Sıcak havada olan yağmur gerçekten daha fena oluyor , düğün salonun da olacak klimaları açtıracağım Aralık ortasındayız İstanbul'da güneşli bir hava var bu sene şubat ayının başında kar var dı mart 25 de falan çok soğuk olmaz diye düşünmüştümşubatta evlendim bundan 8 sene önce hava günlük güneşlikti ama soğuktu tabi yağmur olmadıkça problem olmaz yazın yağmur yağsa daha fena düşünsene sağanak of çok kötü
açık havada mı olacak ist da mısın hangi şehir o önemli
soğukluktan ziyade ben yağmur yağmasını istemezdim artık martta bile havalar baya ısınıyor hiç belli olmuyor bu işler bu yılın şubat ayında ben montsuz gezdiğimi biliyorum ama sonra ne oldu kar yağdı :)
Kır düğünü düşünüyorduk haziran başı risk alamadık gerçekten güvenilmiyor İstanbul havasına :))Valla istanbulun havasına güvenilmez,haziran ortasında sağanak yağmurla üstelik 18 derece havada evlendim :)
Ne kadar güzel olmuş Allah yardım etmiş gerçekten şubat ayında öyle hava Allah Mutlu etsinSubatta nisan yapmistik ve sansimiza yazdan kalma gunesli bir gunde olmustu. Dis mekan cekimlerimiz vs her sey sorunsuz gecmisti. Baya bir dua etmistim cunku bir gun oncesinde bile cok yagmur yagmisti.
Ne kadar güzel olmuş Allah yardım etmiş gerçekten şubat ayında öyle hava Allah Mutlu etsin
O tarihlerde nişan düğün yapan vardır bana da fikir olsun diye sordum :)) zaten yorumlardan sonra 3 nisan da yapmaya karar verdim gibiiiii düğün salonları da 2500 olan yer marttan sonra direk 3500 tl ye çıkıyor o yüzden indirimleri de değerlendirmek istemiştim :)Kiz biz meteoroloji miyiz
Saka bi yana Mart kapidan baktirir kazma kurek yaktirir demisler. Ben buyuklerin sozunden cikmayan biri oldugumdan mutevellit martta yapmazdim. Bence nisan daha mantikli.
O tarihlerde nişan düğün yapan vardır bana da fikir olsun diye sordum :)) zaten yorumlardan sonra 3 nisan da yapmaya karar verdim gibiiiii düğün salonları da 2500 olan yer marttan sonra direk 3500 tl ye çıkıyor o yüzden indirimleri de değerlendirmek istemiştim :)
Merhaba .. Mart 15 den sonra nişan yapmayı düşünüyoruz eylül sonu düğün olacak daha önce bu tarihlerde nişan ya da düğün yapan var mı ?? Düğün salonunda olacak nişan ama çok soğuk bir havada yapmak da istemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var şehir İstanbul bu arada .. Telefondan yazıyorum yazım yanlışlarım olabilir kusura bakmayın lütfen
Bende öyle düşünmüştüm işte :)) 8 yıl dolacak 4 nisan da çok beklemek te istemiyoruz artıkYuh firsatci millet ya. Hemen 1000 lira mi yuklemisler ustune. Ha 3 nisan ha 20li martlar, cok degismez bence. Ben nisan derken soyle 20li nisanlardan bahsetmistim. Bence 3 nisanla cok fark olmaz 20li martlarda yapin, artan 1000 lirayi balayina eklersiniz
Katılıyorum benim nişanım aralıkta olmuştu. Keyfin yerindeyse gerisi teferruatbız ekımde yaptık dugunu Kına gecesınde de cok fena yagmur vardı... Yine gelen geldi..
Esımın bı yakını dugunu agustos ta yapmıstı sıcaktan bayılmıstık.. Her tarıhte benzer aksılıkler cıkabılır..
önemli olan SİZİN HAVANIZ YERİNDE OLSUN!!
Bende yaz düğünlerini sevmiyorum hava aşırı sıcak oluyor gerçekten ne saç ne makyaj kalıyor önceden fotoğrafçılık yapmışlığım var dış çekimlerde sıcaktan kıpkırmızı oluyorduk artık o Zaman'lar düşünürdüm biz tişörtle böyleyiz gelinlik le düşünemiyorum diye nisan başı eylül sonu uygun olacak gibiKişiden kişiye değişir bu durum, açıkçası ben yazın her düğüne giderken sinir içinde gidiyorum. Bu sıcakta b.k var evleniyorsunuz, terden ne saç ne makyaj dayanıyor diye. Hatta bu sene çok sıcak olduğu için sırf 2 düğüne gitmedim, evlerine ziyarete gittim daha sonra. Kız kardeşim şuan evlilik aşamasında "yazın düğün yaparsan gelmem bak" bile dedim yani.
Ben de sırf bu yüzden 21 Aralık'ta evlendim. Hava günlük güneşlikti, soğuktu ama gelinlikle açık hava çekimi bile yapmıştık. Baya öyle straplez gelinlik ile :) Gelmek isteyen her koşulda gelir bence.
Eylül sonu iyi bir ay diye düşünmüştük abimin düğünü kasım 15 de oldu hava baya sıcaktı günlük güneşlik ti .. Birde okullar kapandıktan sonra herkes tatile , köye vs gidiyor çoğu yakınımız İstanbul'da olmuyor bir de güneşe alerjim var çok sıcak bir havada gelinlikle dış mekan çekiminde bayılma olanağım yüksek :)Benimde düğünüm kasım aralık gibi olacaktı ama hiçbir zaman kış gelini olmak istemedim nisanın sonunda baharda evlendim.sizin ki nişan sonuçta fazla önemsemeyebilirsiniz ama düğününüzü hem siz hem davetliler açısından daha iyi bir aya getirebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?