Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar rahim duvarı kalınlığım 6.8 mm çıktı doktor 2 gün sonra tekrar çağırdı. Aslında bugün transfer tarihi belirleyecektik. Sizde de böyle oldu mu? Beklediğimiz tarihte istediğimiz kalınlığa ulaşamadı, bugün tarih almaya hazırlamıştım kendimi biraz moralim bozuldu. Pazartesi 8 mm üstüne çıkar mı acaba
Orjinal nar suyu icin cok guzel kalinlastiriyor. Benim ilk gittigimde 7,5 falandi nar suyu ictim 3 gun sonra gittim cok guzel kalinlasmis dedi dr hemen hemen 9 olmuş

Orjinal nar suyu icin cok guzel kalinlastiriyor. Benim ilk gittigimde 7,5 falandi nar suyu ictim 3 gun sonra gittim cok guzel kalinlasmis dedi dr hemen hemen 9 olmuş
Aslında 2 günde 1 gibi nar suyu içiyordum ama bugünden itibaren her gün içeyim o zaman. Doktor da moralimi bozmamak için güzel gidiyor dedi ama geçen sefer cumartesi transfer tarihi belirleyeceğiz demişti, bugün de 2 gün sonraya attı. Hayırlısı olsun artık.

Aslında 2 günde 1 gibi nar suyu içiyordum ama bugünden itibaren her gün içeyim o zaman. Doktor da moralimi bozmamak için güzel gidiyor dedi ama geçen sefer cumartesi transfer tarihi belirleyeceğiz demişti, bugün de 2 gün sonraya attı. Hayırlısı olsun artık.

Amin inşallah kabak çekirdeği ve yaban mersini de yemeni tavsiye ederim şifa olsun inşallah pazartesi günü güzel haberler alırsın inşallah Amin 🤲❤️

Bilmiyorum ama bant falan da veriliyormuş rahim kalınlaşmasında sorun olanlarda burada bir arkadaşın o yüzden geçen ay iptal oldu ikosan ikosan çok şükür şimdi ancak transfer tarihi alabildi darısı senin başına inşallah Amin 🤲🥲
Evet ben bant da kullanıyorum ama şuan bant yok piyasada bende bulamıyorum kullanmaya devam etmem gerekiyor ama transfer gününe kadar bandım var sadece 😂

Hayır canım hiçbir şey vermedi kalınlaşması için, estrofeme devam dedi bir de kan verdim hormonlara bakılacakmış. Rahim duvarının kalınlaşması için veriyorlar mı bir ilaç?
Balım benim rahim 7.5 mm kadar kalınlaşıp 13. Gün yeniden 4.5 gerilediği için transfer iptal olmuştu sadece günde 3 estrofem ve kan sulandırıcı hap kullanıyordum birde Multivitamin birde tiroid ilacı. Neyse iptal oldu 1.5 ay kadar ara vermiş oldum şimdide yeniden transfer hazırlığına başladık yine günde 3 estrofem verdi bu sefer ekstra bant yapıştırdı climera Ford diye ama piyasada yok şuan bu benimde son 1 bandım kaldı ve yenisini bulamadım maalesef. 24 nisana transfer tarihi verdi ama ben bu ay farklı olarak neler yaptım seninla paylaşayım. Her gün mutlaka ceviz badem ve avakado yedim. Her gün nar suyu içtim bazen 1 bardak bazen 2 bardak . Kabak çekirdeği yedim. Hurma yedim. İshal olmamaya çalış bu süreçte özellikle ishal gibi durumlar emilim bozuklukları incelmeye sebep oluyor çünkü ilaç işe yaramıyormuş atılıyormuş.

Kizlar marhaba sonucum negatif. 5.8 yetmemiş gibi 0.9 düşmüş hemşire ilaçları keselim dedi. Hem sinav stresi hem bu biraz fazla geldi. İlerleyen saatlerde yine yazarim biraz kendime gelmem lazim 😰😰
Canım çok üzüldüm diyecek bişey yok teselli edicek bi cümle de yok hepimiz biliyoruz bu üzüntüyü Rabbim kalbine ferahlık versin 🙏

Hiç zannetmiyorum kuzum bir tane 3. gün dondurulmuş embriyom kaldı işte. Onun için de umudum yok. Baştan aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Canım 3. Gün embriyoları da sağlıklı olup ilerleyebilir🙏ins. Rabbim bidaha aynı şeyleri yasatmadan sana sağlıklı bir evlat nasip eder🤲 🌸

Kızlar bir şey soracam benim transfer sonrası kan testim negatif çıktı . Adet oldum ve inanılmaz sancılı geçiyor bebek bu şekilde sancılı mı düşer inanılmaz belim ve kasiklarimda ağrı var pihtili sekildi kusura bakmayın biraz belirttim 😣

Kızlar bir şey soracam benim transfer sonrası kan testim negatif çıktı . Adet oldum ve inanılmaz sancılı geçiyor bebek bu şekilde sancılı mı düşer inanılmaz belim ve kasiklarimda ağrı var pihtili sekildi kusura bakmayın biraz belirttim 😣

Evet canım çünkü rahim çok kalınlaşıyor kullandığın ilaçlar vs derken hem çok yoğun hem çok acılı geçer sana geçen gün dedim korkma hepsi normal diye benim negatif sonrası 14 gün sürmüştü kanamam

Kızlar embriyolarımın hiçbiri 5. günde blastokist evresine ulaşmamış. Yarın 6. gün yarını beklicekler eğer gelişmezse imha edicekler. Sadece bir adet dondurulmuş 3. gün embriyom kalmış. Moralim çok bozuk
Bozma moralini benim 11 yumurta toplandı 9 u döllendi gelişimleri yavaştı umudumu kesmiştim sadece 1 tanesi 6. Günde ulaştı blastokist seviyesine. Gebelik elde edilebilir dendi bende merakla heyecanla bekliyorum umarım senin de bu şekilde olur bi tane bile olsa yetiyor insana❤️

Back
X