- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
İnşallah canım perşembe test günümanladim progestan verdiyse yeter igneye gerek yok ins pozitif gorursun
valiente ve dilberim506 canlarim sagolun suan hayet iyiyim transfer korktugum gibi degilda az su ictim rahat gecti iki tane 3gun biraktik artik beklemek kaldi 21mayis test tarihim insallah pozitif olur sonucum aklimdasiniz sizede dua ediyorum cok optm insallah sirayla dcu sonra ben sonra dilberim506 sonra ben hamilelik haberlerimizide paylasiriz
Amin canm insallah hepimizi guzel haberi verebilirz..hersey gonlumuzce olsun...valiente ve dilberim506 canlarim sagolun suan hayet iyiyim transfer korktugum gibi degilda az su ictim rahat gecti iki tane 3gun biraktik artik beklemek kaldi 21mayis test tarihim insallah pozitif olur sonucum aklimdasiniz sizede dua ediyorum cok optm insallah sirayla dcu sonra ben sonra dilberim506 sonra ben hamilelik haberlerimizide paylasiriz
Kizlar iki hafta once dusuk yaptim doktor Yasmin ilaci vermisti bitmesine 13 gun kaldi adet ol 3.gun gel dondurulmus embriyo ile deneyelm dedi Yasmin ilaci kullanan varmi ilk kez Boyle bir durumda Yasmin ilaci kullaniyorm korkum transferse ilac etkisi ile embriyolar tutunmazsa Boyle bi durumla karsilasan varmi
Doktora sordum adetin zamanin da olsn ve gelene kadar hamilelik olmasin icte kalan kalinti varsa da gtsn diye veriyorum dedi AMA ilacin icerigini okudm rahim de koyu sivi olusturuyor spermi engelliyor hamile kalmayi onluyormus dondurulmusu kullandigimda bitecek o yuzden bidaha sil bastan baslamak zor geliyor bir ilac yuzunden embriyolar tutunmamazlik yapmaz insallah
Cnm valla b4ndeki durumlar fena..geceleri ter icinde kaliorm.dun gece yanio gbiydm ama tir tir titriodm ayni zamanda.sabah 5e kadar uyuyamadm.menopozlu kadinlar gbiym resmen..bide ilac bana baya agir gelio galiba..sersem gibiyim hepKizlar bugun 5. Gunum ve bel agrim var normalmi sizce.valiente sende durum nasil
Cnm valla b4ndeki durumlar fena..geceleri ter icinde kaliorm.dun gece yanio gbiydm ama tir tir titriodm ayni zamanda.sabah 5e kadar uyuyamadm.menopozlu kadinlar gbiym resmen..bide ilac bana baya agir gelio galiba..sersem gibiyim hepbaska bisey yok bende:)
Ahh keske cnm ama bence hepsi progestan yuzunden ben ole dusunuorm:)Seninkiler sana tutundu gör bak :)
Ahh keske cnm ama bence hepsi progestan yuzunden ben ole dusunuorm:)
canım benim tedavi olmadı daha inş haziranın ilk haftası gibi transfer tarihim 1 tane dondurulmuş embriyom var.. daha zaman çok ama acayip heyecanlıyım..Kizlar hic sesnz cikmiyo napiosnz?transferi olacak olan varmi?test tarihi gelen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?