Mart Ve Nisan Aylarinda Kimler Tüp Bebek Ve Aşilama Yaptiracak

• Konu Sahibi ece-bebek
  • Başlangıç Tarihi
E

ece-bebek

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi ece-bebek
ARKADAŞLAR BEN İNŞALLAH MART TA YADA NİSANDA TEDAVİYE BAŞLIYACAM GERÇİ DAHA DOKTOR TAHLİL SONUÇLARINA BAKACAK AMA İNŞALLAH BİŞEY ÇIKMAZ VE BAŞLARIZ HAYIRLISI BENİMLE BİRLİKTE KİMLER BU YOLA GİRDİ VEYA GİRECEK BİLMEK İSTEDİM GELİN BİLDİKLERİMİZİ AŞAMALARIMIZI PAYLAŞALIM BURADA :enbuyukkk::içelim:

• Konu Sahibi ece-bebek
ARKADAŞLAR BEN İNŞALLAH MART TA YADA NİSANDA TEDAVİYE BAŞLIYACAM GERÇİ DAHA DOKTOR TAHLİL SONUÇLARINA BAKACAK AMA İNŞALLAH BİŞEY ÇIKMAZ VE BAŞLARIZ HAYIRLISI BENİMLE BİRLİKTE KİMLER BU YOLA GİRDİ VEYA GİRECEK BİLMEK İSTEDİM GELİN BİLDİKLERİMİZİ AŞAMALARIMIZI PAYLAŞALIM BURADA :enbuyukkk::içelim:

Canım böyle bir konu var zaten.Konu tekrarı olmuş.
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...lama-yaptiracak-arkadaslar-t164545/index.html

• Konu Sahibi ece-bebek
pardon cnm ben görmedim o konuyu isterseniz silebilirsin,z

• Konu Sahibi ece-bebek
merhaba arkadaslar ben gruba yenı katıldım.subat ayında basarısız bı tüp bebek aslında micro denemem oldu maalesf.16 yumurta toplandı 10 tanesı işlem gördü,7si 1.kalıte dedler.2 tane transfer edildi 5 tanesını dondurduk.gorunurde bı sorun olmamasına ve yuksek sans verılen bı cıft olmamıza ragmen olmadı.tamamen nasıp kısmet.sımdı nısan 5 gıbı dondurulmuslardan denıcez.estrofem dıe östrojen hapı kullanmaya basladım.tazesnden olmadı donmusundan olur mu dıe umutszdum ama burda olanları okuyunca umutlandm.bnm gıbı donmuslardan deneyn var mı bu ay,ya da tutanlar varsa deneyımlerınızı paylasr msnz.Allah herkesın emegının karsılıgını en hayrlı sekılde versın ıns

• Konu Sahibi ece-bebek

canım merhaba.. Bende büyük ihtimalle Nisan ayında başlayacağım. Şu aralar tahlil sonuçlarını bekliyoruz. Haftaya perşembe rahim filmi çektireceğim. Diğer testlerim normal çıktı. Sorun eşimde. Ama birkeç daha tahlil gerekiyor. Onlarıda verirsek en son nisan sonu tedaviye başlamış olacağız. Umarım çok uzun bir yolculuk olmaz, hepimiz için:içelim:

• Konu Sahibi ece-bebek
amiiinnnnnnnnn kızlar inşallah hepimiz bir an önce istediğimiz sonuca ulaşırız ben ilaç kullanıyorum şuanda

• Konu Sahibi ece-bebek
merhabalar,bende siteye yeni üye olanlardanım.öncelikle allah emeklerimizi boşa çıkarmasın ve hepimizi bebeklerimize kavuştursun.19 martta dondurulmuş embryo transferi yapıldı.3 nisan sonuç belli olacak.daha önce 3 kez tüp bebek denemem oldu hep olumsuzdu.inşallah bu defa olur...çok zor bir süreç anlatımı mümkün değil.sadece beni şu sözlerle tekrar denemeye ikna ettiler.ilaç yüklemesi yapılmayacağı için çok daha rahat hamile kalırsın dediler.yalnız ben blastokist denemelerini istedim.şayet fazla döllenmiş yumurtanız varsa onu deneyin derim.çok araştırdım ve olumlu olduğunu duydum .

sevgiyle kalın........

