşallah gebeyizdir

Aşılamanın 7 gününde yaptığım test

Eklentiler

• IMG-20240315-WA0013.jpeg
    33,9 KB · Görüntüleme: 34
Valla bende 9 Mart'ta aşılama oldum bugün 7 günüm gece test yaptım senin belirtilerinin aynısı var bende de gaz ağrı batma hissi ama erken diye düşünüyorum inşallah gebeyizdir
Insallah ya sonucunu alan yazsin :))

Benim negatif kızlar maalesef adet oldum Sizlerden sonucunu alan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…