- Konu Sahibi mayala katar
- #11.181
Devlet hastanesinde süreç nasıl işler bilmiyorumilk kontrolde hemen testi verebiliyor mu acaba bilginiz var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devlet hastanesinde süreç nasıl işler bilmiyorumilk kontrolde hemen testi verebiliyor mu acaba bilginiz var mı
Kızlar iyi akşamlar. Bugün hiç bakıp takip edemedim.
Bugün doktor randevum vardı geçen keseyi görmüştük bugün bebişi de gördük kalp atışınıda gördük çok şükür.
Duymak için henüz çok erken
Şimdi ben internette hesaplama yapmıştım o hesaba göre 7+2 gösteriyordu
Ama tüp bebekte şöyle bir durum var, kese muayenesinden sonraki muayenenizde bebişi ölçüp ona göre hesaplama yapılıp son adet tarihiniz hesaplanıyor.
Ben mesela 16.02.2025de adet olup 10.03.2025de Transfer olmuştum. Bu bilgileri internetten hesaplayınca 7+2 çıkıyor, doktorun hesaplaması 6+0.
Duş aldın mı canim sen transferden sonra ?İnşallah benimde sonucum seninki gibi güzel olur![]()
İnşAllah canımMaşallahcanım benim çok şükür hamdolsun senin adına sevindim
dilerim sağlıcakla büyüsün sağlıcakla kucağına Alırsın inşallah Amin
darısı bize olsun inşallah
![]()
Kuzum herseyin yolunda gittiğine çok sevindimKızlar iyi akşamlar. Bugün hiç bakıp takip edemedim.
Bugün doktor randevum vardı geçen keseyi görmüştük bugün bebişi de gördük kalp atışınıda gördük çok şükür.
Ama tüp bebekte şöyle bir durum var, kese muayenesinden sonraki muayenenizde bebişi ölçüp ona göre hesaplama yapılıp son adet tarihiniz hesaplanıyor.
Ben mesela 16.02.2025de adet olup 10.03.2025de Transfer olmuştum. Bu bilgileri internetten hesaplayınca 7+2 çıkıyor, doktorun hesaplaması 6+0.
Vallahi ya kardeş olsak bu kadar olurbirçok şeyimiz çok benziyor
Ama öyle bacım opu dan, transferden cikiyorum ya hemen çay istiyorum açlık aklima sonradan geliyor
kahvaltida çaysız katık edemem yani illa ki çay
günün sonrasında pek aramam ama sabah mutlaka olacak
![]()
Ay maşallahKızlar iyi akşamlar. Bugün hiç bakıp takip edemedim.
Evet ya bir süre sonra sertleşiyor maalesefBenimde öyle maalesef. Bir de sertlesmeye başladı iğne girmemeye başladı
Dağıtmak için bir çözüm var miiiEvet ya bir süre sonra sertleşiyor maalesef![]()
Bende öyle misafir gelirse içerim akşam yoksa pek istemem yani ama sabah kalkinca ilk işim çay koymakYa bak bende öyleyim özellikle demem dur akşam kendime çay yapayım aramam misafir harici ama sabah o çaydemlenmeli
![]()
![]()
Hiç araştırmadım canımDağıtmak için bir çözüm var miii![]()
Ben ona bir kaç gün oldu başlayalı bir de kolonyayi buzdolabinda saklıyorum rahatlatıyor biraz sonrasındaHiç araştırmadım canımbirde sürekli alkolle sildiğimiz için bende soyulmalarda başladı iğne vurduğum yerde
Yok almadım daha canim yarin ya da diger gun iDuş aldın mı canim sen transferden sonra ?
Bende öyle misafir gelirse içerim akşam yoksa pek istemem yani ama sabah kalkinca ilk işim çay koymak![]()
Bende öyle misafir gelirse içerim akşam yoksa pek istemem yani ama sabah kalkinca ilk işim çay koymak![]()
Yaa öyle mi diyorsun canim peki sisli memorialde kime gideceğim kimi seçeyim semra kahraman kurucuymus sanirimŞişli Memorial i ilk sıraya koyar, cem çelik e de bir muayene olup konuşurumdiğerlerini düşünemedim hiç.
Aşko ben kalkar kalkmaz yemek yiyemem ya 10-11 kalıyorsam kahvaltım 13:00 buluyorBak ikiz olsak bu kadar benzeriz bende ilk çayı katarım o kaynayana kadar etrafı yatakları düzenlerim çamaşır varsa makineye atarım ilk çay hazır olmalı![]()
Şuan kardeş olmadığımıza emin miyizBak ikiz olsak bu kadar benzeriz bende ilk çayı katarım o kaynayana kadar etrafı yatakları düzenlerim çamaşır varsa makineye atarım ilk çay hazır olmalı![]()
Bende almadım henüz. İki gün sonra alabilirsin demişti bana da . Yarın almayı düşünüyorum bendeYok almadım daha canim yarin ya da diger gun i
almayı düşünüyorum sen aldın mi aslında doktorum alabilirsin hemen dedi almadim
Çok tatlı ama yaÇaydanlığını sevsinler![]()