Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlarr bence sabredelim.

Şimdi evde test yapcaz silik çıkcak haydiii var mı yokmu silik mi görünüyo mu stres dicez bide kan verelim😀

Sonra kan vercez düşük çıkcak doğal olarak daha erken diye değer düşük mü yüksek mi gene stres olcaz

Her türlü stres olcaz 😂
Ben de sanki beklicek gibiyim 😁 şunun şurasında cumaya ne kaldi😛

Canim Amin inşallah yarın hayırlı haberler ile mesajlarını bekliyor olacağım 😍 🥰 🤲🏻.
Bilmiyorum ne zaman çağırırlar beni. Yarın ararlar kesin. Yine de çok erken aramışlar gibime geldi. Kendimi rahatlatmak için evi topluyorum. 2 hafta rapor vardı. Onu bir haftaya indireceğim. İnşallah Rabbim hepimizin duasını kabul eder. Masraflarda maliyet az daha düşük olur değil mi transfer olmadığı için düserler sanırım hesaptan.

Amin canım benim inşallah Allah razı olsun 🤲
Evet canım sadece yumurta toplamaya kadar ücret alınır transfer olmadın sonuçta dur bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler inşallah umudunu kesme yarın ola hayrola inşallah 🤲🥰🥹

Arkadasim 5 nisanda transfer oldu 8.gun beta 13 çıktı 10.gun yani bugün 3 çıktı dr 14.gun çağırmış beta için onları neden böyle çıktı

Canım üzgünüm 😞 büyük ihtimalle kimyasal gebelik oluşmuş Rabbim kalbine ferahlık versin inşallah hayırlı zamanda kucağını doldursun inşallah Amin 🤲❤️

Kizlar bugün transfer hariç altıncı günüm. Yarin serum alirken erken kana baktirmayi düşünüyorum. Bunu da yeni yaptim ama sonradan bu hayalet çizgi gibi cikti. Sizce var mi ? Umutlanayim mi ?

Hay maşallah 🧿 canım benim sağlıcakla gelsin minik mucize hislerimde yanılmadım senin de pozitif hissediyordum çok şükür hamdolsun Rabbim sağlıcakla değerlerinin katlanmasını nasip eylesin inşallah 🤲🥹👼❤️

Ayy canım çok geçmiş olsun. Ya beni iğneler çok zorluyor da günde 3 iğne 3 fitil var. Pozitif olursa ne kadar devam edebilirim diye düşünüyordum da 😂
Hiç düşünme bunları, ben de fitil yapmaktan çok sıkılmıştım ama artık rutin oldu 😄 Şuan en çok sıkıldığım şey bunların maddi yükü 😬

Hay maşallah 🧿 canım benim sağlıcakla gelsin minik mucize hislerimde yanılmadım senin de pozitif hissediyordum çok şükür hamdolsun Rabbim sağlıcakla değerlerinin katlanmasını nasip eylesin inşallah 🤲🥹👼❤️
Canım mayalam hemen gelmedi çizgi sonradan oluştu. Bir tedirgin olmadim değil hani yine de temkinli gidiyorum bakalım 🤔 ama inşallah öyledir kuzum senin hislerine temiz kalbine çok inanıyorum dualarını eksik etme üzerimizden 🥰🥰🤲🤲🤲

Kızlar benim 5 Nisan transfer, 5. Gün tek embriyo, bugün 15 Nisan kan testi 192 çıktı. 2 gün sonra yine kan vereceğim. Allah herkese en hayırlısını nasip etsin ❤️

Ayy 🥰 maşallah 🧿 sübhanallah ne güzel birgün bugün pozitifler üst üste geldi çok özlemiştik böyle haberler almayı ay canım sağlıcakla gelsin minik mucizen darısı benim ve bekleyenlerin başına Amin Ecmain inşallah 🤲🥹👼❤️

Back
X