Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Evet bellı oluyor gerçı 5 senedir burdayımda, bırde tırnaklarımı kesıdim jeli falan çıksrtdım transferım anestexılı oldu dıye ondan yalnış harflere falan deyı kısa tırnakla yazamıyorum doğru

Hiç önemli değil seni nasıl hissettim biliyormusun sanki yanımda konuşuyorsun gibi öyle anladım 🤲🥰

Estagfurullah canım sakın öyle düşünme hepimiz burada iyi yada kötü durumlar yaşadık sorunlarımızı dertlerimizi sıkıntılarımızı birbirimize anlatıyoruz ve rahatlıyoruz sakın bir daha duymuş olmayayım 🥲

Canım benim ilk senin gibi döllenme olmamıştı regl oldum doktorumla zaten görüşmüştük diğer reglle beraber başladık ve orada hamile kaldım ama kaybettim maalesef ☺️

Kendini hazır hissedince başlıyorsun doktorun onay veriyor zaten benim tüp bebeklerimin arasında 2. De iki ay vardı 3. De 4 ay var 4. 4 ay var bu tamamen senin maddi durumuna birde psikolojine bağlı doktorlar uygun görüyor yoksa tabi kürtaj vs yoksa kürtaj olunca biraz ara vermek zorundalar onun için gönlünü ferah tut olacak Allah’ın izniyle Amin Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲💕🥰
Canım peki yumurta sayısı artar mı topu topu 2 tane çıkmıştı bu durumda. İkinci de değişik bir tedavimi uygularlar?

Bu iki ay hiç bitmedi gibi, benim transfer 1 Mart olunca erken başlamış oldum. Hala her gün başlığı okuyorum, bir sürü kişiyi geldi geçti hala yeni kişiler geliyor artık takip edemiyorum 😆 ve Nisan’ın bitmesine daha iki hafta var. İnşallah kalan bu haftalar bol pozitifli olur
Bir şey soracağım size doktorunuz kullandığınız ilaçları kesti mi hamilelikte ?

Canım peki yumurta sayısı artar mı topu topu 2 tane çıkmıştı bu durumda. İkinci de değişik bir tedavimi uygularlar?

Yani durumuna göre hormon iğnelerinin markasını değiştirebiliyor ama doz en fazla 300 yapıyoruz Almanya’da yasal değil dediler üst doz vurmak birde yumurtalar toplandığı zaman önceki durumunu bildikleri için piezzo uyguluyorlar spermlere cip takmışız dedi benim doktorum 15 milyon en kaliteli spermler görünmüş onlar bakıyor hangisi dölleyebilecek spermler ona göre seçiyorlar direk yumurtanın içine enjekte ediyorlar ona ICSI diyorlar yani spermi etrafa bırakıp kendisi içine girmesi beklenmiyor benim 3 tüp bebeğimde aynı sayı yumurtalar çıktı aynı sayı döllenme oldu 3. Tüp bebeğimde Pergoveris 300 doz yazdı hamile kalmadım negatif oldu doktorum bunun bana gelmediğini söyledi bu tedavimde tekrar Menogon döndük 300 doz bu sefer ne meseleyse tedavi ağırdan gitmeye başladı ama doktorum bunun vücut için iyi birşey olduğunu söyledi Opu günü uzadı haliyle onun için ilk defa bu kadar yumurta bu kadar döllenme oldu doktorum onun için embiriyolarımı 5. Güne götürmek istedi sürecin çok farklı ilerledi bunu da farklı yapacağız dediler çok şükür 🙌 darısı yarın transfere olsun inşallah 🤲
Senin durumunu göz önüne alarak değişik teknikleri uygulayacaklardır sen rahat ol önce Allah’a sonra doktorlarına güven Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🥹💕

