- 26 Nisan 2024
- 342
- 334
- 18
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
- #11.641
teşekkürler, inşallah hepimize nasip olsunÇok geçmiş olsuninşallah
Dilerim bundan sonra sağlıklı güzel gebeliklerin olsun inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler, inşallah hepimize nasip olsunÇok geçmiş olsuninşallah
Dilerim bundan sonra sağlıklı güzel gebeliklerin olsun inşallah![]()
Kan test tarihin ne zaman canım 6 nisanda transfer olmuşsunTm cnm benimyaş 25 ve tüp bebek te ilk denemem transfer ı de sayarsam bugün 7 günüm yarın 8 olucak 5 tane yumurtam vardı iki tane transfer ettiler inşallah ikizlerdir bugün test yaptım iki üç dk da böyle cızgi oluştu sabah erkenden yaptım öğleden sonra sa kahverengi akıntım geldı doktora söyledim yerleşme kabamadı olabilir dedi corospin ı bırak dedi bende bugünden itibaren bıraktım bklm inşallah hakkımızda hayır'lısı olur inşallah hepımızın inşallah kacıncı gün embriyo şu bilmiyorum ama polikistik över olduğum için 1,2ay rahmımı dinlendirdiler cnm Eki Görüntüle 3575530
Ay hadi kısmet bakalimmSen çok yaşa canım nasıl güldüm
Elmas hem tutunup hem bölünüp tek yumurta ikizine denir
Hadi inşallah yeter ki sağlıcakla tutunsun canım![]()
Ya canımlar tam bir kısır döngü içinde değilmiyiz, önce çift çizgi görmek istiyoruz, sonra kanda görmek, sonra iki katı artışı görmek, sonra dış gebelik olmasın inşallah diye kese beklemek, kese dolumu onu beklemek bebek var mı diye, bebeği görünce kalp atışını beklemek, sonra testleriay sinirlerim bozuldu yazarken
Çok gerildimEvet canım hepsi normal rahim genişledikçe kaslar geriliyor ondan dolayı kalbini ferah tut![]()
Teşekkür ederim cnm benimHaydi bakalım hayırlısı olsun inşallah bende görüyorum çizgiyi dilerim pozitiftir güzel haberlerini bekliyoruz![]()
17 nisan da cnmKan test tarihin ne zaman canım 6 nisanda transfer olmuşsun
Ay hadi kısmet bakalimmdikkat edilmesi gerekilen bir durum var mı şunu yap dediğiniz ? Transfer öncesi ben de dikkat ederim en azından
![]()
Senin kaçıncı günün sen ne zaman kan vericeksin cnmKan test tarihin ne zaman canım 6 nisanda transfer olmuşsun
Çok gerildim![]()
Senin kaçıncı günün sen ne zaman kan vericeksin cnm![]()
Ee iyi bacım çok şükür ne diyim sen nasıl oldunYok bacım rahat ol hepsi normal gebeliğin ilk üç ayında kramplar bel ağrıları normal![]()
Burdayız kuzum bu son gün iğneleri beni mahvetti. Karnım o kadar şişti ki şişkinlikten ağlıyorum birazdan cetrotide vurucaz. 11’de de ovitrelle koldan vur dedi doktorum.Nerde benim kızçelerim![]()
Portakal suyuAy hadi kısmet bakalimmdikkat edilmesi gerekilen bir durum var mı şunu yap dediğiniz ? Transfer öncesi ben de dikkat ederim en azından
![]()
Ayıpsın tam yerindesin canım tavsiyelerinarkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Transferden beri hiç kahve içmedim, çayı da 2 kez kahvaltıda 2-3 yudum içtim maks. Bugün transfer günü hariç 4.gün. Bi keyif yapıp kahve içesim var kapsül kahve yada türk kahvesi ama içmesem de ölmem yani kudurmadım ille kahve diye, ama içersem de ohh keyiff derim. Bu kadar dikkat etmeli miyiz ya o kadar bi kahveye bakıyo mudur bu iş. Var mı tavsiyeniz![]()
Canım hiç kahveyi sormadım çünkü hiç kahve içmiyorum kafeinle aram yok maalesefBana doktorum günlük 1 hak verdi. bence hakettiniz için![]()