- 31 Temmuz 2024
- 244
- 345
- 18
- 34
- Konu Sahibi mayala katar
- #12.841
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi bende gördüm sanki çizgiyiKizlar bugün transfer hariç altıncı günüm. Yarin serum alirken erken kana baktirmayi düşünüyorum. Bunu da yeni yaptim ama sonradan bu hayalet çizgi gibi cikti. Sizce var mi ? Umutlanayim mi ?
Ayyy tam yazdım sende resim atmışsın. Var valla hadi gözün aydın. Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallahKizlar bugün transfer hariç altıncı günüm. Yarin serum alirken erken kana baktirmayi düşünüyorum. Bunu da yeni yaptim ama sonradan bu hayalet çizgi gibi cikti. Sizce var mi ? Umutlanayim mi ?
Canim bende de var gibi sanki bunlar yavaş yavaş yükleniyorlar bacim
Hemen net degildi gölge gibiydi zamanla böyle oldu.Vallahi bende gördüm sanki çizgiyihemen mi çıktı acaba ?
Kaçıncı gün embriyosuymuş, kimyasal gibi duruyor![]()
Cnm 5.gun embriyosuymusKaçıncı gün embriyosuymuş, kimyasal gibi duruyor![]()
Kiz umutlandirma simdi dur var mi gercekten çünkü hemen değil zamanla bu hale geldiAyyy tam yazdım sende resim atmışsın. Var valla hadi gözün aydın. Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah![]()
Ben kaset yapmadim kuzum erken gebelik testi yaptim. Onu denemedimBirde kızlar birşey dikkatinizi çekti mi? Erken gebelik testlerinde hafif silik çıkıyor ama kaset testlerde daha net çıkıyor.
Ya ben çeni yerimKizlar bugün transfer hariç altıncı günüm. Yarin serum alirken erken kana baktirmayi düşünüyorum. Bunu da yeni yaptim ama sonradan bu hayalet çizgi gibi cikti. Sizce var mi ? Umutlanayim mi ?
Aşkım benim 5.gündeki çıkmışHemen net degildi gölge gibiydi zamanla böyle oldu.
Sanırım arkadaşınız kimyasal gebelik geçirdiCnm 5.gun embriyosuymus
Bensiz olur mu hiç
Maşallah bu gün pozitif haberleri daha çok aldığımız gün olduKızlar benim 5 Nisan transfer, 5. Gün tek embriyo, bugün 15 Nisan kan testi 192 çıktı. 2 gün sonra yine kan vereceğim. Allah herkese en hayırlısını nasip etsin![]()
Ay heyecan bastı gerçek mi kiz dogruyu söyle bak teselli değil dimiYa ben çeni yerim
Canım çok üzgünüm ama galiba kimyasal gebelik geçiriyorKizlar arkadaşimin 5.gun embriyosu
Arkadasim 5 nisanda transfer oldu 8.gun beta 13 çıktı 10.gun yani bugün 3 çıktı dr 14.gun çağırmış beta için onları neden böyle çıktı
Kanka yok niye teselli yapayım gayette görünüyor, ki ilk idrarla bile yapmamışsın, benimde aynı böyleydiAy heyecan bastı gerçek mi kiz dogruyu söyle bak teselli değil dimi
Kaset test yap yarın canımBensiz olur mu hiç![]()