• Konu Sahibi ece-bebek
merhabalar,bende siteye yeni üye olanlardanım.öncelikle allah emeklerimizi boşa çıkarmasın ve hepimizi bebeklerimize kavuştursun.19 martta dondurulmuş embryo transferi yapıldı.3 nisan sonuç belli olacak.daha önce 3 kez tüp bebek denemem oldu hep olumsuzdu.inşallah bu defa olur...çok zor bir süreç anlatımı mümkün değil.sadece beni şu sözlerle tekrar denemeye ikna ettiler.ilaç yüklemesi yapılmayacağı için çok daha rahat hamile kalırsın dediler.yalnız ben blastokist denemelerini istedim.şayet fazla döllenmiş yumurtanız varsa onu deneyin derim.çok araştırdım ve olumlu olduğunu duydum .

sevgiyle kalın........

İnşallah olumlu olur bu defa hayırlısıyla Allah yardımcın olsun a.s.

• Konu Sahibi ece-bebek
hayırlısıyla olur kızlar bizim sınavımız böyle inş.
sağlıklı sıhatli evlatlara kavuşuruz hepimiz.

inşallah ...allah hepimizin yardımcısı olsun...herşeye kadir olan O'dur...

selam kızlar benim transfer oldu terstim 5 nisanda dua edin

bugün benim doğum günüm ruba senin senin gibi dünyanın en güzel haberini bekleyenler için dua ediyorum bugün inşallah bir kıyak geçer bugünün hatırına inşalaaaahhhh alllah evlat isteyen herkesin dilleklerini kabul eder.a.s.

bugün benim doğum günüm ruba senin senin gibi dünyanın en güzel haberini bekleyenler için dua ediyorum bugün inşallah bir kıyak geçer bugünün hatırına inşalaaaahhhh alllah evlat isteyen herkesin dilleklerini kabul eder.a.s.

Sağlıklı, mutlu, huzurlu uzun yıllar dilerim canım, doğum günün kutlu olsun inşallah dileklerin gerçek olur, Allah kabul etsin dualarını amin a.s.

peluşcum yeni yaşın sana önce sağlıklı bir evlat,mutluluk,başarı getirsin,teşekkür ederim

ayın otuzunda lucrine başladım bakalım hayırlısı iğne vuruluyorum artı farlutal kullanıyorum

ayın otuzunda lucrine başladım bakalım hayırlısı iğne vuruluyorum artı farlutal kullanıyorum
canım benim tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer olacak bak göreceksin benim içime öyle doğuyor sakın sen benim gibi stres yapma tamammı inşallah sende buraya hamileeeeeeeeeyim diye bir başlık açarsın rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın allah yardımcın olsun k i b Şeniz

Arkadaşlar Bende Araniza Yeni Katildim Geçen Ay Ilk Tüp Bebek Denemem Olumsuz Oldu Nisan Ayinda 2.denemem Olacak Inşallah Bhcg önce Yüksek çikti Sonra Kendiliğinden Düştü şimdi Bunun Sebeplerini Araştiracaklar Bencede çok Zor Bir Süreç Allah Hepimizin Yardimcisi Olsun

kızlar merhaba.... bende lurine dün başladım.... tahminlerimize göre allahtan bir mani çıkmazsa nisan sonu gibi transfer.... allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

benımde transferım ayın 14 gıbı gozukuyor ..hepımıze guzel haberler dılıyorum..bahar annlerı

31 martta ilk aşılama yapıldı.bende beklemedeyim arkadaşlar hepimiz güzel haberlerle dönelim inş.

X