Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Tam da kafamın karışık olduğu anda girdim bu yorumunuz çıktı doktor ön görüşmelerinden çıktık iki yerle görüştük biri pgt yapılmalı diyor diğeri gerek yok diyor biri 3.olacagi ve yaş faktöründen histereskopi yapılmalı rahim odaklı ilerlemeli diyor diğeri gerek görmüyor embriyo sağlam gelsin yeter kafasında anlamadım ben bu işi
Gerçekten kime güveneceğimizi napacağımız tam olarak bilemediğimiz bir dönem. İBen hiç gebelik oluşmayan biriyim.doktor hiç bu konuyu açmadı bile bana.tek bir doktora gittik tüp bebek için ve orada devam ediyoruz.başka görüşler almadık. Ama tecrübeler de önemli.Bu yazdığıma karşılık cevap verenler olmuş.onları da okuyun isterseniz.onların hikayelerinden de kendinize göre bir fikir edinirsiniz diye düşünüyorum.allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.hiçbirimizin emeklerini🌸

Selam mayala.ben perşembe akşam adet olunca doktora gittim cuma sabahtan. Sürece başladık canım. Bana şimdilik estrofem sabah 2 akşam 2 yazdı tok içilecek. Diofol diye de bi folik asit verdi sabah içiyorum onu da. Gelecek cuma kontrole gidicem.kan testi falan yapmadı.hipotiroidim var beni dahiliyeye yönlendirdi ne durumda olduğunu görmek gerek dedi. Aynı hastanede dahiliye doktoruna tüp bebek hastası olduğumu söyledim.Kan testleri yapan o oldu.D vitamini,b12 vitamini gibi şeyler yazdı.onları da yarın nöbetçi ezcanedn alacağım.Güzel bir şekilde ilerler inşallah süreç🌸

Aklıma takılan siz ilk regl ile gittiğinizde doktorunuz size test yaptı mı? Yani mesela progestron olsun ne bileyim başka bi değer olsun

Gerçekten kime güveneceğimizi napacağımız tam olarak bilemediğimiz bir dönem. İBen hiç gebelik oluşmayan biriyim.doktor hiç bu konuyu açmadı bile bana.tek bir doktora gittik tüp bebek için ve orada devam ediyoruz.başka görüşler almadık. Ama tecrübeler de önemli.Bu yazdığıma karşılık cevap verenler olmuş.onları da okuyun isterseniz.onların hikayelerinden de kendinize göre bir fikir edinirsiniz diye düşünüyorum.allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.hiçbirimizin emeklerini🌸
Hem nasıl sormayın Aminn amin Rabbim kararlarimizda isabet ettirsin hepimizi tamamdır biraz daha araştırma yapayim tesekkurler

Selam mayala.ben perşembe akşam adet olunca doktora gittim cuma sabahtan. Sürece başladık canım. Bana şimdilik estrofem sabah 2 akşam 2 yazdı tok içilecek. Diofol diye de bi folik asit verdi sabah içiyorum onu da. Gelecek cuma kontrole gidicem.kan testi falan yapmadı.hipotiroidim var beni dahiliyeye yönlendirdi ne durumda olduğunu görmek gerek dedi. Aynı hastanede dahiliye doktoruna tüp bebek hastası olduğumu söyledim.Kan testleri yapan o oldu.D vitamini,b12 vitamini gibi şeyler yazdı.onları da yarın nöbetçi ezcanedn alacağım.Güzel bir şekilde ilerler inşallah süreç🌸

Aklıma takılan siz ilk regl ile gittiğinizde doktorunuz size test yaptı mı? Yani mesela progestron olsun ne bileyim başka bi değer olsun
Transfer aşamasında mısın

Balım öncelikle hayırlı olsun bebek haberin Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin. İnan ben pozitif görmüş gibi çok mutlu oldum 🤍 ben bugün regl oldum Pazartesi doktor randevum var ilaçlara başlayacağız 😍 uzun süredir misafirim var ve Berlin’e gittim vs hiç doğru düzgün giremedim buraya 🥲
Ben de bugün regl oldum muhtemelen yakın zamanlarda transfer olacağız 🩷

