Evet daha varmis...hersey gonlunce olsn cnmcanım benim tedavi olmadı daha inş haziranın ilk haftası gibi transfer tarihim 1 tane dondurulmuş embriyom var.. daha zaman çok ama acayip heyecanlıyım..
Transferi olan arkadaslar bu ne zor bekleeyiş yaaa zaman gecsin test yarihim gelsin mutlu haberi alayim ve hepinizde taniki birlikte kutlama yapalim
Kizlar bugun7.gunum zaman gecmio sankiDur daha senin dun bir bugun iki :)) bende zaman gecmek bilmio ama olumsuz sonuc alana kadar boyle beklerim daha iyi diorum :)
Kizlar bugun7.gunum zaman gecmio sankicuma test yapmayi dusunuorm bakalm sabredebilecekmym
Idrar testimi?cikmaz cnm ya idrarda..bosuna uzulrsun sonra direk kan ver benceBende cumartesi gunu yapicam heralde test kendim
Insallah cnm.hayrlisi olsn hakkmzdamerhaba benimde 4. denemem iki tane 3 gun 8 hücreli embriyo transferi yapıldı,19 mayıs test tarihim insallah pozitif olur sonuçlarımız
merhaba benimde 4. denemem iki tane 3 gun 8 hücreli embriyo transferi yapıldı,19 mayıs test tarihim insallah pozitif olur sonuçlarımız
Gerci sen yurtdisindaydin dimi orda kanda bakmiolardi sanrm
Hmmm anladm cnm..sende de ara ara adet agrisi gbi agrilar oluomu?bende bugun ara ara oluo baya bi...bi an unutup sanki adet olcam saniorm ped takmak gelio aklmasonra diorum ne diorum benYok canim pazar gunu kanda bakicaklar benimde. Ama ilk transferimin sonucunda bana kac deger ciktigini falan soylemediler.demekki deger hic cikmadi.
Hmmm anladm cnm..sende de ara ara adet agrisi gbi agrilar oluomu?bende bugun ara ara oluo baya bi...bi an unutup sanki adet olcam saniorm ped takmak gelio aklmasonra diorum ne diorum ben))()
Ay cnm benmde ayni sivilceler ckti..sabah kalktgmsa ustmdekileri sksam su cikar bi bardak..acaip terliorm..ates basio ardndan titreme..bugunde ara ara agrilar...benm de pazar gunu aslnda 12.gun ama ben cuma 10.gn yaptrcm insallahBende sivilceler cikmaya basladi. Bel agrim oldu ve gece cok terledim iki gece uc kere uyandim. Bugun pek biseyim yok. Benimde test gunum normalde adet gunum. Gunler yaklastikca nasil olur bilmem.
Ay cnm benmde ayni sivilceler ckti..sabah kalktgmsa ustmdekileri sksam su cikar bi bardak..acaip terliorm..ates basio ardndan titreme..bugunde ara ara agrilar...benm de pazar gunu aslnda 12.gun ama ben cuma 10.gn yaptrcm insallah
Insallah 3muzde hamile kaliriz cnm..allah bizede nasip eder insallah..test gunu aslnda 12.gun olur hep cnm..qma 10.gunde varsada cikar ..ben ilk denememde 8.gun yaptrdm negatfti yukselrmi die umut ettm ama olmadi...aslnda az cok sonuc belli oluo galiba...bugun 8.gunum ama yaptrmam :)dilim yandi bi defa..beklicem 2 gun daha :)Kizlar erken mi yapiyosunuz yadilberim506 bana taaaaa haftaya persembe yap dediler transfer ctesi yapildi ama bende 10.hün yaparim heralde bekleyemm. Kizlar Allah insallah sizin güzel haberinizi almayi nasip eder sizinle ciktim yola valiente ve dilberim506 sizle hamile kalip beraber gün sayalim. Bide transfer günü sayilmazsa bugün 4.gün
Kizlar erken mi yapiyosunuz yadilberim506 bana taaaaa haftaya persembe yap dediler transfer ctesi yapildi ama bende 10.hün yaparim heralde bekleyemm. Kizlar Allah insallah sizin güzel haberinizi almayi nasip eder sizinle ciktim yola valiente ve dilberim506 sizle hamile kalip beraber gün sayalim. Bide transfer günü sayilmazsa bugün 4.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?