Düğünle nişan arasını biraz açalım dedikBuyuk risk.
1 ay sonraya atin olmaz mi?
Anneannemin bi ogudu var "Martta nisan yapma totomuzu usutmeyelimDüğünle nişan arasını biraz açalım dedikmart 25 de falan yapsam çok mu soğuk olur bilemiyorum ki bu sene Nasıl dı hatırlamıyorum da insanlara eziyet haline dönüşmesin gelmek gitmek
Ben subatta kar kis acayip bi sogukta evlendim gelinligim filan camur olmustu hemde salon guya sicakti 1 ay hasta olmustum davetlilede usumustu eger oyle olmasi gerekiyosa olur bir sekilde ama imkaan varsa dugunu agustosta filan yapsan daha cok keyf alirsin nisan onemli degilde dugun guzel olmali benceMerhaba .. Mart 15 den sonra nişan yapmayı düşünüyoruz eylül sonu düğün olacak daha önce bu tarihlerde nişan ya da düğün yapan var mı ?? Düğün salonunda olacak nişan ama çok soğuk bir havada yapmak da istemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var .. Telefondan yazıyorum yazım yanlışlarım olabilir kusura bakmayın lütfen
Ben subatta kar kis acayip bi sogukta evlendim gelinligim filan camur olmustu hemde salon guya sicakti 1 ay hasta olmustum davetlilede usumustu eger oyle olmasi gerekiyosa olur bir sekilde ama imkaan varsa dugunu agustosta filan yapsan daha cok keyf alirsin nisan onemli degilde dugun guzel olmali bence
İstanbuldayımYani bulunduğunuz şehre göre sıcaklık çok değişiyor .
Şehir belirtirseniz daha iyi yorumlar gelebilir diye düşünüyorum.
Merhaba .. Mart 15 den sonra nişan yapmayı düşünüyoruz eylül sonu düğün olacak daha önce bu tarihlerde nişan ya da düğün yapan var mı ?? Düğün salonunda olacak nişan ama çok soğuk bir havada yapmak da istemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var şehir İstanbul bu arada .. Telefondan yazıyorum yazım yanlışlarım olabilir kusura bakmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?