mart nisan mayis haziran ayinda dondurulmus embriyo transferi yapilacaklar

Transferi olan arkadaslar bu ne zor bekleeyiş yaaa zaman gecsin test yarihim gelsin mutlu haberi alayim ve hepinizde taniki birlikte kutlama yapalim

Transferi olan arkadaslar bu ne zor bekleeyiş yaaa zaman gecsin test yarihim gelsin mutlu haberi alayim ve hepinizde taniki birlikte kutlama yapalim

Dur daha senin dun bir bugun iki :)) bende zaman gecmek bilmio ama olumsuz sonuc alana kadar boyle beklerim daha iyi diorum :)

arkadaşlar bende tahmini 28 mayısta dondurulmuşlarımla 2. denememi yapacağım Allahım nasip ederse opudan sonra dinlenmediğim için bende hep acaba mı dedim öyle hevesleniyoruz ki biran önce olsun bitsin istiyoruz maalesef

banaaaaaaaaa aciiiiiiiiiiiil yardımmmm...........histereskopi sonrası adet gecktı............normal mi

Yok canim pazar gunu kanda bakicaklar benimde. Ama ilk transferimin sonucunda bana kac deger ciktigini falan soylemediler.demekki deger hic cikmadi.
Hmmm anladm cnm..sende de ara ara adet agrisi gbi agrilar oluomu?bende bugun ara ara oluo baya bi...bi an unutup sanki adet olcam saniorm ped takmak gelio aklmasonra diorum ne diorum ben))()

Hmmm anladm cnm..sende de ara ara adet agrisi gbi agrilar oluomu?bende bugun ara ara oluo baya bi...bi an unutup sanki adet olcam saniorm ped takmak gelio aklmasonra diorum ne diorum ben))()

Bende sivilceler cikmaya basladi. Bel agrim oldu ve gece cok terledim iki gece uc kere uyandim. Bugun pek biseyim yok. Benimde test gunum normalde adet gunum. Gunler yaklastikca nasil olur bilmem.

Bende sivilceler cikmaya basladi. Bel agrim oldu ve gece cok terledim iki gece uc kere uyandim. Bugun pek biseyim yok. Benimde test gunum normalde adet gunum. Gunler yaklastikca nasil olur bilmem.
Ay cnm benmde ayni sivilceler ckti..sabah kalktgmsa ustmdekileri sksam su cikar bi bardak..acaip terliorm..ates basio ardndan titreme..bugunde ara ara agrilar...benm de pazar gunu aslnda 12.gun ama ben cuma 10.gn yaptrcm insallah

Ay cnm benmde ayni sivilceler ckti..sabah kalktgmsa ustmdekileri sksam su cikar bi bardak..acaip terliorm..ates basio ardndan titreme..bugunde ara ara agrilar...benm de pazar gunu aslnda 12.gun ama ben cuma 10.gn yaptrcm insallah

Ates basmasi iyi diye biliyorum aslinda. Bende gece cok terledim sonra kendimde ates aradim ama farketmedim :)

Kizlar erken mi yapiyosunuz ya dilberim506 bana taaaaa haftaya persembe yap dediler transfer ctesi yapildi ama bende 10.hün yaparim heralde bekleyemm. Kizlar Allah insallah sizin güzel haberinizi almayi nasip eder sizinle ciktim yola valiente ve dilberim506 sizle hamile kalip beraber gün sayalim. Bide transfer günü sayilmazsa bugün 4.gün

Insallah 3muzde hamile kaliriz cnm..allah bizede nasip eder insallah..test gunu aslnda 12.gun olur hep cnm..qma 10.gunde varsada cikar ..ben ilk denememde 8.gun yaptrdm negatfti yukselrmi die umut ettm ama olmadi...aslnda az cok sonuc belli oluo galiba...bugun 8.gunum ama yaptrmam :)dilim yandi bi defa..beklicem 2 gun daha :)

Insallah hamile kalalimda sonra hamilelik sikayetlerimizi yazalim buraya :))) o heyecanida paylasalim beraber. Aslinda erken olmuo canim. Benim sonuc pazar belli olucak ama iste bi heves bende cumartesi yapiyim testi dedim. Belki pisman olucam ama olsun. Bide doktor bana 11. Gun vermis test gununu bunu farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…