Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar benim bugün transfer hariç 5. Günümdü 3 Nisan da 5. Gün embriyosu transfer edildi erken gebelikte derinde çok silik kırmızı ikinci çizgi gördüm gibi oldu dayanamadım kan verdim 3.78 çıktı sizce yükselmeye mi başlamış oluyor Of ya çok erken yaptım biliyorum dayanamadım asla zaman geçmiyor her an aklımda acaba ne oldu diye
Canım benimde 3 Nisanda oldu transferim şu an bişey demek için çok erken tutunmaya başlamış olabilir ama çok başı sabretmen lazım biraz daha🥺

Her doktorun tedavi şekli değişik demek ki 🤔🤔 olsun canım fazla birşey kalmadı sonuçta bu günler de geçecek az daha sabır 🤲🤲
Sende heyecan tavan tabi ne gece uyumussun ne gündüz 😊 yada hastaneye mi yola ciktin. Söyle narkozu biraz fazla versinler bı dinlen bari uyu😅 rabbim gönlündekini hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin🙏 sıkı sıkı tutunsun bırakmasın ins.🤲🌸

Ayy kızlar kesemizi yolk kesemizide gördüm çok şükür rabbime kanamam car diye dua istemiştim sizden allah razı olsun hepinizden burda bitirimizi tanımadan sadece derdimiz bir diye hepiniz bana güzel kalbinizden güzel dileklerinizi ilettiniz 12 yıllık özlem galiba bitiyo miniğim 22 sinde kalp atışı için gidicez idrara çok sıkışıktım sizde benim gibi çok tutmayın alttan muane etçek diye 😂🥰🤍

Eklentiler

• 97745FF2-2182-4B9A-8A82-4067ED95B359.webp
    97745FF2-2182-4B9A-8A82-4067ED95B359.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar selamlar, 2 Nisan tarihinde dondurulmuş ve genetikten sağlıklı gelen 5. Gün çift embriyo transferi yapıldı. 6. Ve 7. Gün erken gebelik testi yaptım inanılmaz silik çıktı, sizlerde bakabilir misiniz ?

Eklentiler

• IMG_1219.webp
    IMG_1219.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_1228.webp
    IMG_1228.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar selamlar, 2 Nisan tarihinde dondurulmuş ve genetikten sağlıklı gelen 5. Gün çift embriyo transferi yapıldı. 6. Ve 7. Gün erken gebelik testi yaptım inanılmaz silik çıktı, sizlerde bakabilir misiniz ?
Merhabalar canım eğer test yalancı pozitif veren test değilse hamilesin 🤍🙏🏻 bende 5 günü yapmıştım hatta daha silik çıkmıştı 7 günde kaset kaset yaptıştım

Bursa pembe mavi canım hastanenin ismi çok berbat dalga geçer gibi davranıyorlardı benim umudumla oynadılar doktor her iki defasında tutmaması için neden yok diyordu ve ikinci tedavi sırasında hastaneden ayrılmış bizim haberimiz yok gidiyoruz elimize kâğıt tutuşturuyorlar danışman sen düşün yani biz negatifi danışmandan alıyoruz hatta almıyoruz kâğıdı elimize verip gönderiyorlar
Çok üzüldüm canım ama olsun şu an bebişlerine kavuştun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🙏🏼 ben de eurofertil gerçek aydına gidiyorum hatta bugün kontrolüm var yoldayım 🩷

Yalancı pozitiflik veren testte mi var 😨 inşallah öyle değildir, ben sadece biraz daha koyu çıkar diye düşündüm ama iki teste çok aynı geldi bana

Amin canım inşallah🙏🏼🥰 İnşallah güzel güzel büyümüşlerdir yumurtaların🙏🏼 🥰
Canım inşallah amin. Ömrümün en uzun yolunu gidiyorum gibi. Bir saat sonra randevum🥹. Bilinmezlik kaygılandırıyor ama Allah büyük,. İnşallah Rabbim hem benim,hem tüm kızkardeşlerimin duasını sağlıklı kucagına verir.🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🥰

Güzel haberlerini bekliyorum arkadaşım ben senden olumlu pozitif bekliyorum inşallah Rabbimde izniyle olucak 🤲🏻🙏🏻 evde test yaptın mı hiç
Ya canım benim amin amin öyle çok istiyorum ki 🥹
Yok yapmadım yapmayacağımda 15inde direkt kan vericem öncesinde bakıp moral bozmak yada ümitlenmek istemiyorum

Back
X