Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Arkadaşlar merhaba benim bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj olmak zorunda kaldım.😔Allah hepinize yardımcı olsun 🙏 Hepinizin kucağını bebislerle doldursun 🙏
Güzel kardeşim Sabrının mükafatı çok buyuk olacak inşallah rabbim seni ve bekleyen hepimizi mutluluk gözyaşları ile taclandiracak , acını paylaşıyorum ve gonulden dua ediyorum

Çok teşekkür ederim tek başına kaliteli olması da yeterli değilmiş 5. Gün çok iyi kalitedeki embriyolarımın biri pgt den monozomi diğeri trizomi olarak geldi direk imha edildiler:( bende de bu sefer korku oluştu işte yine sağlıksız çıkarsa embriyom kalmazsa diye. Ailede şükür ki erken menapoz öyküsü yok ama bu süreçte doktorlar o kadar çok kafamı karıştırdılar ki artık doktordan ziyade buraya bakarak hareket ediyorum
Bi yerde şöyle bişey okumuştum bu pgt ile alakalı. Dış çeperinden mi ne örnek alınıyormuşta bakılıyormuş.çokta doğru sonuçlar vermiyormuş diye bir doktor burdaki bi kadına söylemiş. Ailende bi sıkıntı yoksa boşuna yaptırmışsın gibisinden yani. Siz bi de pgt nin güvenirliliğini falan araştırın. Sevgiler.Bir an önce kucağınızın dolması dileklerimle🌸

Tamamen aynı ,akıntı su gibi nadiren koyu, hemşirem bugün bir idrar testi vermemi önerdi belki enfeksiyon riski olur diye ,yarın acilde vercem.Ayaga kalktığımda pskolojik olduğunu düşünüyorum tansiyonum düşer gibi oluyor ( sanırım koruma iç güdüsü) hemen geri yatma ihtiyacı hissediyorum,çok fazla küçük abdestim geliyor özellikle de gece ,en büyük problemim sigarayı pat diye bıraktım beni çok zorladı çay ve kahvede içemiyorum dengemi bu üçü çok bozdu
Aa çay kahve yasak mı bu süreçte🥲 sigara konusu da beni çok zorluyor🥹 allah yardımcımız olsun

Kızlar günaydın bugün 7. Günüm
IMG_2032.webp

Hanımlar merhaba 5bb embriyo transferi olan var mı içiniz de bende şuan eatofem balsim 5bb sadece 2 embriyom var ne hissedeceğimi bilemiyorum

Hanımlar merhaba 5bb embriyo transferi olan var mı içiniz de bende şuan eatofem balsim 5bb sadece 2 embriyom var ne hissedeceğimi bilemiyorum
Kalite meselesine lütfen gereğinden çok takılmayın , düşük kalite denilen embriyolar bile sıkıca tutunuyor bazen. Elbette önemli ama içinizi ferah tutup oluruna bırakın 💕

Merhaba kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama benim de sadece iki embiryo çıkmıştı 40 yaş üstü olduğun için mecburen ikisi birlikte konuldu ,tabi insanım ve korkuyorum tutunmazsa bı problem çıkarsa geride embiryomda yok aynı süreci baştan mi ...diye ama sonra insan düşününce 29 tanede aaa kalite embiryon olsa sana sadece bir tane lazım belkide transfer edilen o ,ve bu forumda ve etrafımda şunlarada tanık olduk birinin yaşı çok genç embiryo yüksek kalite,ama birinin yaşı daha ileri ve kalite çok düşük , düşük olanın tutarken yüksek olanin tutmayabiliyor,burada da devreye işte bize yazılan kader giriyor.tedavi uzun zor zahmetli, sabır da kolay değil ama hepsi bir vesile Allah can veriyor o embiryoya kul değil o yüzden Allah'a teslim olup guvencez zaten başka da çaremiz yok.dilerim yüzümüz guler

Bi yerde şöyle bişey okumuştum bu pgt ile alakalı. Dış çeperinden mi ne örnek alınıyormuşta bakılıyormuş.çokta doğru sonuçlar vermiyormuş diye bir doktor burdaki bi kadına söylemiş. Ailende bi sıkıntı yoksa boşuna yaptırmışsın gibisinden yani. Siz bi de pgt nin güvenirliliğini falan araştırın. Sevgiler.Bir an önce kucağınızın dolması dileklerimle🌸
Bizim eşim ve aile tarafında asla bir sıkıntı yokken 8 embriyoda birisi sağlıksızdı trizomi 12, bu belli olan ve tamda genetik olan bir şey değil, sonuçta dışarda yapılıyor her şey doğal olmadığı için öyle durumlara rastlayabiliyoruz dedi doktorum

Merhaba kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama benim de sadece iki embiryo çıkmıştı 40 yaş üstü olduğun için mecburen ikisi birlikte konuldu ,tabi insanım ve korkuyorum tutunmazsa bı problem çıkarsa geride embiryomda yok aynı süreci baştan mi ...diye ama sonra insan düşününce 29 tanede aaa kalite embiryon olsa sana sadece bir tane lazım belkide transfer edilen o ,ve bu forumda ve etrafımda şunlarada tanık olduk birinin yaşı çok genç embiryo yüksek kalite,ama birinin yaşı daha ileri ve kalite çok düşük , düşük olanın tutarken yüksek olanin tutmayabiliyor,burada da devreye işte bize yazılan kader giriyor.tedavi uzun zor zahmetli, sabır da kolay değil ama hepsi bir vesile Allah can veriyor o embiryoya kul değil o yüzden Allah'a teslim olup guvencez zaten başka da çaremiz yok.dilerim yüzümüz guler
Ay sizin yazış tarzınızı insanlara hitap edişinizi çok sevdim 😍

Kuzum görmüşsün bebisini hadi gözün aydın olsun🧿 ins. Sağlıkla ilerler kucağına alırsın🙏 🩵
Canım canım canım çok teşekkür ederim güzelim amin, hep beraber doğum yapacağımız günleri konuşalım inşallah, sana burda sorular soralım nasıl geçti diye, seni önden gönderiyoruz ya doğuma 🥲🤩

Canım canım canım çok teşekkür ederim güzelim amin, hep beraber doğum yapacağımız günleri konuşalım inşallah, sana burda sorular soralım nasıl geçti diye, seni önden gönderiyoruz ya doğuma 🥲🤩
Ay ins. Kuzucum ya🙏 o günler hayal gibi geliyor🥹 aslında bu sefer çok umutluyum içimde kötü bişey yok çok şükür 🙏 ama inanamıyorum heralde ya da çok uzulmeyeyim diye kendimi her türlüsüne hazırlıyorum biraz huyum öyle benim😅 sizden 2 ay önce dogururum heralde 😅

Çok teşekkür ederim canım. Devlette yazdırdığınız ilaçlar için doktor bi sıkıntı yaratmadı değil mi? Bir de sağlık ocağı da yazar mı acaba?
Sıkıntı yaratan doktorlar varmış ama çok şükür benim gittiğin doktor canla başla yardımcı oldu insan olana denk gelmek lazım sanırım 🥺 onuda sordum doktora ignelerden emin değilim sürekli onlara kısıtlama geliyor ama progesteron fitil estrofem ve duphastonu yazıyo dedi elimdekoler bitince bende deneyeceğim sağlık ocağını . Rica ederim ne demek

Back
X