Nişan Mart ortasında nişan yapıcam hava çok mu soğuk olur ?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

comely_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
769
87
53
31
Merhaba .. Mart 15 den sonra nişan yapmayı düşünüyoruz eylül sonu düğün olacak daha önce bu tarihlerde nişan ya da düğün yapan var mı ?? Düğün salonunda olacak nişan ama çok soğuk bir havada yapmak da istemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var şehir İstanbul bu arada .. Telefondan yazıyorum yazım yanlışlarım olabilir kusura bakmayın lütfen

Son düzenleme:
Buyuk risk.
1 ay sonraya atin olmaz mi?
Düğünle nişan arasını biraz açalım dedik mart 25 de falan yapsam çok mu soğuk olur bilemiyorum ki bu sene Nasıl dı hatırlamıyorum da insanlara eziyet haline dönüşmesin gelmek gitmek

Düğünle nişan arasını biraz açalım dedik mart 25 de falan yapsam çok mu soğuk olur bilemiyorum ki bu sene Nasıl dı hatırlamıyorum da insanlara eziyet haline dönüşmesin gelmek gitmek
Anneannemin bi ogudu var "Martta nisan yapma totomuzu usutmeyelim" diye.
Bilemedim konu sahibi. Hava cok soguk yahmurlu yagisli olmasi cok buyuk ihtimal. Gelecek kisi sayisi ne kadar sevilirseniz sevilin o populer replikteki gibi " hava durumuna baglidir"
Dugunle nisan arasi kisa olsun. Beraberliginizi ha sozlu ha nisanli adi altinda yasamissinix ne farkeder?
Anneannemin ogudunu yabana atmayin derim. Hayirli huzurlu yuva nasip etsin rabbim size.

Yani bulunduğunuz şehre göre sıcaklık çok değişiyor .
Şehir belirtirseniz daha iyi yorumlar gelebilir diye düşünüyorum.

bız ekımde yaptık dugunu Kına gecesınde de cok fena yagmur vardı... Yine gelen geldi..

Esımın bı yakını dugunu agustos ta yapmıstı sıcaktan bayılmıstık.. Her tarıhte benzer aksılıkler cıkabılır..

önemli olan SİZİN HAVANIZ YERİNDE OLSUN!!

Ben subatta kar kis acayip bi sogukta evlendim gelinligim filan camur olmustu hemde salon guya sicakti 1 ay hasta olmustum davetlilede usumustu eger oyle olmasi gerekiyosa olur bir sekilde ama imkaan varsa dugunu agustosta filan yapsan daha cok keyf alirsin nisan onemli degilde dugun guzel olmali bence

şubatta nişan yaptım, sonra bir hafta sesim kısıldı, kimseyle konuşamadım.

düğün salonları ciddi soğuk oluyor ama bazı düğün salonlarında ufolar var mutlaka konuşun zira bir düğünden sonra herkes hasta olmuştu...

Arkadaşım marrta nişan yapmıştı ya 15ydi ya da 27siydi sanırım aklımda öyle kalmış ama biz çok üşümüştük dışarda olmuştu onun nişanı. Seninki salonda olacakmış çok etkilemez bence

1 aydan birşey kaybetmezsiniz bence,insan bir kere yapıyor böyle şeyleri ağzının tadı bozulmasın sonra gelen olmadı diyede takarsınız kafaya,
en azından nisanda olsun hava ılık olur..

şubatta evlendim bundan 8 sene önce hava günlük güneşlikti ama soğuktu tabi yağmur olmadıkça problem olmaz yazın yağmur yağsa daha fena düşünsene sağanak of çok kötü

açık havada mı olacak ist da mısın hangi şehir o önemli

soğukluktan ziyade ben yağmur yağmasını istemezdim artık martta bile havalar baya ısınıyor hiç belli olmuyor bu işler bu yılın şubat ayında ben montsuz gezdiğimi biliyorum ama sonra ne oldu kar yağdı :)

Valla istanbulun havasına güvenilmez,haziran ortasında sağanak yağmurla üstelik 18 derece havada evlendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…