Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar iyi akşamlar. Bugün hiç bakıp takip edemedim.
Bugün doktor randevum vardı geçen keseyi görmüştük bugün bebişi de gördük kalp atışınıda gördük çok şükür.
Duymak için henüz çok erken 😍
Şimdi ben internette hesaplama yapmıştım o hesaba göre 7+2 gösteriyordu
Ama tüp bebekte şöyle bir durum var, kese muayenesinden sonraki muayenenizde bebişi ölçüp ona göre hesaplama yapılıp son adet tarihiniz hesaplanıyor.

Ben mesela 16.02.2025de adet olup 10.03.2025de Transfer olmuştum. Bu bilgileri internetten hesaplayınca 7+2 çıkıyor, doktorun hesaplaması 6+0.

Maşallah 🧿 canım benim çok şükür hamdolsun senin adına sevindim 🥲 dilerim sağlıcakla büyüsün sağlıcakla kucağına Alırsın inşallah Amin 🤲 darısı bize olsun inşallah 🤲💕

Bugün doktor randevum vardı geçen keseyi görmüştük bugün bebişi de gördük kalp atışınıda gördük çok şükür.
Ama tüp bebekte şöyle bir durum var, kese muayenesinden sonraki muayenenizde bebişi ölçüp ona göre hesaplama yapılıp son adet tarihiniz hesaplanıyor.

Ben mesela 16.02.2025de adet olup 10.03.2025de Transfer olmuştum. Bu bilgileri internetten hesaplayınca 7+2 çıkıyor, doktorun hesaplaması 6+0.
Kuzum herseyin yolunda gittiğine çok sevindim 🤲🤲🥰🥰 çok şükür birçok şeyi geride bıraktın artik sirada hayırlısıyla doğum zamanı var 🥰🥰 Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin 🥰🥰 birde bu hesaplamalardan inşallah pozitif alirsam bende yararlanirim simdi hiçbirsey anlamadim 🤣🤣🤣

Vallahi ya kardeş olsak bu kadar olur 🤣🤣🤣 birçok şeyimiz çok benziyor 🥰🥰 Ama öyle bacım opu dan, transferden cikiyorum ya hemen çay istiyorum açlık aklima sonradan geliyor 🤣🤣 kahvaltida çaysız katık edemem yani illa ki çay 🤣🤣 günün sonrasında pek aramam ama sabah mutlaka olacak ☕🫖🫖

Ya bak bende öyleyim özellikle demem dur akşam kendime çay yapayım aramam misafir harici ama sabah o çay 🫖 demlenmeli 😆 💕

Ay maşallah 🧿😍 6+0 ise kalp atışınıda erken görmüşsünüz canım 🧿🥰💐 sağlıkal büyüsğn inşallah
Ben transfer olduğum sat tarihimle aynıydı bebeğin boyutu

Yok almadım daha canim yarin ya da diger gun i
almayı düşünüyorum sen aldın mi aslında doktorum alabilirsin hemen dedi almadim
Bende almadım henüz. İki gün sonra alabilirsin demişti bana da . Yarın almayı düşünüyorum bende 🥲 normalden fazla terliyo gibiyim de duş almak istiyorum artık ya🫠

Back
X