Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

3. Günde donduruldu embriyolarım 2 tane sadece iyi kalite var. Doktorum ısrarla 5. Güne geliştirip öyle transfer etmek istiyo eğer gelirlerse ikisi de 2 embriyo tranfer edilecek. Yarın polip ameliyatım var rahmimin durumuna göre doktor yarın karar vericek. Ama tahmini bir sonraki adetimden sonra olacağı yönünde. Şuan ilk duam ikisinin de 5. Güne gelmesi. Çünkü ben o 2 embriyoyu bebeğim falan diye anıp benimsedim🥹
Canım benimde dondurulmuş 3.gün embriyolar çözüldü 5.gune geldi.transferimi oldum.doktor 3. Gün 5. Gün fark yok dedi .daha önce 3. Gün taze transfer oldum sonuç negatifi bu sefer 5. Ci güne götürüp görelim dedi..

Çıkar çıkar canım içini ferah tut bak testler bam diye gösteriyor 😍 kan verdin mi bu gün?
Benim yarın kan günüm 🥰
Benım kan gunum aslında 18 zı mecbur bugun verdım yoksa beklıyvekdım testler ard arda yapdım bakayım şimdi 10 dakıka oalr geldı aldı evden kadın yurıyemıyorum ya (

Benım kan gunum aslında 18 zı mecbur bugun verdım yoksa beklıyvekdım testler ard arda yapdım bakayım şimdi 10 dakıka oalr geldı aldı evden kadın yurıyemıyorum ya (
Çok geçmiş olsun ❤️‍🩹 inşallah kötü bir şey çıkmaz 🙁. Zaten 5.günler 9 gün sonra veriyor kan, senin 8.günün bu gün güzel sonuçların gelir merak etme 😘

Kızlar günaydın az önce embriyologum aradı. 9 yumurtanın 9'u da döllenmiş :rolleyes::rolleyes:
Birini 3. gün (perşembe günü) kesin dondurup kalanını 5. güne (cumartesiye) göndereceklermiş.

Pgt önermiyorum dedi gerek yok dedi ben de bilemedim. Embriyoya zarar vermek istemiyorum dedi.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Benim yaşım 27, eşimin 31. Genetik herhangi bir rahatsızlığımız yok
Canım gözün aydın çok çok çok sevindim. PGT konusunda bilgim yok ben tebrik etmeye geldim. :halay:

Ay evet 2-3 gün benim de öyle inanılmaz sancılarım vardı gaz sancıyla karışık neyseki atlattık çok şükür valla bende şuan sadece bel ağrısı var şuan dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı ama moralimi bozmadım erkendi çünkü yani gereksiz meraklandık eşim

Bu net fotoğraf lar arkadaşlar bugün yspmafım yarın test yapıcam
Eki Görüntüle 3576820
Merhaba bu testlet erken gebelik testi mi nornal test mi

Pgt li embriyo 7. Haftada neden düşük oldu sebebi araştırıldı mı O zaman? Çünkü oradaki düşük genetik sebepli değil başka sebeplerden deniyor.
Yok arastirilmadi. benim doktorumun görüşü bu zaten pgtli embriyo illaki tutacak diye birşey yok düşükte olabilir 🤷‍♀️ erken yaşta olan embriyolara da önermiyor. Embriyonun kalitesi bozulabiliyor dedi.

Bende size yaşadığımı anlatayim belki fikir olur. Bizimde genetik bı rahatsizlik yok 33 yaş embriyolarimi ilk 4 tane gönderdik 1 tane sağlam geldi o sağlam transfer edildi ve 7. Haftada düşük oldu. Ama sonra pgt yaptirmadiklarimdan transfer oldu tuttu ve gayet sağlıkliydi bebeğim. Yani hiç belli olmuyor şuan da 39 yaşındayım ama hala eski embriyolar olduğu için doktorum yine gerek görmuyor pgt ye. Tabiki tutmama ihtimali var gecen ay negatifti benimde ama bu ay pozitif🙏 fakat pgtlinin de bir garantisi malesef yok ama doktorum eğer bu yaşında(39) yeniden opu yapsaydim pgtsiz transfer yapmazdım da dedi🤷‍♀️
Doktor da embriyolog da bana aynı şeyi söyledi. Garantisi yok, yaşın küçük, hastalık yok, risk az dediler ama bakalım cumartesiye kadar vaktim var.

