- 4 Aralık 2024
- 5.185
- 5.709
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #12.981

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kandan vazgeçtik ya ilk idrar testi yapalım dedik hangi markayı öneriyorsunuz kızlar
Canım duamdasinizmayala katar bendeniz
Lotus3801 hanımcımla beraber transfere gidiyoruz bize bol şans
dileyin kızçelerim bu uğurda çok emek ve mücadeleler verdik dilerim bu sefer vakti zamanı gelmiştir Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın benim de inşallah herşeyden önce hayırlı sağlıklı güzel evlatlar olmaları Rabbim Salih ve Saliha kullarından eylesin evlatlarımızı inşallah Amin Ecmain inşallah
![]()
Canım duamdasiniz![]()
Predictor kesinlikle birde kaset al ikisini de dene![]()
28 nisan pazartesi dediler canım tabi o zamana sabır taşım çatlamazsa
Valla bizlerin çatladı dayanamadık artık,28 nisan pazartesi dediler canım tabi o zamana sabır taşım çatlamazsa![]()
28 nisan pazartesi dediler canım tabi o zamana sabır taşım çatlamazsa![]()
Olsun ama ne kadar güzel silikte olsa ben varım demiş sizeValla bizlerin çatladı dayanamadık artık,![]()
ah bi bilsem bacimHani canın çiğ köfte yada lahmacun veya kebap çekse anlayacağım ketçap neydi bacımsu![]()
İnşallah amin canım benim illa ilk idrar mi doğru şimdi yapsam olmaz mı acabaBence de bekle canım ne kaldı şunun şurasında dilerim bebişin tutunmuştur Rabbim seni sevindirsin inşallah![]()
Kandan vazgeçtik ya ilk idrar testi yapalım dedik hangi markayı öneriyorsunuz kızlar
Hadi bakalım büyük gün geldimayala katar bendeniz
Lotus3801 hanımcımla beraber transfere gidiyoruz bize bol şans
dileyin kızçelerim bu uğurda çok emek ve mücadeleler verdik dilerim bu sefer vakti zamanı gelmiştir Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın benim de inşallah herşeyden önce hayırlı sağlıklı güzel evlatlar olmaları Rabbim Salih ve Saliha kullarından eylesin evlatlarımızı inşallah Amin Ecmain inşallah
![]()
ah bi bilsem bacimcok da kinama bacim bakalim senin tupminis neler isteyecekk
![]()
İnşallah amin canım benim illa ilk idrar mi doğru şimdi yapsam olmaz mı acaba
Hadi bakalım büyük gün geldisımsıkı tutunsunlar ins. Hiç bırakmasinlar sizi
Rabbim yardımcınız olsun yarın için dualarimiz sizinle
Allah emeklerinizin karşılığını almanızı nasip etsin
![]()
Ya kapuska yemeğini bilirmisiniz bilmiyorum normalde ağzıma sürmemHani canın çiğ köfte yada lahmacun veya kebap çekse anlayacağım ketçap neydi bacımsu![]()