- 4 Aralık 2024
- 5.185
- 5.709
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
- #10.641
Bugün mayalamızın Opu günü değil miinşallah çok güzel haberler alır sonrasında
Amin Çok teşekkür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün mayalamızın Opu günü değil miinşallah çok güzel haberler alır sonrasında
Çok güzel haberle geldim grip oldum daha doktorum yok ne yapacağımı bilmiorum
Canım çok geçmiş olsunÇok güzel haberle geldim grip oldum daha doktorum yok ne yapacağımı bilmiorum
Hadi hayırlı haberlerini alalım inşallah canım benim dua edeceğimAmin Çok teşekkürederim canımcım unutmamışsın bugün olucaktı ertelendi dün son kontrolü oldum gece ovitrelle vurduk bugün Pause yapıyoruz yarın sabah inşallah gideceğim 07:30 da orada hazır ol da bekleyeceğim Allahım yüzüme baksın inşallah Rabbim ol der ve olur Rabbime sığındım o herşeyin en güzelini bilendir
![]()
Hadi hayırlı haberlerini alalım inşallah canım benim dua edeceğim![]()
Korkmuyorum bacımsu Allaha emanet yapacak birşey yok bnm alerjik olabilir alerji ilacını kestim yaÇok geçmiş olsunbacımsu Allah şifa versin korkma hiçbirşeycik olmaz
![]()
Sağol btnm yarın gdcm aşkımCanım çok geçmiş olsun
Grip için normal bir doktorada danışa bilirsin bence, gebeliği söylersin ona göre bir şeyler söylerler
Kızlar karadut özü falan içebiliyor muyuz acaba
Evet canim yumurta sayisi az olursa sansi artirmak icin yapiliyor. yumurta havuzu deniyor. Bu ay 5 tane toplandi diyelim 3. Ve 5. Güne 2 tane embriyo kaldi diyelim. Diger ay yine 5 tane yumurta toplandı son güne 2 tane kalsa toplamda 4 embriyon oluyor. Yani birisi transferde tutmazsa geride embriyo kalmış oluyor.Üst üste opu hangi durumda yapılıyor peki yumurta sayısı az olunca mı? Sürecin başındayım ben hiç bilmiyorum bu işleri![]()
Bende hemşire söyleyince yapmayın onu bari içsem olmaz mı dedimKıyısından döndüm resmen![]()
Hay maşallahHay maşallah
Sağlıcakla gelsin minik mucize![]()
![]()
Öncelikle transferiniz hayirli olsun rabbim pozitif sonuç almanizi nasip etsinSelam arkadaşlar ben 6 Nisan'da transfer oldum 27 tane Yumurtam alındı laboratuvarda hepsi test edildi en iyi 5 tane embriyom vardı 1-2 ay dinlendim ve 6 Nisan'da transfer oldum işte iki tane embriyo transfer ettiler şu an transfer günümü sayarsak 5 günüm ve dayanamadım test yaptım çok hafif silik bir çizgi var gölge gibi bu süreçte çok heyecanlıyım Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah hep dua ediyorum olmayanlara da versin çok heyecanlandığım için bugün test yaptım Sabah erkenden değil de öğlene doğru yaptım fotoğraf çektiğimde görünmüyor ama gözle görülebiliyor size var mıdır umutlanmalı mıyım böyle olup da teslim pozitif olan var mı?![]()
Oooo çok geçmiş olsun kuzum yaÇok güzel haberle geldim grip oldum daha doktorum yok ne yapacağımı bilmiorum
Ahhh kardeş ahhh kim çekiyor bizim çektiğimiziOzaman burası tüp bebek Grubu değilde panik ataklı tüp bebek anne adayları Grubu olsun![]()
Canim mayalam hadi güzel haberlerini bekliyoruzAmin Çok teşekkürederim canımcım unutmamışsın bugün olucaktı ertelendi dün son kontrolü oldum gece ovitrelle vurduk bugün Pause yapıyoruz yarın sabah inşallah gideceğim 07:30 da orada hazır ol da bekleyeceğim Allahım yüzüme baksın inşallah Rabbim ol der ve olur Rabbime sığındım o herşeyin en güzelini bilendir
![]()
Kiz bu ne sen yoksaaaaKızlarım bugün çok aktif olamadım ev işlerini hallettim bir yandan robotkızım bir yandan ben bitirdik çok şükür
sanki savaşa gidiyorum
meraktan sabah hcg testi yaptım dedim hani kana karışmış mı
yapay da olsa çift çizgiyi görmek mükemmel
dilerim gerçeğini görmek nasip olsun Amin Ecmain inşallah
![]()