- 11 Kasım 2015
- 1.746
- 2.800
- 133
- Konu Sahibi mayala katar
- #12.861
Ayyyy aminnnnnnn çok aminnnnnnKanka yok niye teselli yapayım gayette görünüyor, ki ilk idrarla bile yapmamışsın, benimde aynı böyleydi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy aminnnnnnn çok aminnnnnnKanka yok niye teselli yapayım gayette görünüyor, ki ilk idrarla bile yapmamışsın, benimde aynı böyleydi![]()
Saol canımm. Şeninde hayırlı haberlerini bekliyoruzMaşallah bu gün pozitif haberleri daha çok aldığımız gün oldusağlıkla artsın değerin canım, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allah
![]()
Aşkım kanda şimdi baktırırsan takip etmek yormaz mı seni sürekli 2 günde bir kan vermek,şurda 3 gün kalmış az sabretAyyyy aminnnnnnn çok aminnnnnnyarın transfer hariç 7. Gün ya birde kanda baktirayim diyorum
![]()
Cumartesi yaptıracağım bende kanAyyyy aminnnnnnn çok aminnnnnnyarın transfer hariç 7. Gün ya birde kanda baktirayim diyorum
![]()
Serum alicam ya almışken dedim baktirayimAşkım kanda şimdi baktırırsan takip etmek yormaz mı seni sürekli 2 günde bir kan vermek,şurda 3 gün kalmış az sabret
Benimkide kesin sonuç c.tesiCumartesi yaptıracağım bende kan
Ayy canım çok geçmiş olsun. Ya beni iğneler çok zorluyor da günde 3 iğne 3 fitil var. Pozitif olursa ne kadar devam edebilirim diye düşünüyordum daSelam canım, hala kullanıyorum. Günde üç kez estoferm, sabah ve akşam ikişer progestan fitil, öğlen progestan dex kullanıyorum. Benim kanamalarım oldu, o yüzden aynen devam ediyorum kesmedi. Haftaya randevum var bakalım ne diyecek. Ama takip ettiğim kadarıyla 12. Haftaya kadar kullandırtıyorlar
5. Gün embriyosu ise en azından 9. Günü bekle derim canım sonra sürekli kan beklemek seni strese sokmazmıAyyyy aminnnnnnn çok aminnnnnnyarın transfer hariç 7. Gün ya birde kanda baktirayim diyorum
![]()
5. Gün embriyosu canım bekleriz artik napalim5. Gün embriyosu ise en azından 9. Günü bekle derim canım sonra sürekli kan beklemek seni strese sokmazmı
Hayırlısıyla güzel sonuçlar alacaksın canım benim beklemedeyim5. Gün embriyosu canım bekleriz artik napalim![]()
Canım çok tebrik ediyorum ya gözünüz aydinn5. Gün embriyosu canım bekleriz artik napalim![]()
Valla 3.gun diye kendimi zor tutuyorum bacimsu bendeAy buralar hep pozitif dolmuş kızlarr.İnsanı test yapmaya iştahlandırıyorsunuz
![]()
Ayy bugun pozitifleri duyunca ben de yapmak istedim ama evde test yok eczanede biraz uzak açıkçası üşeniyorumAyy ne güzel pozitif haberleri almışız sabah herkesi çok tebrik ediyorumnolur bizim için de dua edin
![]()
morceylan canım bi sabırsızlık geldi banaa sen ne durumdasın
3.gun olmasa bu kadar duramazdım ben herhaldee
İnşallah canım ya bende bekliyorumHayırlısıyla güzel sonuçlar alacaksın canım benim beklemedeyim![]()
Amin inşallah canım benim ya valla hepimiz pozitif oluruz inşallahValla 3.gun diye kendimi zor tutuyorum bacimsu bendekalan pozitifler de biz ucumuzden gelsin insallahh
morceylan
Kiz varla yok arasi emin olamıyorum ki hemende olmadi zamanla oldu o gölgeCanım çok tebrik ediyorum ya gözünüz aydinnlütfen bizim içinde dua ett
![]()
Beni vallaAy buralar hep pozitif dolmuş kızlarr.İnsanı test yapmaya iştahlandırıyorsunuz
![]()
Valla 3.gun diye kendimi zor tutuyorum bacimsu bendekalan pozitifler de biz ucumuzden gelsin insallahh
morceylan
Kızlarr bence sabredelim.Ayy bugun pozitifleri duyunca ben de yapmak istedim ama evde test yok eczanede biraz uzak açıkçası üşeniyorum![]()