Maşallah öncelikle canım 🧿🥰
Maddi durumun el veriyorsa kesinlikle pgt yaptırmalısın, bu işler gerçekten hiç belli olmuyor, nasıl bir embriyolog o embriyoya zarar verilmesin diyor orası ayrı:) ama en azından 3 tanesine yaptırabilirsen yaptır, bak bana geçen sefer kürtaj olduğum embriyoda trizomi 12 geldi, ama çözdürüo pgt yolladıklarımın hepsi sağlıklı geldi, gerçekten belli olmuyor. Ha tutar tutmaz orası ayrı ama senin en azından için rahat etsin. Çünkü kalp atışını falan duyduktan sonra Allah korusun bir şey olursa insan gerçekten yıkılıyor maddi yanını geçtim manevi zor hele birde ilkinse. Eşinde iyice konuşun ve karar ver. Yaşla alakası yok bu arada, hastalığın ben 27 yaşındaydım. Ama eğer eşine kendine genetik test yaptırdıysan eşinde, kendinde bir şey olmadığından 100% eminsen o zaman dr gerek görmeyebilir
Sağol kuzum eşim tamamen bana bıraktı nasıl istersen diye. Tabi ki 100% garantisi yok hiçbir şeyin. Bakalım cumartesiye kaç tanesi gidicek ona göre yine burda sizlere sorarım 🥰🥰

Günaydın kuzum. Doktor bana hemen regl olmıyım diye progestan fitil verdi sabah akşam kullan 10 gün sonra bırak regl olursun birkaç gün içinde dedi. Adetin 2. günü gel dedi ama benim progesteron 9 çıktı o yüzden artık rahim transfer için uygunluğunu kaybetmişti. Senin böyle bir problemin yoksa uygunsa o yüzden bi müdahale yapılmamıştır içini ferah tut.

Günaydın canım benim teşekkür 😍 ederim zaten Progesteron fitil kullanıyorum transfer öncesi tekrar ultrason yapılıyor şimdi kadar kan değerlerim Rahim kalınlığı güzeldi bakalım yarın ola hayrola inşallah 🤲🥹👼👼👼👼

Kızlar günaydın az önce embriyologum aradı. 9 yumurtanın 9'u da döllenmiş :rolleyes::rolleyes:
Birini 3. gün (perşembe günü) kesin dondurup kalanını 5. güne (cumartesiye) göndereceklermiş.

Pgt önermiyorum dedi gerek yok dedi ben de bilemedim. Embriyoya zarar vermek istemiyorum dedi.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Benim yaşım 27, eşimin 31. Genetik herhangi bir rahatsızlığımız yok

Hay maşallah 🧿 Hay maşallah 🧿 çok güzel bir haber dilerim hepsi 5. Güne kadar ulaşır Allah’ın izniyle 🥳 ah canım benim bak korkuyordun Rabbim mucizelerini sana gönderdi Elhamdüllilah Allahtan ümit kesilmez 🤲 çok şükür çok sevindim 🥲

Hay maşallah 🧿 Hay maşallah 🧿 çok güzel bir haber dilerim hepsi 5. Güne kadar ulaşır Allah’ın izniyle 🥳 ah canım benim bak korkuyordun Rabbim mucizelerini sana gönderdi Elhamdüllilah Allahtan ümit kesilmez 🤲 çok şükür çok sevindim 🥲
Öyle valla kuzum biz 2 yumurta bile beklemiyorduk çok şükür rabbime 🧿🧿

Back
X