Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

@er38 karin agrisi da var mi acaba ayni sizin gibi oldum bu sabah kizlar acik sari kahverengi gibi. Bende dun depremden cok korktum ondqn mi acaba dedim. Bu gun 10. Gunum transferimin iki gun once test pozitifti
Canım bende karın ağrısı hep var zaten öyle şiddetli değil ama hafif var doktorum rahim değişiyor normal dedi. Sende endişe etme. Ben 9 haftalık hamileyim benim kalkmam yasak yatarak geciriyorum ve 3 gündür rahatsızım hafif kanama şeklinde lekelenmelerim var. Ama ben bugün 7 kat merdiven indim asansöre binemedim içim ferah Rabbime emanet ne yapayım bazı şeyler elimizde değil dün daha büyük bir felaket olabilirdi😔 o zaman ne İstanbul ne çocuk kalırdı🥹 yine hamd olsun ki Rabbim korudu insanları🙏

Canım bende karın ağrısı hep var zaten öyle şiddetli değil ama hafif var doktorum rahim değişiyor normal dedi. Sende endişe etme. Ben 9 haftalık hamileyim benim kalkmam yasak yatarak geciriyorum ve 3 gündür rahatsızım hafif kanama şeklinde lekelenmelerim var. Ama ben bugün 7 kat merdiven indim asansöre binemedim içim ferah Rabbime emanet ne yapayım bazı şeyler elimizde değil dün daha büyük bir felaket olabilirdi😔 o zaman ne İstanbul ne çocuk kalırdı🥹 yine hamd olsun ki Rabbim korudu insanları🙏
Ben acaba progesteron fitilden mi diye suphelendim daha da olmadi tekrar fitil koydum bakalim olacak mi.
Evet Cok sukur canim kimseye bisey olmadi ya Allah beterinden korusun amin. Benim de ilk gebeligimde kanamalarim olmustu ama 12. Haftadan sonra kesiliyor insallah seninde bir an once biter.
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah.

Ben acaba progesteron fitilden mi diye suphelendim daha da olmadi tekrar fitil koydum bakalim olacak mi.
Evet Cok sukur canim kimseye bisey olmadi ya Allah beterinden korusun amin. Benim de ilk gebeligimde kanamalarim olmustu ama 12. Haftadan sonra kesiliyor insallah seninde bir an once biter.
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Amin canım benim Allah razı olsun🙏 hepimiz saglikla kucağımıza alırız ins.🤲 Bende servikal yetmezlik var benim sıkıntım o yüzden ama umarım Allah soyletmistir de 12 haftadan sonra normal gebelik yaşarım🙏🥰

Amin canım benim Allah razı olsun🙏 hepimiz saglikla kucağımıza alırız ins.🤲 Bende servikal yetmezlik var benim sıkıntım o yüzden ama umarım Allah soyletmistir de 12 haftadan sonra normal gebelik yaşarım🙏🥰
İnşallah canım benim rahat bir gebelik geçirirsin kolaylıkla doğurursun 🩷🩷

Aleyküm selam canım hoşgeldin 🤗 canım
Çok şükür gözün aydın olsun inşallah darısı transfere ve pozitif haberler almana nasip olsun 🤲
Canım genelde reglden 18 yada 20 arası transfer gerçekleşiyor tabi herkesin durumu farklıdır seni doktorun takip edecektir Rahim kalınlığın hormon değerlerin istedikleri gibi gelişirse transfer günü belirlenir inşallah sürecin çok güzel sıkıntısız geçsin Amin 🤲🫶 güzel haberlerini bekliyorum transfer tarihi alırsan beni de haberdar edersin inşallah 🥰

Amin inşallah canım çok teşekkür ederim 🌸🌸🌸 muhakkak haberdar ediyor olucam 🥰🥰

Kızlar günaydın bugün transfer için ilaçlara başlıyorum saat planlamalarıni yapayım dedim kafam çok karıştı estrofem duphaston progesteron fitil kullanicam fitil sorun degilde diger ilaçlar ac tok farkeder mi aralarında kac saat olmasi gerekir siz nasıl planladiniz

Kızlar günaydın bugün transfer için ilaçlara başlıyorum saat planlamalarıni yapayım dedim kafam çok karıştı estrofem duphaston progesteron fitil kullanicam fitil sorun degilde diger ilaçlar ac tok farkeder mi aralarında kac saat olmasi gerekir siz nasıl planladiniz
Merhaba cnm 07.45 ,17.00 ve 24.00 şeklinde kndimi ayarladım günde üç tane olanları ,tek olanları akşam 20.00 da

Ay kızlar istanbulda olanlar biz dün ne yaşadık, ben yeni yeni çıkıyorum etkisinden, ben hep yurtdışında yaşadığım için böyle bir şey düne kadar görmemiştim, evde tek olmam, 18.katta olmam beni ekstra etkiledi, Allah hepimizi korusun inşallah her türlü beladan 🙏

Ay kızlar istanbulda olanlar biz dün ne yaşadık, ben yeni yeni çıkıyorum etkisinden, ben hep yurtdışında yaşadığım için böyle bir şey düne kadar görmemiştim, evde tek olmam, 18.katta olmam beni ekstra etkiledi, Allah hepimizi korusun inşallah her türlü beladan 🙏

Canım çok geçmiş olsun Allahım beterinden korusun inşallah Rabbim yere göğe sakinlik versin inşallah dilerim bu son olur Allahım kimseyi darda bırakmasın inşallah Amin 🤲🥺

Beni de ekler misiniz? Yaş 31. Dondurulmuş 5 embriyom var kasım ve aralık aylarından. Regl bekliyorum transfer için bu önümüzdeki 3-4 gün içinde olacak. İlk denememiz olacak

Hoşgeldin 🤗 canım transferin hayırlı olsun
Bebişin sıkı sıkı tutunsun bırakmasın inşallah Amin 🤲🥰
Tabi ki eklerim canım transfer tarihin belli olunca tekrar yazarsan sevinirim canım 🫶🏼

Back
X