mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

hehehehee kız bnimkide aşeriyo sürekli bişiyler istiyo benden annemden kendi teyzesinden ohhh hamilesin diyo herkes ona (((hoş ben istettiğimni düşünüyolar)))

yok anam ya...var işte bu kızda bebiş...bal gibide silik milik testi çıkmış işte...bizle kafa buluyo bu gacı..inanmayın siz ona....hamiş işte..

Ay bu sabah beni sinir etti kahvaltıda zaten sitresliyim kalktım ağladım...Önceden olsa kalkar arkamdan gelir yanıma ağlamamı istemezdi...Sinirim geçince gittim mutfağa bir baktım ekmeği yarıdan kesmiş ne varsa doldurmuş içine yiyor aman allah ım dedim iştahıda açıldı...

yok anam ya...var işte bu kızda bebiş...bal gibide silik milik testi çıkmış işte...bizle kafa buluyo bu gacı..inanmayın siz ona....hamiş işte..

yaa nazo hani dün itiraf etmiştin....mayıs diye.
size diyom ben hamile değilim kızlar yarın gelir kırmızılar görün bak.

Canım o arkadaşa arada bende denk geliyorum başka topiklerde...Biraz değilde bir hayli ben bilmişlerdenim...Heryerde bu durumla eleştiri alıyor yani gerginlik yaratmış oluyor o nedenle kendine o adı takmıştır...

cicim ayları onlar canım..ilk başlarda arkandan gelir teselli ederler...sonra duymamazlıktan gelirler...sonra umursamazlar....sonra kendileri ağlatırlar...tipik Türk erkekleri..:roflol:sende bütün silahlarını kullan..:jeyyar:çocuk gibidir onlar..:lepi:

BİZ TARTIŞINDA ÖNCEDEN KALKIYODUM SOFRADAN ARTIK O KALKANA KADAR DIRDIR YAPIYOM SONRADA Bİ GÜZEL YİYOM(NOTMALDE AKŞAM YEMEĞİ YEMEM GÖRSENİZ KAÇ GÜNDÜR AÇ SAYIRSINIZ YERKEN İNADINA YERİM SONRADA TOPLARIM MASAYI GECE YARISI KALKAR YER SONRA OHHHHHHH CANIMA DEĞSİNaklinialirimsmile

benim işler akşama kalcak bu gidişle kaydirigubbakcemile3
evin yarısı bitti,diğer yarısı halen duruyo sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…