Yani durumuna göre hormon iğnelerinin markasını değiştirebiliyor ama doz en fazla 300 yapıyoruz Almanya’da yasal değil dediler üst doz vurmak birde yumurtalar toplandığı zaman önceki durumunu bildikleri için piezzo uyguluyorlar spermlere cip takmışız dedi benim doktorum 15 milyon en kaliteli spermler görünmüş onlar bakıyor hangisi dölleyebilecek spermler ona göre seçiyorlar direk yumurtanın içine enjekte ediyorlar ona ICSI diyorlar yani spermi etrafa bırakıp kendisi içine girmesi beklenmiyor benim 3 tüp bebeğimde aynı sayı yumurtalar çıktı aynı sayı döllenme oldu 3. Tüp bebeğimde Pergoveris 300 doz yazdı hamile kalmadım negatif oldu doktorum bunun bana gelmediğini söyledi bu tedavimde tekrar Menogon döndük 300 doz bu sefer ne meseleyse tedavi ağırdan gitmeye başladı ama doktorum bunun vücut için iyi birşey olduğunu söyledi Opu günü uzadı haliyle onun için ilk defa bu kadar yumurta bu kadar döllenme oldu doktorum onun için embiriyolarımı 5. Güne götürmek istedi sürecin çok farklı ilerledi bunu da farklı yapacağız dediler çok şükür 🙌 darısı yarın transfere olsun inşallah 🤲
Senin durumunu göz önüne alarak değişik teknikleri uygulayacaklardır sen rahat ol önce Allah’a sonra doktorlarına güven Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🥹💕
Canim Amin inşallah yarın hayırlı haberler ile mesajlarını bekliyor olacağım 😍 🥰 🤲🏻.
Bilmiyorum ne zaman çağırırlar beni. Yarın ararlar kesin. Yine de çok erken aramışlar gibime geldi. Kendimi rahatlatmak için evi topluyorum. 2 hafta rapor vardı. Onu bir haftaya indireceğim. İnşallah Rabbim hepimizin duasını kabul eder. Masraflarda maliyet az daha düşük olur değil mi transfer olmadığı için düserler sanırım hesaptan.

Kızlar tek embriyo veya çift embriyo hakkında ne düşünüyorsunuz? Bana doktorum önce çift embriyo transfer edeceğim 2. denemen olduğu için dedi, sonra tek yapalım bir şansımız daha olsun dedi. Benim de kafam karıştı, çift embriyo transferine çok alışmıştım aslında. 32 yaşındayım, listede baktım 20’li yaşlarda olanlar 2 embriyo transfer oluyor doktorumdan istemeli miyim sizce?
Merhaba bende 32 yaşındayım bana sanki çift embriyoda şans daha yüksek gibi geliyor benim ilk denemem tek embriyoydu ve negatif oldu diğer transferimde çift embriyo transfer edilecek

Merhaba bende 32 yaşındayım bana sanki çift embriyoda şans daha yüksek gibi geliyor benim ilk denemem tek embriyoydu ve negatif oldu diğer transferimde çift embriyo transfer edilecek
Ben de öyle düşünüyorum açıkçası ama doktor kestirip attı tek yapalım dedi. Önceden çift demişti şimdi teke düşürdü. Bir yandan bir şansım daha olur bırakırsam ama bir yandan da ikisi verilse mi diye düşünüyorum çok aradayım.

Canım yarın öbür gün sanırım doktor randevusu verilir. Sürecten haberdar edecegim sizleri. Tüm dualarım sizinle🤲🏻❤️❤️

Hay maşallah 🧿 maşallah 🧿 sağlıcakla gelsin mucizemiz bugün çok güzel bir gün devamı gelsin inşallah canım benim seni tebrik ediyorum değerin de gayet güzel çıkmış Elhamdulillah 🤲👼🥳💕
@canmay G gunesh9 R rindol kızlar çok sevindim sizin adınıza 🥳 darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🧿❣️

Allah razı olsun kızlar inanın hergün kendim için her dua ettiğimde sizin içinde istiyorum rabbim hepimize sağlıkla evlatlarını doğurup büyütmeyi nasip etsin diye 🥰

Bir şey soracağım size doktorunuz kullandığınız ilaçları kesti mi hamilelikte ?
Selam canım, hala kullanıyorum. Günde üç kez estoferm, sabah ve akşam ikişer progestan fitil, öğlen progestan dex kullanıyorum. Benim kanamalarım oldu, o yüzden aynen devam ediyorum kesmedi. Haftaya randevum var bakalım ne diyecek. Ama takip ettiğim kadarıyla 12. Haftaya kadar kullandırtıyorlar

Kizlar bugün transfer hariç altıncı günüm. Yarin serum alirken erken kana baktirmayi düşünüyorum. Bunu da yeni yaptim ama sonradan bu hayalet çizgi gibi cikti. Sizce var mi ? Umutlanayim mi ?

Eklentiler

• 20250415_134338.webp
    20250415_134338.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 41
Back
X