Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Bugün mayalamızın Opu günü değil mi 🥰 inşallah çok güzel haberler alır sonrasında

Amin Çok teşekkür 😍 ederim canımcım unutmamışsın bugün olucaktı ertelendi dün son kontrolü oldum gece ovitrelle vurduk bugün Pause yapıyoruz yarın sabah inşallah gideceğim 07:30 da orada hazır ol da bekleyeceğim Allahım yüzüme baksın inşallah Rabbim ol der ve olur Rabbime sığındım o herşeyin en güzelini bilendir 🤲🥹🫶❤️

Amin Çok teşekkür 😍 ederim canımcım unutmamışsın bugün olucaktı ertelendi dün son kontrolü oldum gece ovitrelle vurduk bugün Pause yapıyoruz yarın sabah inşallah gideceğim 07:30 da orada hazır ol da bekleyeceğim Allahım yüzüme baksın inşallah Rabbim ol der ve olur Rabbime sığındım o herşeyin en güzelini bilendir 🤲🥹🫶❤️
Hadi hayırlı haberlerini alalım inşallah canım benim dua edeceğim 🤲🫶

Kızlarım bugün çok aktif olamadım ev işlerini hallettim bir yandan robot 🤖 kızım bir yandan ben bitirdik çok şükür 😅 sanki savaşa gidiyorum 🫣 meraktan sabah hcg testi yaptım dedim hani kana karışmış mı 🤣 yapay da olsa çift çizgiyi görmek mükemmel 😻 dilerim gerçeğini görmek nasip olsun Amin Ecmain inşallah 🤲🥹👼🫶

Eklentiler

• IMG_7517.webp
    IMG_7517.webp
    78,9 KB · Görüntüleme: 32
Üst üste opu hangi durumda yapılıyor peki yumurta sayısı az olunca mı? Sürecin başındayım ben hiç bilmiyorum bu işleri😃
Evet canim yumurta sayisi az olursa sansi artirmak icin yapiliyor. yumurta havuzu deniyor. Bu ay 5 tane toplandi diyelim 3. Ve 5. Güne 2 tane embriyo kaldi diyelim. Diger ay yine 5 tane yumurta toplandı son güne 2 tane kalsa toplamda 4 embriyon oluyor. Yani birisi transferde tutmazsa geride embriyo kalmış oluyor.

Selam arkadaşlar ben 6 Nisan'da transfer oldum 27 tane Yumurtam alındı laboratuvarda hepsi test edildi en iyi 5 tane embriyom vardı 1-2 ay dinlendim ve 6 Nisan'da transfer oldum işte iki tane embriyo transfer ettiler şu an transfer günümü sayarsak 5 günüm ve dayanamadım test yaptım çok hafif silik bir çizgi var gölge gibi bu süreçte çok heyecanlıyım Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah hep dua ediyorum olmayanlara da versin çok heyecanlandığım için bugün test yaptım Sabah erkenden değil de öğlene doğru yaptım fotoğraf çektiğimde görünmüyor ama gözle görülebiliyor size var mıdır umutlanmalı mıyım böyle olup da teslim pozitif olan var mı? 🌸
Öncelikle transferiniz hayirli olsun rabbim pozitif sonuç almanizi nasip etsin 🤲🤲 transfer gününü saymiyoruz demisti dün doktorum. Sizinki aslinda suan 4. Gün oluyor. Size transfer edilen embriyo 5. Gün embriyosu ise erken sonuç alınıyor da 3. Gün embriyosu biraz daha geç aliniyor. erken gibi geldi bana ama siz bilirsiniz.

Canim mayalam hadi güzel haberlerini bekliyoruz 🥰🥰🤲🤲

Kızlarım bugün çok aktif olamadım ev işlerini hallettim bir yandan robot 🤖 kızım bir yandan ben bitirdik çok şükür 😅 sanki savaşa gidiyorum 🫣 meraktan sabah hcg testi yaptım dedim hani kana karışmış mı 🤣 yapay da olsa çift çizgiyi görmek mükemmel 😻 dilerim gerçeğini görmek nasip olsun Amin Ecmain inşallah 🤲🥹👼🫶
Kiz bu ne sen yoksaaaa 🐣🐣🐣 🤭🤭🤭

Back
X