Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Selam canım, hala kullanıyorum. Günde üç kez estoferm, sabah ve akşam ikişer progestan fitil, öğlen progestan dex kullanıyorum. Benim kanamalarım oldu, o yüzden aynen devam ediyorum kesmedi. Haftaya randevum var bakalım ne diyecek. Ama takip ettiğim kadarıyla 12. Haftaya kadar kullandırtıyorlar
Ayy canım çok geçmiş olsun. Ya beni iğneler çok zorluyor da günde 3 iğne 3 fitil var. Pozitif olursa ne kadar devam edebilirim diye düşünüyordum da 😂

Ayy ne güzel pozitif haberleri almışız sabah herkesi çok tebrik ediyorum🥰🥰nolur bizim için de dua edin🤲🥲 morceylan morceylan canım bi sabırsızlık geldi banaa sen ne durumdasın🥲🥲3.gun olmasa bu kadar duramazdım ben herhaldee
Ayy bugun pozitifleri duyunca ben de yapmak istedim ama evde test yok eczanede biraz uzak açıkçası üşeniyorum 🤣

Valla 3.gun diye kendimi zor tutuyorum bacimsu bende 😂😂😂 kalan pozitifler de biz ucumuzden gelsin insallahh morceylan morceylan
Ayy bugun pozitifleri duyunca ben de yapmak istedim ama evde test yok eczanede biraz uzak açıkçası üşeniyorum 🤣
Kızlarr bence sabredelim.

Şimdi evde test yapcaz silik çıkcak haydiii var mı yokmu silik mi görünüyo mu stres dicez bide kan verelim😀

Sonra kan vercez düşük çıkcak doğal olarak daha erken diye değer düşük mü yüksek mi gene stres olcaz

Her türlü stres olcaz 😂

Back
X