Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Günaydın kızlar transfer için adeti bekliyorum. Normalde doktorum korunamamı söylemişti ama 29ve30 martta kaçak oldu o günlerde ve birkaç gün sonrasında yumurtlama gibi şefaf akıntım oldu. İçime bir kurt düştü dün ve bugün test yaptım. Dün iki tane yaptım ama hiçbir şey çıkmadı bugünkü de sanki bir şeyler var gibi gölge gibi. Umutlanmıyorum öylesine yaptım. Buraya yükleyince kalite düşüyor biraz oyüzde foto ile oynadım. Gözle daha iyi görünüyor
IMG_7694.webp
IMG_7693.webp

Canım günaydın bu çizgiler idrara batırır batırırmaz 1.çizgi gibi şak diye çıkıyor mu ekranda 2.çizgide yoksa aradan 2-3 dk geçtikten sonra mı beliriyor ?
Benim 3. Tüp bebek denemem.
1. Deneme kimyasal
2. Deneme dış gebelik oldu
Şimdi testler silik çıkıyor ve muhtemelen kimyasal olur diye korkuyorum. Şimdi kaset test ile denedim bakalım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    90,6 KB · Görüntüleme: 36
  • image.webp
    image.webp
    87 KB · Görüntüleme: 37
al benden de o kadar. göbeğimin sol tarafı morardı, özellikle kan sulandırıcı oksapar beni mahvediyo. bnm 2. denemem, aslında iğne konsunda tecrübeliyim hatta yumurta büyütürken gonalf falan assla morartmadım hemşireler şok oldu opu günü, ama transfer süreci iğneleri yine morarttı.
Opu ignelerinde bir sey yokmus ki bacim😂Bende de kan sulandirici eklenene kadar her şey iyiydi. Yani morarma geçtim sertlestigi için yapacak yer azaldı iyice yeni bir göbek lazim😂😂

Günaydın kızlarrrr gözümü açar açmaz e nabıza girdim 😂😂 ve sonucum 12. Gün 1251 ben şokkkk 😱😱😱 biz eşimle 8. Gün 190 çıkınca bu güne yani 12. Güne 750 800 normal diyorduk inşallah o kadar çıkar diye dua ediyorduk şok olduk 😍😍
Canimmmm çok sevindim çok tebrik ediyorum sabah sabah aldığım en güzel haber bu 🥰🥰🥰 Rabbim keseyi görmeyi de kalp atimini duymayi da veeee kucağına almayı da nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲 bize de dua et güzel hamişim 🥰🥰🤲🤲🤲

Sizin durumunuz nedir? Sizde mi test yaptınız ?
3 Nisan transfer oldum .5. Gün yani iki gün önce varla yok arası çizgi gördüm .hatta bir ara halissülasyon görüyorum herhalde dedim çünkü çizgi bir gözüküyordu gözüme derinde bir gözükmüyordu dayanamadım gittim kan verdim 3.78 çıktı beta .sonra 6. Ve 7. Gün sabah test yaptım evde silik çizgi var gibi ama 2 gün arasında sanki koyulaşma yok 😞

3 Nisan transfer oldum .5. Gün yani iki gün önce varla yok arası çizgi gördüm .hatta bir ara halissülasyon görüyorum herhalde dedim çünkü çizgi bir gözüküyordu gözüme derinde bir gözükmüyordu dayanamadım gittim kan verdim 3.78 çıktı beta .sonra 6. Ve 7. Gün sabah test yaptım evde silik çizgi var gibi ama 2 gün arasında sanki koyulaşma yok 😞
Testiniz benim testimden daha mı silik ya da fotoğrafı var mı ? Taze transfer mi ? Kaçıncı gün embriyosu sizin ki ?

Bu arada çok erken en az 8. Gün bence kan vermek için. Ben koyulaşma olacak mı kısmını görmek için 6. Gün test yapmaya başladım

Testiniz benim testimden daha mı silik ya da fotoğrafı var mı ? Taze transfer mi ? Kaçıncı gün embriyosu sizin ki ?
Evet daha silik evet biliyorum ben çok erken davrandım sabırsızlık ettim ama bugün 7. Günüm akşam iş çıkışı kan vereceğim artık bitsin bu belirsizlik istiyorum

Evet daha silik evet biliyorum ben çok erken davrandım sabırsızlık ettim ama bugün 7. Günüm akşam iş çıkışı kan vereceğim artık bitsin bu belirsizlik istiyorum
Bence de mutlaka kan vermelisin. Ben 10. Gün kan vermek istiyorum daha önce erken verdim her 2 günde bir test istedi doktor. Gerçekten süreç zor. Allah yardımcımız olsun 🥺🙏💚

Benim 3. Tüp bebek denemem.
1. Deneme kimyasal
2. Deneme dış gebelik oldu
Şimdi testler silik çıkıyor ve muhtemelen kimyasal olur diye korkuyorum. Şimdi kaset test ile denedim bakalım
Silik çıkınca mı kimyasal oluyor peki neden öyle düşünüyorsunuz inşaallah öyle olmaz içinizi ferah tutun

Back
X