- 23 Ekim 2024
- 1.190
- 1.684
- 48
- Konu Sahibi mayala katar
- #10.621
Yok bizde hiç yok, tüp bebekte 1% ihtimal oluyormuş bölünmeTup bebekte bu olasılık oluyor mu yoksa sizin ailede mi ikiz geni vardı acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bizde hiç yok, tüp bebekte 1% ihtimal oluyormuş bölünmeTup bebekte bu olasılık oluyor mu yoksa sizin ailede mi ikiz geni vardı acaba
Ayy Allah razı olsun kuzum unutmaa biziiKopma kopma umut oluyorsun bize
![]()
Daha çok erken olmasına rağmen silik çizgi görmüşsünüz maşallahSelam arkadaşlar ben 6 Nisan'da transfer oldum 27 tane Yumurtam alındı laboratuvarda hepsi test edildi en iyi 5 tane embriyom vardı 1-2 ay dinlendim ve 6 Nisan'da transfer oldum işte iki tane embriyo transfer ettiler şu an transfer günümü sayarsak 5 günüm ve dayanamadım test yaptım çok hafif silik bir çizgi var gölge gibi bu süreçte çok heyecanlıyım Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah hep dua ediyorum olmayanlara da versin çok heyecanlandığım için bugün test yaptım Sabah erkenden değil de öğlene doğru yaptım fotoğraf çektiğimde görünmüyor ama gözle görülebiliyor size var mıdır umutlanmalı mıyım böyle olup da teslim pozitif olan var mı?![]()
Benim komşumda da oldu tüp bebekte. Tek yumurta ikizi gibi aynı oldu kızlarTup bebekte bu olasılık oluyor mu yoksa sizin ailede mi ikiz geni vardı acaba
Canım ilerlemeden bir an önce bir dr gitmelisin, sıkıntılı bir süreç ilaçta alamayacağın için, en azından onlar ne alabileceğini söylerler, çok geçmiş olsunÇok güzel haberle geldim grip oldum daha doktorum yok ne yapacağımı bilmiorum
First test hızlı gebelik testi HCG cnmDaha çok erken olmasına rağmen silik çizgi görmüşsünüz maşallahtest markanız neydi?
Hiç duymadım ama umarım güvenilirdirFirst test hızlı gebelik testi HCG cnm![]()
Teşekkür ederim cnm benim ama daha çok erken ben de transferde grip oldum sureklı öksürüp duruyordum kendimi tutmaya calıstım Allah'tan doktor um şurup ve hap verdi bir de sıcak su içtim iyi oldumHiç duymadım ama umarım güvenilirdirhayırlı uğurlu olsun şimdiden
![]()
Çok geçmiş olsunTeşekkür ederim cnm benim ama daha çok erken ben de transferde grip oldum sureklı öksürüp duruyordum kendimi tutmaya calıstım Allah'tan doktor um şurup ve hap verdi bir de sıcak su içtim iyi oldum
Aynen kuzum yarın sabah randevu alacam hemenCanım ilerlemeden bir an önce bir dr gitmelisin, sıkıntılı bir süreç ilaçta alamayacağın için, en azından onlar ne alabileceğini söylerler, çok geçmiş olsun![]()
Çok teşekkür ederim cnm benimÇok geçmiş olsun![]()
İyiydir iyidir hiç merak etme, drlar zarar verecek şeyleri yazmazlarÇok teşekkür ederim cnm beniminşallah bebiklerim iyidir yaaa
![]()
İnşallah cnm ya inşallahİyiydir iyidir hiç merak etme, drlar zarar verecek şeyleri yazmazlar![]()
Günaydın kızlarrrr gözümü açar açmaz e nabıza girdimve sonucum 12. Gün 1251 ben şokkkk
biz eşimle 8. Gün 190 çıkınca bu güne yani 12. Güne 750 800 normal diyorduk inşallah o kadar çıkar diye dua ediyorduk şok olduk
![]()
Günaydın kızlar transfer için adeti bekliyorum. Normalde doktorum korunamamı söylemişti ama 29ve30 martta kaçak oldu o günlerde ve birkaç gün sonrasında yumurtlama gibi şefaf akıntım oldu. İçime bir kurt düştü dün ve bugün test yaptım. Dün iki tane yaptım ama hiçbir şey çıkmadı bugünkü de sanki bir şeyler var gibi gölge gibi. Umutlanmıyorum öylesine yaptım. Buraya yükleyince kalite düşüyor biraz oyüzde foto ile oynadım. Gözle daha iyi görünüyor
Eki Görüntüle 3574114 Eki Görüntüle 3574115
Benim 3. Tüp bebek denemem.
1. Deneme kimyasal
2. Deneme dış gebelik oldu
Şimdi testler silik çıkıyor ve muhtemelen kimyasal olur diye korkuyorum. Şimdi kaset test ile denedim bakalım
Ozaman burası tüp bebek Grubu değilde panik ataklı tüp bebek anne adayları Grubu olsunBaşı ben çekiyorum kesinama çok şükür tam doktor oksapar yaziyordu bence gerek yok ya dedi sildi
ama hala iğneden korkuyorum
![]()
Canım benim teşekkür ederim❣
Ben gönderdim kuzum hepsi senin olsun