Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Selam arkadaşlar ben 6 Nisan'da transfer oldum 27 tane Yumurtam alındı laboratuvarda hepsi test edildi en iyi 5 tane embriyom vardı 1-2 ay dinlendim ve 6 Nisan'da transfer oldum işte iki tane embriyo transfer ettiler şu an transfer günümü sayarsak 5 günüm ve dayanamadım test yaptım çok hafif silik bir çizgi var gölge gibi bu süreçte çok heyecanlıyım Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah hep dua ediyorum olmayanlara da versin çok heyecanlandığım için bugün test yaptım Sabah erkenden değil de öğlene doğru yaptım fotoğraf çektiğimde görünmüyor ama gözle görülebiliyor size var mıdır umutlanmalı mıyım böyle olup da teslim pozitif olan var mı? 🌸
Daha çok erken olmasına rağmen silik çizgi görmüşsünüz maşallah 🧿 test markanız neydi?

Günaydın kızlarrrr gözümü açar açmaz e nabıza girdim 😂😂 ve sonucum 12. Gün 1251 ben şokkkk 😱😱😱 biz eşimle 8. Gün 190 çıkınca bu güne yani 12. Güne 750 800 normal diyorduk inşallah o kadar çıkar diye dua ediyorduk şok olduk 😍😍

Hay maşallah 🧿 Hay maşallah 🧿
Sağlıcakla gelsin minik mucize :emir_bebek: :anneadayı::KK37::halay::halay:

Günaydın kızlar transfer için adeti bekliyorum. Normalde doktorum korunamamı söylemişti ama 29ve30 martta kaçak oldu o günlerde ve birkaç gün sonrasında yumurtlama gibi şefaf akıntım oldu. İçime bir kurt düştü dün ve bugün test yaptım. Dün iki tane yaptım ama hiçbir şey çıkmadı bugünkü de sanki bir şeyler var gibi gölge gibi. Umutlanmıyorum öylesine yaptım. Buraya yükleyince kalite düşüyor biraz oyüzde foto ile oynadım. Gözle daha iyi görünüyor
Eki Görüntüle 3574114 Eki Görüntüle 3574115

İnşallah diyelim Rabbim mucizeni göndermiştir Amin 🤲🥰

Benim 3. Tüp bebek denemem.
1. Deneme kimyasal
2. Deneme dış gebelik oldu
Şimdi testler silik çıkıyor ve muhtemelen kimyasal olur diye korkuyorum. Şimdi kaset test ile denedim bakalım

Korkmayın canım her zaman aynı şeyler yaşanmaz Allah’ın izniyle inşallah dilerim minik mucizen sağlıcakla tutunmuştur sağlıcakla değerlerin katlansın inşallah Rabbim gönlüne göre versin inşallah kayıpların içinde çok geçmiş olsun 💐 Rabbim o günleri unuttturacak güzel günler göstersin inşallah Amin kalbini ferah tut 🤲🥰👼💕

Back
X