- 27 Aralık 2023
- 215
- 308
- 23
- 43
- Konu Sahibi mayala katar
- #12.881
Merak etme canım benim 11.gun 69 çıktı.2 gun sonra 3 kata yakin yükseldi.Kızlar kan çıkdı 63.73. , 8 cı gun için az deyıl dıymı ??

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak etme canım benim 11.gun 69 çıktı.2 gun sonra 3 kata yakin yükseldi.Kızlar kan çıkdı 63.73. , 8 cı gun için az deyıl dıymı ??
Ben de sanki beklicek gibiyimKızlarr bence sabredelim.
Şimdi evde test yapcaz silik çıkcak haydiii var mı yokmu silik mi görünüyo mu stres dicez bide kan verelim
Sonra kan vercez düşük çıkcak doğal olarak daha erken diye değer düşük mü yüksek mi gene stres olcaz
Her türlü stres olcaz![]()
Hayırlı olsun canım4 embriyom oluşmuştu ilk defa 5. Güne götüreceğiz dediler yarın transfer için gideceğim ne alemdeler bilmiyorum Allah razı olsun duanızı eksik etmeyin inşallahoy ben onları yerim ya inşallah savaşmışlardır yoksa çok kızarım
![]()
InshAllah canım doktor yardımçısıda 8 cı gun için iyi dedı zaten şukurMerak etme canım benim 11.gun 69 çıktı.2 gun sonra 3 kata yakin yükseldi.![]()
Ayyy amınnnn 2 gun sora tam yuklesın artsınGeliyor gelmekte olan annesii bebek yükleniyor![]()
Oyyyy kuzum yeni gördüm sonucu süper haber buKızlar test sonucum çıktı 12.gün beta 772
Allahın izniyle nasip oluyor sanırım![]()
Amin canım benim sağolasınOyyyy kuzum yeni gördüm sonucu süper haber buRabbim katlanarak artmasını nasip etsin inşallah
![]()
Beni de diğer kızlar heveslendirdi valla. Yapayım dedim. Kaset yap varsa daha net çıkıyor. Benimde erken gebelik testi çok silik çıktı
Canim senin bitti mi kanamaların arada benim yokluyor pembe kanama çok az peçeteye geliyor 2 3 güne bir geliyorCanım yanlış yönlendirmiş olmak istemem ama bnmde öyle olmuştu hamdolsun sonucum pozitif bazen yerleşmede olabilir hemen olumsuz düşünme
Şimdi kontrolden çıktım Perşembe yine çağırdı cumartesi tarsfer günüm inşallah eşimde sperm bulunursa haber edin demiştiniz ya bir de tek embiryo olacak
Canim Amin inşallah yarın hayırlı haberler ile mesajlarını bekliyor olacağım![]()
![]()
.
Bilmiyorum ne zaman çağırırlar beni. Yarın ararlar kesin. Yine de çok erken aramışlar gibime geldi. Kendimi rahatlatmak için evi topluyorum. 2 hafta rapor vardı. Onu bir haftaya indireceğim. İnşallah Rabbim hepimizin duasını kabul eder. Masraflarda maliyet az daha düşük olur değil mi transfer olmadığı için düserler sanırım hesaptan.
Canım yarın öbür gün sanırım doktor randevusu verilir. Sürecten haberdar edecegim sizleri. Tüm dualarım sizinle![]()
Arkadasim 5 nisanda transfer oldu 8.gun beta 13 çıktı 10.gun yani bugün 3 çıktı dr 14.gun çağırmış beta için onları neden böyle çıktı
Kaset test almış yegenim test bozuk çıktı pc ekrani gibi her taraf pembe olduBeni de diğer kızlar heveslendirdi valla. Yapayım dedim. Kaset yap varsa daha net çıkıyor. Benimde erken gebelik testi çok silik çıktı
Kizlar bugün transfer hariç altıncı günüm. Yarin serum alirken erken kana baktirmayi düşünüyorum. Bunu da yeni yaptim ama sonradan bu hayalet çizgi gibi cikti. Sizce var mi ? Umutlanayim mi ?
Hiç düşünme bunları, ben de fitil yapmaktan çok sıkılmıştım ama artık rutin olduAyy canım çok geçmiş olsun. Ya beni iğneler çok zorluyor da günde 3 iğne 3 fitil var. Pozitif olursa ne kadar devam edebilirim diye düşünüyordum da![]()
Sabah ilk idrarla yap kuzumKaset test almış yegenim test bozuk çıktı pc ekrani gibi her taraf pembe oldubirde ilk idrarla yapacaktim
Canım mayalam hemen gelmedi çizgi sonradan oluştu. Bir tedirgin olmadim değil hani yine de temkinli gidiyorum bakalımHay maşallahcanım benim sağlıcakla gelsin minik mucize hislerimde yanılmadım senin de pozitif hissediyordum çok şükür hamdolsun Rabbim sağlıcakla değerlerinin katlanmasını nasip eylesin inşallah
![]()
Kızlar benim 5 Nisan transfer, 5. Gün tek embriyo, bugün 15 Nisan kan testi 192 çıktı. 2 gün sonra yine kan vereceğim. Allah herkese en hayırlısını nasip etsin![]()