- Konu Sahibi mayala katar
- #10.541
Günaydın, 2-3 dk geçtikten sonra çıkıyorCanım günaydın bu çizgiler idrara batırır batırırmaz 1.çizgi gibi şak diye çıkıyor mu ekranda 2.çizgide yoksa aradan 2-3 dk geçtikten sonra mı beliriyor ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın, 2-3 dk geçtikten sonra çıkıyorCanım günaydın bu çizgiler idrara batırır batırırmaz 1.çizgi gibi şak diye çıkıyor mu ekranda 2.çizgide yoksa aradan 2-3 dk geçtikten sonra mı beliriyor ?
Testin üzerinde de belir bir süre beklemek gerektiği yazıyor aslında ama siz neden sormuştunuz çok merak ettimGünaydın, 2-3 dk geçtikten sonra çıkıyor
Benim 3. Tüp bebek denemem.Canım günaydın bu çizgiler idrara batırır batırırmaz 1.çizgi gibi şak diye çıkıyor mu ekranda 2.çizgide yoksa aradan 2-3 dk geçtikten sonra mı beliriyor ?
Opu ignelerinde bir sey yokmus ki bacimal benden de o kadar. göbeğimin sol tarafı morardı, özellikle kan sulandırıcı oksapar beni mahvediyo. bnm 2. denemem, aslında iğne konsunda tecrübeliyim hatta yumurta büyütürken gonalf falan assla morartmadım hemşireler şok oldu opu günü, ama transfer süreci iğneleri yine morarttı.
Olsun kötü yer yoktur artık benceBenim bulunduğum yerde bayağı bir uyguna geliyor ama laboratuvarları nasıl bilemiyorum tabi ilimizde sadece bir tane tüp bebek yeri var da
Var gibi duruyor canım baya. İnşallah seninle kalır korktuğun gibi olmazBenim 3. Tüp bebek denemem.
1. Deneme kimyasal
2. Deneme dış gebelik oldu
Şimdi testler silik çıkıyor ve muhtemelen kimyasal olur diye korkuyorum. Şimdi kaset test ile denedim bakalım
Yaaa çok iyi gözümüz aydınGünaydın kızlarrrr gözümü açar açmaz e nabıza girdimve sonucum 12. Gün 1251 ben şokkkk
biz eşimle 8. Gün 190 çıkınca bu güne yani 12. Güne 750 800 normal diyorduk inşallah o kadar çıkar diye dua ediyorduk şok olduk
![]()
Canimmmm çok sevindim çok tebrik ediyorum sabah sabah aldığım en güzel haber buGünaydın kızlarrrr gözümü açar açmaz e nabıza girdimve sonucum 12. Gün 1251 ben şokkkk
biz eşimle 8. Gün 190 çıkınca bu güne yani 12. Güne 750 800 normal diyorduk inşallah o kadar çıkar diye dua ediyorduk şok olduk
![]()
Kendim için sordum yanlış anlamayınTestin üzerinde de belir bir süre beklemek gerektiği yazıyor aslında ama siz neden sormuştunuz çok merak ettim![]()
Sizin durumunuz nedir? Sizde mi test yaptınız ?Kendim için sordum yanlış anlamayın
3 Nisan transfer oldum .5. Gün yani iki gün önce varla yok arası çizgi gördüm .hatta bir ara halissülasyon görüyorum herhalde dedim çünkü çizgi bir gözüküyordu gözüme derinde bir gözükmüyordu dayanamadım gittim kan verdim 3.78 çıktı beta .sonra 6. Ve 7. Gün sabah test yaptım evde silik çizgi var gibi ama 2 gün arasında sanki koyulaşma yokSizin durumunuz nedir? Sizde mi test yaptınız ?
Testiniz benim testimden daha mı silik ya da fotoğrafı var mı ? Taze transfer mi ? Kaçıncı gün embriyosu sizin ki ?3 Nisan transfer oldum .5. Gün yani iki gün önce varla yok arası çizgi gördüm .hatta bir ara halissülasyon görüyorum herhalde dedim çünkü çizgi bir gözüküyordu gözüme derinde bir gözükmüyordu dayanamadım gittim kan verdim 3.78 çıktı beta .sonra 6. Ve 7. Gün sabah test yaptım evde silik çizgi var gibi ama 2 gün arasında sanki koyulaşma yok![]()
Bu arada çok erken en az 8. Gün bence kan vermek için. Ben koyulaşma olacak mı kısmını görmek için 6. Gün test yapmaya başladım3 Nisan transfer oldum .5. Gün yani iki gün önce varla yok arası çizgi gördüm .hatta bir ara halissülasyon görüyorum herhalde dedim çünkü çizgi bir gözüküyordu gözüme derinde bir gözükmüyordu dayanamadım gittim kan verdim 3.78 çıktı beta .sonra 6. Ve 7. Gün sabah test yaptım evde silik çizgi var gibi ama 2 gün arasında sanki koyulaşma yok![]()
Evet daha silik evet biliyorum ben çok erken davrandım sabırsızlık ettim ama bugün 7. Günüm akşam iş çıkışı kan vereceğim artık bitsin bu belirsizlik istiyorumTestiniz benim testimden daha mı silik ya da fotoğrafı var mı ? Taze transfer mi ? Kaçıncı gün embriyosu sizin ki ?
Bence de mutlaka kan vermelisin. Ben 10. Gün kan vermek istiyorum daha önce erken verdim her 2 günde bir test istedi doktor. Gerçekten süreç zor. Allah yardımcımız olsunEvet daha silik evet biliyorum ben çok erken davrandım sabırsızlık ettim ama bugün 7. Günüm akşam iş çıkışı kan vereceğim artık bitsin bu belirsizlik istiyorum
Amin inşaallah sizin tek embriyo mu transfer edildiBence de mutlaka kan vermelisin. Ben 10. Gün kan vermek istiyorum daha önce erken verdim her 2 günde bir test istedi doktor. Gerçekten süreç zor. Allah yardımcımız olsun![]()
Benim embriyolar genetik teste gitti oradan gelen sağlıklı 5. Gün 2 adet transfer edildiAmin inşaallah sizin tek embriyo mu transfer edildi
Benim de gitti bu arada Burdan atamadım fotoğrafı nedense olmadı mesaj olarak attım bakar mısınBenim embriyolar genetik teste gitti oradan gelen sağlıklı 5. Gün 2 adet transfer edildi
Silik çıkınca mı kimyasal oluyor peki neden öyle düşünüyorsunuz inşaallah öyle olmaz içinizi ferah tutunBenim 3. Tüp bebek denemem.
1. Deneme kimyasal
2. Deneme dış gebelik oldu
Şimdi testler silik çıkıyor ve muhtemelen kimyasal olur diye korkuyorum. Şimdi kaset test ile denedim bakalım