Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Tm cnm benim🌸 yaş 25 ve tüp bebek te ilk denemem transfer ı de sayarsam bugün 7 günüm yarın 8 olucak 5 tane yumurtam vardı iki tane transfer ettiler inşallah ikizlerdir bugün test yaptım iki üç dk da böyle cızgi oluştu sabah erkenden yaptım öğleden sonra sa kahverengi akıntım geldı doktora söyledim yerleşme kabamadı olabilir dedi corospin ı bırak dedi bende bugünden itibaren bıraktım bklm inşallah hakkımızda hayır'lısı olur inşallah hepımızın inşallah kacıncı gün embriyo şu bilmiyorum ama polikistik över olduğum için 1,2ay rahmımı dinlendirdiler cnm Eki Görüntüle 3575530
Kan test tarihin ne zaman canım 6 nisanda transfer olmuşsun

Ya canımlar tam bir kısır döngü içinde değilmiyiz, önce çift çizgi görmek istiyoruz, sonra kanda görmek, sonra iki katı artışı görmek, sonra dış gebelik olmasın inşallah diye kese beklemek, kese dolumu onu beklemek bebek var mı diye, bebeği görünce kalp atışını beklemek, sonra testleri 😂😂😂 ay sinirlerim bozuldu yazarken

Ya canımlar tam bir kısır döngü içinde değilmiyiz, önce çift çizgi görmek istiyoruz, sonra kanda görmek, sonra iki katı artışı görmek, sonra dış gebelik olmasın inşallah diye kese beklemek, kese dolumu onu beklemek bebek var mı diye, bebeği görünce kalp atışını beklemek, sonra testleri 😂😂😂 ay sinirlerim bozuldu yazarken

Zaten öyle doğum 🤰 olana kadar bu kısır döngü 🔂 dönüyor 😁

Ay hadi kısmet bakalimm 😂 dikkat edilmesi gerekilen bir durum var mı şunu yap dediğiniz ? Transfer öncesi ben de dikkat ederim en azından 🙈

İlk üç gün çok dikkat et tam tutunma evresi duşunu da ikinci yada üçüncü günü al çok sıcak su olmasın çok düşünme sakin kal bol su tüket çokta hareketsiz kalma bebek tutunması için kan akışına da ihtiyaç var sonradan ağır işler yapmadan normal yemeğini falan yapabilirsin kuru kayısı badem kabak çekirdeği ceviz yumurta tüket inşallah Rabbim sıkı sıkı tutunmasını nasip eylesin inşallah 🤲👼🥰

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Transferden beri hiç kahve içmedim, çayı da 2 kez kahvaltıda 2-3 yudum içtim maks. Bugün transfer günü hariç 4.gün. Bi keyif yapıp kahve içesim var kapsül kahve yada türk kahvesi ama içmesem de ölmem yani kudurmadım ille kahve diye, ama içersem de ohh keyiff derim. Bu kadar dikkat etmeli miyiz ya o kadar bi kahveye bakıyo mudur bu iş. Var mı tavsiyeniz ☺️

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Transferden beri hiç kahve içmedim, çayı da 2 kez kahvaltıda 2-3 yudum içtim maks. Bugün transfer günü hariç 4.gün. Bi keyif yapıp kahve içesim var kapsül kahve yada türk kahvesi ama içmesem de ölmem yani kudurmadım ille kahve diye, ama içersem de ohh keyiff derim. Bu kadar dikkat etmeli miyiz ya o kadar bi kahveye bakıyo mudur bu iş. Var mı tavsiyeniz ☺️
Ayıpsın tam yerindesin canım tavsiyelerin 😂🥰

Eklentiler

• IMG_2673.webp
    IMG_2673.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 25
Back
X