- 4 Aralık 2024
- 5.185
- 5.709
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #12.781
Kızlar kan çıkdı 63.73. , 8 cı gun için az deyıl dıymı ??
Maşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar kan çıkdı 63.73. , 8 cı gun için az deyıl dıymı ??
Kan değerlerinde güzel güzel artsın insallah hayırlı olsunGunaydın kızlar kan verdım şimdi , bugun 8 cı gunum 5 cı gun pgtlı
Bu sabah ki testim gün gün test yaparım kan için 12 günü beklemeyi düşünüyorum inşallah sağlıkla ilerler. Transfer günü hariç 5 günüm
Amin canm darısı sana olsun dualarimdasinCanımcım bebeğin el sallıyor anneciğim seni biraz beklettim ama işte geldim buradayım diyor tebrik ederimmaşallah
sağlamakla değerlerin katlasın inşallah Amin
![]()
Genelde regliden itibaren 18 19 20. Günler transfer yapılıyor diye biliyorum. İlk defa böyle duyuyorum.. regli döngünüz mu farkli. doktor uygun gördüğse sıkıntı olmaz canım gönlünü ferah tutAllah'ın izni ile inşallah pozitifi görürsün
![]()
Aradılar ne yazık ki Embryo olmamislar. Yarın yine arayacaklar.
Canım hayırlı uğurlu olsun, her seferinde pgtli diye detay veriyorsun ya beni benden alıyor
İnşallah minikin sana sımsıkı tutunsun, sağlıkla kucağınıza alın![]()
Masallah tebrik ederim canımmKızlar kan çıkdı 63.73. , 8 cı gun için az deyıl dıymı ??
Dün saat 2 de yumurta toplama işlemi olmuştu. Sabah olmadı denilmişti ama gözlemleyecekler. Yarın arayacaklar. Hiç buna benzer olupta iyi bişey duyan oldu mu kızlar?
Ben de chat Gpt ye bakıyorum. 16 gibi çıktım. 15 de işlem bitse orada da bir kaç saatlik işlem var . Ondan tam umutlanmak istemiyorum ama yarın belki başka bir haber gelir. Allah büyük.Normalde döllenme gerçekleşmesi için 24 saate ihtiyaç var senin ki 24 saat dolmamış nasıl diyorlar döllenme olmamış çok tuhaf![]()
Amin canm darısı sana olsun dualarimdasintez zamanda pozitif haberini alalım amin
![]()
Saol canım amın amın mucızem o , ınshAllah sizde güzel haberlerını alırsınız 2 gun sora vercem yine ayak falan kalmadı unutdum )))Maşallahsübhanallah tebrik ediyorum sağlıcakla gelsin minik mucize
hayır az değil gayet iyi önemli olan değerlerin sağlıklı bir şekilde katlanması daha yeni tutunuyorlar çok normal
![]()
Ben de chat Gpt ye bakıyorum. 16 gibi çıktım. 15 de işlem bitse orada da bir kaç saatlik işlem var . Ondan tam umutlanmak istemiyorum ama yarın belki başka bir haber gelir. Allah büyük.
Yazdım asisentine vebap beklıyorım ama bakdım ınetertdr ıyımışMasallah tebrik ederim canımmdoktorunla iletime geç bakalım ne diyor normaldir herhalde
Mayalam Rabbimin bir bildiği vardır. Doğru içim üşüyor. Tüm kardeşlerimin müjdeli haberine seviniyorum. İçim az üşüdü. Beşeriz ne de olsa. Az durgun isem yazamasam bugün beni mazur görün. Ama hepinizin sevincini kalben paylaşıyorum canlarım. İlacı devam alın dediler.
Yazdım asisentine vebap beklıyorım ama bakdım ınetertdr ıyımışşukur hepınız kısmet
Erken gebelik testiMerhaba bu testlet erken gebelik testi mi nornal test mi
Hayırlı olsun pozitif görünüyor maşallah 
Saol canım amın amın mucızem o , ınshAllah sizde güzel haberlerını alırsınız 2 gun sora vercem yine ayak falan kalmadı unutdum )))