Transfer aşamasında mısın
Evet yeni başladım.dondurulmuş embriyolarım var 5 tane.ben kasım ve aralıkta opu olmuştum.sonra ara vermek istedim.kafa toplamak için.bir de bi tatilimiz vardı martta da ona gittik geldik. Ama reglim erken geldi yurtdışında tatildeydim. Geri döndüğümde reglimin 3.günüydü doktor ilk günü olması lazım dediği için 1 ayda öyle ertelendi.işte şimdi başladım😊

Aleyküm selam canım sürecin hayırlı olsun dilerim herşey gönlünce güzel olsun Amin 🤲❤️

Ben zaten önceden randevu yapmıştım tüp bebeğe başlamadan önce doktorumla ön görüşme yaptık o gün benden kan aldı tiroid süt hormonu vs testler yapacam dedi eğer herşeyin iyi çıkarsa başlayabiliriz dedi sonra doktorum aradı herşeyin güzel başlayabiliriz Yumurta büyütme zamanı 5 kez kan verdim öyle herşey yolundaydı hamdolsun taze transfer oldum 🤲💕

Evet yeni başladım.dondurulmuş embriyolarım var 5 tane.ben kasım ve aralıkta opu olmuştum.sonra ara vermek istedim.kafa toplamak için.bir de bi tatilimiz vardı martta da ona gittik geldik. Ama reglim erken geldi yurtdışında tatildeydim. Geri döndüğümde reglimin 3.günüydü doktor ilk günü olması lazım dediği için 1 ayda öyle ertelendi.işte şimdi başladım😊
Hayırlısı olsun canım benim normalde e2 ve progesteron değerine bakması gerekirdi belirli bir aralıkta olması gerekiyo çünkü ilaç ayarlarını da ona göre yapıyorlar ben bu adetimin 3. Günü verdim kan bide 10. Günü verdim

Demek ki şimdi vaktiymiş dilerim bebeğin sıkı sıkı tutunur bırakmaz inşallah Amin 🤲🥰

16 Nisan da transfer oldum canım benim pazartesi günü test günüm inşallah 🤲🥹 ne kusuru canım normal takip edememişsin 🤭🥰
Edemedim vallahi arkadaşım birikince okuyamadım 🙈
Çokkk sevindim Allah'ın izniyle güzel haberi alicaz inşallah sen nasılsin peki nasıl hissediyorsun ne hissediyorsun nasıl geçiyor

Hayır transfer sürecinde bende sadece transfer günü progesteron değerine bakıldı, 2 transferimde öyle olmuştu, E2 sadece opudan önce bakıldı

Edemedim vallahi arkadaşım birikince okuyamadım 🙈
Çokkk sevindim Allah'ın izniyle güzel haberi alicaz inşallah sen nasılsin peki nasıl hissediyorsun ne hissediyorsun nasıl geçiyor

Amin canım benim inşallah çok sağol canım 🤲🥰
Çok güzel geçiyor arada bel ağrılarım var kramplar giriyor yüzümde boyun kısmımda ergenler gibi sivilceler çıktı 😁 diğer türlü iyiyim ☺️ Elhamdüllilah zaman hızlı geçti evde test yaptım pozitif çıktı dilerim kan değerlerim de iyi çıkar bebişimi ultrasonda görürsem Allah’ın izniyle rahatlayacağım 🤲🥹 ben transfer olurken embriyolog doktorum geldi ben ona dedim ki bu sefer hissediyorum olucak diye o da inşallah dedi bilmiyorum başlamadan önce hep içimde olacak hissi vardı 🤲🥹😍

Çok güzel geçiyor arada bel ağrılarım var kramplar giriyor yüzümde boyun kısmımda ergenler gibi sivilceler çıktı 😁 diğer türlü iyiyim ☺️ Elhamdüllilah zaman hızlı geçti evde test yaptım pozitif çıktı dilerim kan değerlerim de iyi çıkar bebişimi ultrasonda görürsem Allah’ın izniyle rahatlayacağım 🤲🥹 ben transfer olurken embriyolog doktorum geldi ben ona dedim ki bu sefer hissediyorum olucak diye o da inşallah dedi bilmiyorum başlamadan önce hep içimde olacak hissi vardı 🤲🥹😍
Off aşko ikizlerdeki bel ağrımda ne çektiğimi bir Allah bir ben bilirim ya🥲😂 gece belime yastık dayarayak yatıyordum

Evde testi kaçıncı gün yapmıştın canım

Back
X