Nişan Mart ortasında nişan yapıcam hava çok mu soğuk olur ?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Sıcak havada olan yağmur gerçekten daha fena oluyor , düğün salonun da olacak klimaları açtıracağım Aralık ortasındayız İstanbul'da güneşli bir hava var bu sene şubat ayının başında kar var dı mart 25 de falan çok soğuk olmaz diye düşünmüştüm

Subatta nisan yapmistik ve sansimiza yazdan kalma gunesli bir gunde olmustu. Dis mekan cekimlerimiz vs her sey sorunsuz gecmisti. Baya bir dua etmistim cunku bir gun oncesinde bile cok yagmur yagmisti.

Subatta nisan yapmistik ve sansimiza yazdan kalma gunesli bir gunde olmustu. Dis mekan cekimlerimiz vs her sey sorunsuz gecmisti. Baya bir dua etmistim cunku bir gun oncesinde bile cok yagmur yagmisti.
Ne kadar güzel olmuş Allah yardım etmiş gerçekten şubat ayında öyle hava Allah Mutlu etsin

Kapalı mekan seçersen, ortam iyiyse ısıtma vs. sorun olmaz. Nişan sonuçta.
Açık mekan foto çekimi düşünüyorsan yapamazsın, kapalı mekan sorun değilse neden olmasın.

Kiz biz meteoroloji miyiz

Saka bi yana Mart kapidan baktirir kazma kurek yaktirir demisler. Ben buyuklerin sozunden cikmayan biri oldugumdan mutevellit martta yapmazdim. Bence nisan daha mantikli.

Kiz biz meteoroloji miyiz

Saka bi yana Mart kapidan baktirir kazma kurek yaktirir demisler. Ben buyuklerin sozunden cikmayan biri oldugumdan mutevellit martta yapmazdim. Bence nisan daha mantikli.
O tarihlerde nişan düğün yapan vardır bana da fikir olsun diye sordum :)) zaten yorumlardan sonra 3 nisan da yapmaya karar verdim gibiiiii düğün salonları da 2500 olan yer marttan sonra direk 3500 tl ye çıkıyor o yüzden indirimleri de değerlendirmek istemiştim :)

Yuh firsatci millet ya. Hemen 1000 lira mi yuklemisler ustune. Ha 3 nisan ha 20li martlar, cok degismez bence. Ben nisan derken soyle 20li nisanlardan bahsetmistim. Bence 3 nisanla cok fark olmaz 20li martlarda yapin, artan 1000 lirayi balayina eklersiniz

Kişiden kişiye değişir bu durum, açıkçası ben yazın her düğüne giderken sinir içinde gidiyorum. Bu sıcakta b.k var evleniyorsunuz, terden ne saç ne makyaj dayanıyor diye. Hatta bu sene çok sıcak olduğu için sırf 2 düğüne gitmedim, evlerine ziyarete gittim daha sonra. Kız kardeşim şuan evlilik aşamasında "yazın düğün yaparsan gelmem bak" bile dedim yani.

Ben de sırf bu yüzden 21 Aralık'ta evlendim. Hava günlük güneşlikti, soğuktu ama gelinlikle açık hava çekimi bile yapmıştık. Baya öyle straplez gelinlik ile :) Gelmek isteyen her koşulda gelir bence.

Bende öyle düşünmüştüm işte :)) 8 yıl dolacak 4 nisan da çok beklemek te istemiyoruz artık

Katılıyorum benim nişanım aralıkta olmuştu. Keyfin yerindeyse gerisi teferruat

Bende yaz düğünlerini sevmiyorum hava aşırı sıcak oluyor gerçekten ne saç ne makyaj kalıyor önceden fotoğrafçılık yapmışlığım var dış çekimlerde sıcaktan kıpkırmızı oluyorduk artık o Zaman'lar düşünürdüm biz tişörtle böyleyiz gelinlik le düşünemiyorum diye nisan başı eylül sonu uygun olacak gibi

Biz Ağustos nişan ertesi sene haziran da düğün yapmıştık

sıcak havayı severim ve rahat geçmişti

mümkünse nişanı nisan yapın ılık olur en azından

Benimde düğünüm kasım aralık gibi olacaktı ama hiçbir zaman kış gelini olmak istemedim nisanın sonunda baharda evlendim. sizin ki nişan sonuçta fazla önemsemeyebilirsiniz ama düğününüzü hem siz hem davetliler açısından daha iyi bir aya getirebilirsiniz

Eylül sonu iyi bir ay diye düşünmüştük abimin düğünü kasım 15 de oldu hava baya sıcaktı günlük güneşlik ti .. Birde okullar kapandıktan sonra herkes tatile , köye vs gidiyor çoğu yakınımız İstanbul'da olmuyor bir de güneşe alerjim var çok sıcak bir havada gelinlikle dış mekan çekiminde bayılma olanağım yüksek :)

Hayırlı olsun canım.Çok çok mutlu olun inşallah.
Ben de istanbuldayım.21 martta nişanlandık.Kapalı alanda olduktan sonra nişan esnasında sıkıntı olmaz.Benim nişanımda hava da güzeldi.Yağmur yoktu ama artık mevsimlere güven olmuyor.Görümcem ağustosta evlendi şakır şakır yapmur yağdı.Bir arkadaşım şubatta evlendi hava kupkuruydu:)

Tarih mart olacaksa tedarikli olursan sorunsuz atlatırsın bence.Bir de önemli olan senin keyif alman.Çok güEl günler ve hepsi anı.Farzet ki planların tutmadı.Torunlarına benim nişanımda da başımıza neler geldi diye anlatmak keyifli olmaz mı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…