Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kaset yaptım kızlarrr 🥰 transfer hariç 6.günüm
IMG_20250415_120514.webp

Çok teşekkür 😍 ederim dualarınızı eksik etmeyin yarın gideceğim neyle karşılaşacağımı bilmiyorum mucizelerin yarın blast olması bekleniyor inşallah Amin 🤲🥲👼👼👼👼 4 mucizem ne alemde hiçbir haberim yok yarın bize süpriz yapacaklar 🥰
Tabı kı dua edicem sana cnm benim🌸 4 tane yumurtanın da dellendi mi

Tabı kı dua edicem sana cnm benim🌸 4 tane yumurtanın da dellendi mi

4 embriyom oluşmuştu ilk defa 5. Güne götüreceğiz dediler yarın transfer için gideceğim ne alemdeler bilmiyorum Allah razı olsun duanızı eksik etmeyin inşallah 🤲🥰🥹👼👼👼👼 oy ben onları yerim ya inşallah savaşmışlardır yoksa çok kızarım 😅

Kızlar test sonucum çıktı 12.gün beta 772 💃🏻💃🏻💃🏻
Allahın izniyle nasip oluyor sanırım 🤲🤲🥹

Hay maşallah 🧿 maşallah 🧿 sağlıcakla gelsin mucizemiz bugün çok güzel bir gün devamı gelsin inşallah canım benim seni tebrik ediyorum değerin de gayet güzel çıkmış Elhamdulillah 🤲👼🥳💕

Canım benim sana kocaman sarılıyorum 🫂
Allahtan ümit kesilmez inşallah yarın ikisi de bölünmüş olsun haberi gelsin sen gönlünü ferah tut 🤲🥹 benim 1. Tüp bebekte ben böyle elim boş kaldım hiçbiri döllenmedi ama 24 saat geçmişti benim ki ama doktorum döllenmemeye karşı artık önlem alacağız dediler çok şükür geriye kalan 3. Tüp bebeğimde döllenme oldu Hamdolsun 🤲🥲
Canım moralini bozmak motivasyonu düsürmek için sormuyorum. Lütfen tüm kardeşlerim hakkını helal etsin. Çünkü ben de burda pozitif haberler paylaşılması taraftarıyım. Sade bilgilenmek için soruyorum. İkinci olduğunda hemen mi baslaniyor ya da bekleniyor mu? Sizleri ruhen seviyorum Mayalam🤲🏻❤️

Çok teşekkür 😍 ederim dualarınızı eksik etmeyin yarın gideceğim neyle karşılaşacağımı bilmiyorum mucizelerin yarın blast olması bekleniyor inşallah Amin 🤲🥲👼👼👼👼 4 mucizem ne alemde hiçbir haberim yok yarın bize süpriz yapacaklar 🥰
InshAllah güzel haber alırsın teşefonla aramıyorlarmı normalde ?

Canım moralini bozmak motivasyonu düsürmek için sormuyorum. Lütfen tüm kardeşlerim hakkını helal etsin. Çünkü ben de burda pozitif haberler paylaşılması taraftarıyım. Sade bilgilenmek için soruyorum. İkinci olduğunda hemen mi baslaniyor ya da bekleniyor mu? Sizleri ruhen seviyorum Mayalam🤲🏻❤️

Estagfurullah canım sakın öyle düşünme hepimiz burada iyi yada kötü durumlar yaşadık sorunlarımızı dertlerimizi sıkıntılarımızı birbirimize anlatıyoruz ve rahatlıyoruz sakın bir daha duymuş olmayayım 🥲

Canım benim ilk senin gibi döllenme olmamıştı regl oldum doktorumla zaten görüşmüştük diğer reglle beraber başladık ve orada hamile kaldım ama kaybettim maalesef ☺️

Kendini hazır hissedince başlıyorsun doktorun onay veriyor zaten benim tüp bebeklerimin arasında 2. De iki ay vardı 3. De 4 ay var 4. 4 ay var bu tamamen senin maddi durumuna birde psikolojine bağlı doktorlar uygun görüyor yoksa tabi kürtaj vs yoksa kürtaj olunca biraz ara vermek zorundalar onun için gönlünü ferah tut olacak Allah’ın izniyle Amin Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲💕🥰

InshAllah güzel haber alırsın teşefonla aramıyorlarmı normalde ?

Amin inşallah ilk gün aradılar daha aramam dedi embriyoları hiç yerinden çıkarmayacağım rahatsız olmasınlar kendi halinde büyüsünler dediler yani yarın bize de onlara da süpriz olacak Yaron sabah transferden önce yerinden çıkaracaklar bakalım 🤔 Allahım inşallah nasip etmiştir Amin 🤲🥹

Back
X