Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Bu sabah ki testim gün gün test yaparım kan için 12 günü beklemeyi düşünüyorum inşallah sağlıkla ilerler. Transfer günü hariç 5 günüm

Canımcım bebeğin el sallıyor anneciğim seni biraz beklettim ama işte geldim buradayım diyor tebrik ederim 🥳 maşallah 🧿 sağlamakla değerlerin katlasın inşallah Amin 🤲👼🥹🫶

Genelde regliden itibaren 18 19 20. Günler transfer yapılıyor diye biliyorum. İlk defa böyle duyuyorum.. regli döngünüz mu farkli. doktor uygun gördüğse sıkıntı olmaz canım gönlünü ferah tut🌸 Allah'ın izni ile inşallah pozitifi görürsün 🦋🦋

Amin Ecmain inşallah teşekkür 😍 ederim
Benim taze transfer olucak Allah kısmet ederse Cuma günü Opu oldum ondan dolayı bu ay tedavi sürecim uzadı yumurtalar ancak büyüdü olsun geç olsun güç olmasın inşallah 🤲🥹👼👼🫶

Dün saat 2 de yumurta toplama işlemi olmuştu. Sabah olmadı denilmişti ama gözlemleyecekler. Yarın arayacaklar. Hiç buna benzer olupta iyi bişey duyan oldu mu kızlar?

Normalde döllenme gerçekleşmesi için 24 saate ihtiyaç var senin ki 24 saat dolmamış nasıl diyorlar döllenme olmamış çok tuhaf 🧐

Mayalam Rabbimin bir bildiği vardır. Doğru içim üşüyor. Tüm kardeşlerimin müjdeli haberine seviniyorum. İçim az üşüdü. Beşeriz ne de olsa. Az durgun isem yazamasam bugün beni mazur görün. Ama hepinizin sevincini kalben paylaşıyorum canlarım. İlacı devam alın dediler.

Normalde döllenme gerçekleşmesi için 24 saate ihtiyaç var senin ki 24 saat dolmamış nasıl diyorlar döllenme olmamış çok tuhaf 🧐
Ben de chat Gpt ye bakıyorum. 16 gibi çıktım. 15 de işlem bitse orada da bir kaç saatlik işlem var . Ondan tam umutlanmak istemiyorum ama yarın belki başka bir haber gelir. Allah büyük.

Maşallah 🧿 sübhanallah tebrik ediyorum sağlıcakla gelsin minik mucize 🤲👼🥹 hayır az değil gayet iyi önemli olan değerlerin sağlıklı bir şekilde katlanması daha yeni tutunuyorlar çok normal 💕
Saol canım amın amın mucızem o , ınshAllah sizde güzel haberlerını alırsınız 2 gun sora vercem yine ayak falan kalmadı unutdum )))

Ben de chat Gpt ye bakıyorum. 16 gibi çıktım. 15 de işlem bitse orada da bir kaç saatlik işlem var . Ondan tam umutlanmak istemiyorum ama yarın belki başka bir haber gelir. Allah büyük.

Canım zaten hemen döllenmeye katmıyorlar önce yumurtaların etrafı temizleniyor arınıyor olgun olanlar seçiliyor diğerleri eleniyor belli bir zaman sonra içine sperm enjekte ediliyor ve ondan sonra o süreçin üstünden 24 saat geçmesi bekleniyor şafakta aramışlar hele durun bir 24 saat geçsin sen umudunu kaybetme Allah’ın dediği olur 🤲🥹

Mayalam Rabbimin bir bildiği vardır. Doğru içim üşüyor. Tüm kardeşlerimin müjdeli haberine seviniyorum. İçim az üşüdü. Beşeriz ne de olsa. Az durgun isem yazamasam bugün beni mazur görün. Ama hepinizin sevincini kalben paylaşıyorum canlarım. İlacı devam alın dediler.

Canım benim sana kocaman sarılıyorum 🫂
Allahtan ümit kesilmez inşallah yarın ikisi de bölünmüş olsun haberi gelsin sen gönlünü ferah tut 🤲🥹 benim 1. Tüp bebekte ben böyle elim boş kaldım hiçbiri döllenmedi ama 24 saat geçmişti benim ki ama doktorum döllenmemeye karşı artık önlem alacağız dediler çok şükür geriye kalan 3. Tüp bebeğimde döllenme oldu Hamdolsun 🤲🥲

Saol canım amın amın mucızem o , ınshAllah sizde güzel haberlerını alırsınız 2 gun sora vercem yine ayak falan kalmadı unutdum )))

Çok teşekkür 😍 ederim dualarınızı eksik etmeyin yarın gideceğim neyle karşılaşacağımı bilmiyorum mucizelerin yarın blast olması bekleniyor inşallah Amin 🤲🥲👼👼👼👼 4 mucizem ne alemde hiçbir haberim yok yarın bize süpriz yapacaklar 🥰

Back
X