- 31 Temmuz 2024
- 244
- 345
- 18
- 34
- Konu Sahibi mayala katar
- #12.801
Kaset yaptım kızlarrr
transfer hariç 6.günüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabı kı dua edicem sana cnm benimÇok teşekkürederim dualarınızı eksik etmeyin yarın gideceğim neyle karşılaşacağımı bilmiyorum mucizelerin yarın blast olması bekleniyor inşallah Amin
4 mucizem ne alemde hiçbir haberim yok yarın bize süpriz yapacaklar
![]()
Hayırlı olsun kuzum var senin anneciğim telaşlanma seninleyim diyor oy oy ben o çizgileri yerim ya çok tatlılar maşallah
Tabı kı dua edicem sana cnm benim4 tane yumurtanın da dellendi mi
Kızlar test sonucum çıktı 12.gün beta 772
Allahın izniyle nasip oluyor sanırım![]()
Senın yumurtalatındır onlar savaşırlar cnm benim4 embriyom oluşmuştu ilk defa 5. Güne götüreceğiz dediler yarın transfer için gideceğim ne alemdeler bilmiyorum Allah razı olsun duanızı eksik etmeyin inşallahoy ben onları yerim ya inşallah savaşmışlardır yoksa çok kızarım
![]()
Senın yumurtalatındır onlar savaşırlar cnm benim![]()
![]()
Evet konuşmadanmı anladın ?)Amin canım inşallah sen rahat ol
Canım sen Azerbaycanlımısın ❤![]()
Canım moralini bozmak motivasyonu düsürmek için sormuyorum. Lütfen tüm kardeşlerim hakkını helal etsin. Çünkü ben de burda pozitif haberler paylaşılması taraftarıyım. Sade bilgilenmek için soruyorum. İkinci olduğunda hemen mi baslaniyor ya da bekleniyor mu? Sizleri ruhen seviyorum MayalamCanım benim sana kocaman sarılıyorum
Allahtan ümit kesilmez inşallah yarın ikisi de bölünmüş olsun haberi gelsin sen gönlünü ferah tutbenim 1. Tüp bebekte ben böyle elim boş kaldım hiçbiri döllenmedi ama 24 saat geçmişti benim ki ama doktorum döllenmemeye karşı artık önlem alacağız dediler çok şükür geriye kalan 3. Tüp bebeğimde döllenme oldu Hamdolsun
![]()
İyi maşallah maşallahYazdım asisentine vebap beklıyorım ama bakdım ınetertdr ıyımışşukur hepınız kısmet
Evet konuşmadanmı anladın ?)
InshAllah güzel haber alırsın teşefonla aramıyorlarmı normalde ?Çok teşekkürederim dualarınızı eksik etmeyin yarın gideceğim neyle karşılaşacağımı bilmiyorum mucizelerin yarın blast olması bekleniyor inşallah Amin
4 mucizem ne alemde hiçbir haberim yok yarın bize süpriz yapacaklar
![]()
Evet bellı oluyor gerçı 5 senedir burdayımda, bırde tırnaklarımı kesıdim jeli falan çıksrtdım transferım anestexılı oldu dıye ondan yalnış harflere falan deyı kısa tırnakla yazamıyorum doğruEvet canım benim yazılarından farkettim![]()
Canım hayırlı olsun maşallah çok sevindim markası neydi acaba testin
Canım moralini bozmak motivasyonu düsürmek için sormuyorum. Lütfen tüm kardeşlerim hakkını helal etsin. Çünkü ben de burda pozitif haberler paylaşılması taraftarıyım. Sade bilgilenmek için soruyorum. İkinci olduğunda hemen mi baslaniyor ya da bekleniyor mu? Sizleri ruhen seviyorum Mayalam![]()
Çok teşekkür ederim canım benim sağlıkla inşallah hepimiz kavuşalım bebişlerimizeHayırlı olsun kuzum var senin anneciğim telaşlanma seninleyim diyor oy oy ben o çizgileri yerim ya çok tatlılar maşallahsağlıcakla değerlerin katlansın canım benim
![]()
Erken gebelik olan predictor kaset olan albi canımCanım hayırlı olsun maşallah çok sevindim markası neydi acaba testin
InshAllah güzel haber alırsın teşefonla aramıyorlarmı normalde ?