mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

çiçekçim tüm belirtiler:lepi: hadi hayırlısıhihoyyyt

kızlar ben şimdilik çıkıyom sonra gelcem görüşürüz güzel anne adylarımızzzzzzzzz....

tamam canım yazarım akşam girebilirsem dua et kötü sonuç olmasın

Gerçekten mi ama pazar günü test yaptım birşey çıkmadı sende başka neler oldu.opuyorumnanaktan:

1gün çok fark eder canmm...sen adet günü geçir öyle test yap.

be 3aylık bebeğimi kaybettim canmm. kalbi durdu aldılar.2ay oluyo kürtaj olalı.
allah kimseye yaşatmasın :Saruboceq: şimdi tekrar hamilelik için bekliyorum hayırlısıyla.

merhaba herkeseeeee

canım adet olmaya yakın düşermiş yazmışsın ya; adet gününde ve geçince yükselirmi..?
benmde az kaldı düştü ateşim bende üzülüyodum düştü diye okuyunca sorayım dedim.
bende hergün 10 kere ölçüyorum eşimde kızıyor bana.. tabii ona söylemiyorum hamilemiyim değilmiyim onun için ölçüyorum diyekaydirigubbakcemile2bayanssulusmile

Çok üzüldüm.Amin allah kimseye yaşatmasın böyle birşey,inşallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız.

:Saruboceq:
inşallah canım ya çok istiyorum çünkü,artık zamanı geldi diye düşünüyorum.
Seninde ilk hamileliğin mi olacak

evet canım bızde ramazandan berı ugraşıyoruz ama ben bırkac rahatsızlık gecırdım böbreklerimde taş cıktı o bıttı derken şu meşhur domuz gribi atlattım şükürler olsun derken iltihaplanmam oldu gebeliğe engel bır sürü ilaç kullandım. yanı bu olaylardan sonrakı ıkıncı ayım bakalım inş bu ay meleğim benimledir.

yumurtlama dönemım gectı kasıklarımda batmalar falan var ama kısmet artık ısımda sureklı 36.8 falan
rabbım hepımızın yardımcısı olsun

Ben eşimle aynı yerde çalışıyorum nasıl bir değişiklik hissetsem gidip yanına söylüyorum yada msnden yazarım.şimdi böyle hissettim az önce bana bunlar oldu diye adamda şaşırdı ne yapacağını inş.vardır aşkım diyor çok istiyor oda artık zamanıdır diyor inş.hepimiz bu ay mutlu haberleri alırız.

tatlım normal değerleremi düştü ateşim

amin canım,çok geçmiş olsun.domuz gribine de benim eşim yakalanmıştı çok şükür çabuk atlattı.kasıklarımda batmalar benimde var,rahim sağdan sola kaydığı için ağrı yapar diye okumuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum hergün birşeyler okuyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum artık :))

doktorum gecen ay yumurtlama gunumu kesın solemıstı ama olmadı kullandıgım ilaçlardanmış bu ay gıtmedım ama adetten sonra çalışmaları hızlandırdık bakalım nolcak:kedi:

ben süpriz olsun istiyorum bakalımmm kaydirigubbakcemile2
inşallah hepimiz bu ay hamile kalırızzzzz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…