:)senin ne zaman canım hayırlı vakitte olsun biraz bekle ama beklediğine değsin bu arada ben zaten kilo olduğum için saklamama gerek yok daha çok gözüme sokuyorum ki belki zayıflarım diye :)
yok boş beklemek derken ilk tedavimde deli gibi temizlik yaptım her yer tam takırdı şimdi boşladım işi yoksa dua etmezmiyim hiççç.
hadi bakalım hayırlısı olsun canım canım bilgi derken herkesin tedavisi problemi farklı başkalarıyla kendini kıyaslama bence kendini tedavine odakla için daha rahat olurkızlar kontrole gittim bugun önümüzdeki hafta salı transverim varım suanda gobusten bantlara devam yarın jel kullanıcam bide pazar bi ignem var kalcatan benım rahim kalınlıgı 8,5 muş sizce iyimi????yoksa cok incemi bana bilgi verin lütfennnn kızlar sanırım strese girdim güzel anniş adaylarııı transefere heycanımmm tavannn
Haklısın arkadasım ben sadece merak ettıgım bu sizin rahim kalınlıgı kactı ?? bide ben bugun doktora sordum transfer olduktan sonra yatmakmı gerekiyor (özel bi durum yoksa ) kesinlikle hayır normal bi hayat nasıl sürüyorsanız aynen devam ediceksiniz normal gebelik gibi düsünücez allahdan artık ne diyimhadi bakalım hayırlısı olsun canım canım bilgi derken herkesin tedavisi problemi farklı başkalarıyla kendini kıyaslama bence kendini tedavine odakla için daha rahat olur
canım bugun transfer olucaktın inşallah hakkında hayırlısı olur yaz bizedekızlar kontrole gittim bugun önümüzdeki hafta salı transverim varım suanda gobusten bantlara devam yarın jel kullanıcam bide pazar bi ignem var kalcatan benım rahim kalınlıgı 8,5 muş sizce iyimi????yoksa cok incemi bana bilgi verin lütfennnn kızlar sanırım strese girdim güzel anniş adaylarııı transefere heycanımmm tavannn
Transferden geldim baya Olaylı geçti anlatım 12de transferim vardı ben heyecandan sabah 5:30 uyandım :) dusumu aldım bide ayıptr söylemesi ishal oldummu strestende neyse hastaneye gidene kadar birsürü su içtim hastaneye gittim randevum 13:30 alınmış tabi ben wc :) hem ishal hem çiş(bukadar Detaylı yazıyorum sağlık sonuçta )neyse 13:00 beni aldılar tabi ben çok tutamadım gittim wc :) hemşiresi az yap tut dıyor :) anam ne tutması imkansız :) neyse girdim ayaklarımı koydum :) aletlerin ismini bilmiyorum :) hazırladılar bi yandan ultrasonla bakıyorlar bi yandan doktor sanırım yerini ayarlıyordu işte can Alıcı nokta :) ismim soyadım söylendi :) transfer gönderiliyor dedi doktor bana demezmi bebekler geliyor :) bi heyecan sardı :))) Çıktıktan sonra 20 dakika yatmam gerektiğini dedi 13 üncü dakikada Çığlık attım benim idrar tutmama sorunum var :)) dayanamıycam dedim doktor geldi biraz yap yatağa ama dayan ultrasonla bakıcaz dedi :) ne denk ben tutamadım ultrason aletıde bozulmamı:))) ayy neyse baktı yerinde :))) tabi ben yatağıgöle çevirdim :) eve gidene Kadar'da biterse durduk:)))) ben merdiven çıktım wc yine ishal çiş :))) anlayacağınız baya aksiyonlu doktorumdediki 20 dak yatmak yeter ayaklarımı havaya kaldırmıslardı:) ağır iş yapma halı sirkeleme çok yatma gez dedi günlük hayatına devam et birsürüde ilac verildi artık 10 gün sonra sonuç :)canım bugun transfer olucaktın inşallah hakkında hayırlısı olur yaz bizede
ayyy canımmm çok güldüm hadi hayırlı olsun inşallah canım sevindim.... bende test yaptım bu arada dün yaptım 8. günümdü 277.2 çıktı bugun yine yaptım 9. gunum 410.1 çıktı yükselmiş :):) artık 12. gunu bekliyorum inşallahTransferden geldim baya Olaylı geçti anlatım 12de transferim vardı ben heyecandan sabah 5:30 uyandım :) dusumu aldım bide ayıptr söylemesi ishal oldummu strestende neyse hastaneye gidene kadar birsürü su içtim hastaneye gittim randevum 13:30 alınmış tabi ben wc :) hem ishal hem çiş(bukadar Detaylı yazıyorum sağlık sonuçta )neyse 13:00 beni aldılar tabi ben çok tutamadım gittim wc :) hemşiresi az yap tut dıyor :) anam ne tutması imkansız :) neyse girdim ayaklarımı koydum :) aletlerin ismini bilmiyorum :) hazırladılar bi yandan ultrasonla bakıyorlar bi yandan doktor sanırım yerini ayarlıyordu işte can Alıcı nokta :) ismim soyadım söylendi :) transfer gönderiliyor dedi doktor bana demezmi bebekler geliyor :) bi heyecan sardı :))) Çıktıktan sonra 20 dakika yatmam gerektiğini dedi 13 üncü dakikada Çığlık attım benim idrar tutmama sorunum var :)) dayanamıycam dedim doktor geldi biraz yap yatağa ama dayan ultrasonla bakıcaz dedi :) ne denk ben tutamadım ultrason aletıde bozulmamı:))) ayy neyse baktı yerinde :))) tabi ben yatağıgöle çevirdim :) eve gidene Kadar'da biterse durduk:)))) ben merdiven çıktım wc yine ishal çiş :))) anlayacağınız baya aksiyonlu doktorumdediki 20 dak yatmak yeter ayaklarımı havaya kaldırmıslardı:) ağır iş yapma halı sirkeleme çok yatma gez dedi günlük hayatına devam et birsürüde ilac verildi artık 10 gün sonra sonuç :)
Ayy çok sevindim ya :)))) çok Hemde :)))) darısı benim olsun :) valla kız atraksiyonundibi :)))))) ama diyorum ya tutucagı varsa tutar:)ayyy canımmm çok güldüm hadi hayırlı olsun inşallah canım sevindim.... bende test yaptım bu arada dün yaptım 8. günümdü 277.2 çıktı bugun yine yaptım 9. gunum 410.1 çıktı yükselmiş :):) artık 12. gunu bekliyorum inşallah
ewet canım ama yinede dikkat et sen 7/24 yatma tamam ama yormada kendini hafif yürüşler yap yorulma yediğine içtiğinede dikkat et ben ediyorum enazından çalışıyorum etmeye işide bırakıyorumAyy çok sevindim ya :)))) çok Hemde :)))) darısı benim olsun :) valla kız atraksiyonundibi :)))))) ama diyorum ya tutucagı varsa tutar:)
hakkımızda hayırlısı baya sıkıntılı olmuş ben ishal olacagımı bildiğim için transferden 1 gün çnce bişey yemeden gittim :) 6sında benim transferim oldu bakalım...Ayy çok sevindim ya :)))) çok Hemde :)))) darısı benim olsun :) valla kız atraksiyonundibi :)))))) ama diyorum ya tutucagı varsa tutar:)
çok şükür ben öyle sıkıntı çekmedim hamdolsun :)hakkımızda hayırlısı baya sıkıntılı olmuş ben ishal olacagımı bildiğim için transferden 1 gün çnce bişey yemeden gittim :) 6sında benim transferim oldu bakalım...
canım ben yapı gereği heycanlıyım önlem aldım şükür sıkıntı çıkmadı sonra bir güzel yemeğe gittik :)çok şükür ben öyle sıkıntı çekmedim hamdolsun :)
heyecan mutlaka oluyo olmazmı çok şükür az kaldı cumartesi sonucunuda alalım hayırlısıyla bakalım :) ben heyecanlıyım zatencanım ben yapı gereği heycanlıyım önlem aldım şükür sıkıntı çıkmadı sonra bir güzel yemeğe gittik :)
zaten biliyorsun sonucu :) bende kaçıncı gün evde test yapsam diye düşünüyorumheyecan mutlaka oluyo olmazmı çok şükür az kaldı cumartesi sonucunuda alalım hayırlısıyla bakalım :) ben heyecanlıyım zaten
ewde çıkmayabilir en sağlıklısı kan da bakılan saberedebildiğin kadar et bencezaten biliyorsun sonucu :) bende kaçıncı gün evde test yapsam diye düşünüyorum
canım ben zaten tutmadı diye düşündüğüm için herrşeye hazırlıklıyım oğlum hiç kucaktan inmiyor ev işi misafir yani zor bakalımewde çıkmayabilir en sağlıklısı kan da bakılan saberedebildiğin kadar et bence
niye öyle diyosun canım bence düşünceni değiştir olumlu düşün sadece olumsuz olmacanım ben zaten tutmadı diye düşündüğüm için herrşeye hazırlıklıyım oğlum hiç kucaktan inmiyor ev işi misafir yani zor bakalım
niye öyle diyosun canım bence düşünceni değiştir olumlu düşün sadece olumsuz olma
valla misafir bende de var ama onlara yaptırıyom tek yaptığım yemek koymak kaldırmak çamaşır asmak falan hep onlarda ve misafirim de erkek:)canım ben zaten tutmadı diye düşündüğüm için herrşeye hazırlıklıyım oğlum hiç kucaktan inmiyor ev işi misafir yani zor bakalım
:) ne diyim ben anlamıyorum ama ikiz ozaman seninki öylemi?Ayy çok sevindim ya :)))) çok Hemde :)))) darısı benim olsun :) valla kız atraksiyonundibi :)))))) ama diyorum ya tutucagı varsa tutar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?